106

СВОЙ

преди 2 месеца

След много безмислени жертви Украинците се изтеглят от Авдеевка.Даже и новият главнокомандващ не можа да направи нищо.Нашите платени либералчета ,както винаги излизат на края да слагат минуси,когато нормалните хора са прочели статията и са си казали мнението.В началото съотношението на подкрепящи Русия 7/1.

105

Вон Клаузевиц

преди 2 месеца

абе американците затриха половин милион японци - невинни жени, деца и възрастни с 2 атомни бомби, пък сега взели да вдигат аларма. Все още няма официално извинение от УСА за умишлено избитото цивилно население.

104

Путинкантроп

преди 2 месеца

Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист....

103

Факт

преди 2 месеца

Към всички копейки - замислете се ако Копейкин и сие бяха отишли да протестират и затворят границите в любимата ви Раша какво би им се случило... Или да протестират където и да е в блатная.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Със смъртта на Алексей Навални се доказа че Запада безучастно е гледал и не е направил нищо за неговото спасение от руския затвор! Как да вярвам на хора които ако се опълча няма да ме защитят и спасят! Страхлив и лицемерен запад . Алексей е мъртъв заради това че им вярваше !

101

Хитлер2

преди 2 месеца

Путин помилва канибала Денис Горин, който е убил 4 човека и консумирал поне двама от тях, за да го прати да убива други хора в чужда държава, та някакви опозиционери ли ще ще ги остави да му се пречкат......

100

Анонимен

преди 2 месеца

Па мое а са му арексали отливчиците, къде е гледал у тоа завод тама - я гле кви са лъскави само.

99

Деди

преди 2 месеца

Нашата хубавелка-Нелка сякаш е била редом с Путин, щом хортува такива врели-некипели в осранната си публикация!Абе, хубавелке, нямаш ли своя лична позиция по наболели теми, а си само един "транслатор" на осранни позиции? Дтегну се, бъди джурналист, а не сюнгер, който попива!

98

Анонимен

преди 2 месеца

А защо да крие усмивката си?

97

НОСТРАДАМУС

преди 2 месеца

ПУТИН СИ ПОДПИСА ГИБЕЛНА ПРИСЪДА.

96

До вой на червени бо

преди 2 месеца

Руския пасол ги е качил на амбразурата. 7 дни без значение дали е Събота или Неделя, ден или нощ, ще трябва да пускат мизерията си по сайтове и социални мрежи. Срещу което ще получат и възнаграждение, разбира се.

95

вой на червени бокл

преди 2 месеца

Колко много животинска тор са изтропали копейките.И то само за една сутрин.

94

Анонимен

преди 2 месеца

И как доказан престъпник, като починалия Навални, щеще да поведе Русия към светло бъдеще. Пак някакви политсмешки.

93

52847

преди 2 месеца

Укрофашистите са напуснали Артьомовск и са заели по-добри позиции.Следващите по-добри позиции се намират западно от Киев и Лвов.Дано скоро укропитеците да ги заемат ,че ми е писнало от тази фашистка воня.

92

ха-ха

преди 2 месеца

Поредната кофа с по.мия , разплискана от този автор.Неуморната укрофилка ОНели Христовенко.

91

Справедливо

преди 2 месеца

И аз съм много доволен. По-доволен бих бил само ако утре чуя същата новина и за слугите на фашистите у нас!

90

Анонимен

преди 2 месеца

Авдеевка падна, въпреки напъните на Запада и Зеленски да задържат Авдеевка до края на Мюнхенската конференция, където търговеца на СмъртЗелениятНаркоман бе дошъл да проси пари и оръжие не успяха, В месомелачката вече влизат и млади момичета без подготовка които умират за кефа на Байдън - мълщание от медиите. Представете си ако Путин използва момичета на фронтовата линия колко ЛГБТ-Фемини организации ще скочат а сега мълчат - свобода на словото от Западен тип!

89

Анонимен

преди 2 месеца

Авдеевка скоро ще падне, руските части са на 100 метра от главния път за снабдяване на украинската групировка в града.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Нека всеки враг на Русия да свърши като американския агент Навални!

87

Анонимен

преди 2 месеца

Навални иска от служителя на MI6 Джеймс Уилям Томас Форд 10-20 милиона долара годишно, за да започне цветна революция в Русия. Това ако се случи в която и да е държава, този плъх щеше да е публично разстрелян. Путин го държа жив колкото се може по-дълго за да знае "демократичният" запад какво се случва с предателите. За жалост Айдар и Азов в затвора са свършили мръсната работа иплъха най-накрая си получи заслуженото. Сега Убиеца-терорист Нахални е герой на Запада хахах