442

Анонимен

преди 2 месеца

ОБЪРКАЛА Е ЗАГЛАВИЕТО ! НАТО БЯГА ПАНИЧЕСКИ ОТ АВДЕЕВКА ! ТОВА Е ПРАВИЛНОТО ЗАГЛАВИЕ

441

Румен

преди 3 месеца

Този генерал се казва Александър Търновски и е бесарабски българин. Шефът на военното разузнаване на територията, също е бесарабски българин.

440

Анонимен

преди 3 месеца

Къв е тоя Олександър ве? И тоя ли се прекръсти по политически причини? Няма такова име като Олександър. Да не е Оксана? Българските турчета сигурно не могат да спрат да се присмиват на укртаинските джипсита дето си сменят родните имена с измислени ;)

439

Анонимен

преди 3 месеца

Нелче, к'ва Авдийвка та гони ***? Авдеевка!!!!!

438

Анонимен

преди 3 месеца

горките войници. сложиха им нов генерал за министър а той мале мале украински не знае. възпитаник на руските генщабни заведения. давал клетва пред руските въопражени сили. Ако е издал заповед да бягат значи е постъпил добре. спасил е войници от явна смърт.надеждата е че този мъж ще прецени обстановката и че ако води в нападение -тоще е ефективно. и ако нареде отстъпление то също мотивирано ще бъде за да се спасят хората. най малкото новият генерал е природно по-интелигентен.

437

Венелин

преди 3 месеца

Колко много да са пленени? По последни данни около 500 човека. Може още някои да се крият по мазетата, но много повече са убитите.

436

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците панически са бягали да спасят живота си без да изпълняват всякакви заповеди. Много от тях са се предали все още има такива които са в бункери. Предстои пълно прочистване на града.

435

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски каза, че Русия нищо не е превзела, просто те се изтеглили. Като оня дето не краде тухли, просто си ги взема. Авдеевка падна, факт. Няма значение колко голямо село е, а колко е било УКРИ Пено. Операцията върви по план. Излазът на море и той скоро приключва. А и за малко да забравя, Путин не е казвал, че за 3 дни ще е в Киев, но въпреки това беше. Танковете на третия ден бяха около Киев. Добре, че Путин тогава не действа демократично, като Израел или САЩ, че и Киев щеше да е за 3 дни.

434

Веско

преди 3 месеца

Научете се да пишете правилно.

433

Анонимен

преди 3 месеца

Изтегля?!?

432

Анонимен

преди 3 месеца

изтегли се, като разпрана чанта с даиариа, и ося полята с жертви, Мисирски Сеирски нареди евакуацията след 2 дена неконтролируемо паническо бягство през полета и под обстрел, поредната епична излагация. Хиляди жертви и пленени укропа отгоре на загубата на най-здравото им укрепление в региона.

431

Стефан

преди 3 месеца

Двама съветски генерали с едно и също име Александър отдадоха приказ за контранаступ в обратна посока : врагът настъпва, ходейки по труповете на собствените си войници. Още един град преименуван. Познайте как ще се казва т. Нар. Харкiiв много скоро.

430

:-)

преди 3 месеца

НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ! ПОБЕДА БЕЗУСЛОВНО БУДЕТ ЗА НАМИ!

429

???

преди 3 месеца

Кой дразни руската мечка???Яко ще ви гази руската мечка...............да знаете............още много територии щя станат част от руската федерация...........заради зеления наркоман Зеленски и компания прозападни предатели ................но Тръмп ще стане президент на САЩ и тогава край с Украйна!!!

428

Украйна

преди 3 месеца

губи войната .......................как ще реве сега украинския агент Тагарев........Тагаренко!!!Бог да пази България и Русия................и съд и затвор за всички национални предатели!!!

427

Анонимен

преди 3 месеца

Хахахааааа! Аз казах ли ви, че така ще стане? Тази статия е преписана с треперещо копитце и капещи върху клавиатурата сълзички... Мъкаааааа!!! В телеграм тръгнаха видеата с превзетите бункери, трофеи, пленени xoxли и трупове на кафеви елфи! Муахахахахаааа!

426

Коментар

преди 3 месеца

Няма извинение пред явната капитулация.Мечока е разгневен и ще къса още месо от украйнската мръвка.Но когато на върха са алчни и самонадеяни люде се стига до тази трагедия.2014 беше възлова да не се разгневи мечока.Сега той си трупа мазнинки за години наред.А у Европа ще е мор защото и там се пробуждат белите мечки в икономиките им...Когато се слугува на янките това е резултата.Европа сама влезе в клетката на белите мечки.Резултата е ясен.

425

Анонимен

преди 3 месеца

АвдЕЕвка е пак руска! Името й е Авдийвка, колкото Зеленото е Володимир, т.е. само във фантазиите на русофобите.

424

СВОЙ

преди 3 месеца

Сега ще почнат да пишат ,колко без значение е това малко градче,нищо,че половинметровият президент изпрати най-елитнатните части да удържат Авдеевка.Вече е трудно,няма кой ТЕРОБАРОНА да лови,като кучета по улиците.Материала привършва.

423

Анонимен

преди 3 месеца

Абе май от Хасково и Филибето не обстрелваме Одрин? А виж, с Авдеевка не беше такъв случая...