428

3

преди 3 месеца

Защо не се конкретизира , а се използва понятието Запад? Всички руски водачи на войната говорят за Запад като за нещо ужасно? Ако кубинец или българин тръгне в посока Запад ще стигне и до Русия,нали? Или някой все още мисли,че Земята е плоска? Същото важи и за българи,които са против Европа и ЕС. Само,че България е в Европа, а не в Азия или Африка. И когато се говори за Космоса да не се забравя, че Земята е част от Космоса. И да се прави разлика между автономност на управление и на територия!

427

2

преди 4 месеца

Не дават на майката да види тялото на сина си?! А църквата е онемяла, както руската така и българската? Затова Исус използва камшика...

426

1

преди 4 месеца

Най-силното оръжие е майчината клетва. От нея ще треперят,тя е по-опасна от ядрено оръжие. Всички почернени майки и съпруги сега са скритата опозиция в Русия.

425

аз до 430

преди 4 месеца

Някои от коментиращите поставят въпроса : кой имал изгода от смъртта на Навални и ни обясняват,че това е Запада и Америка. Само,че какво написа Ботев: " Тоз,който падне в бой за свобода, той не умира!". Ето това , другарчетата и Путин трябва да проумеят. Руснакът Навални можеше да остане в Германия, но се върна в Русия,защото страната му има нужда от него. Постави отечеството си над себе си. Това направиха и Левски и Ботев. Времето ражда героите.

424

Ангелина

преди 4 месеца

В България политиците с варварски методи за унищожаване на хора с престъпни "адски машини" най- малко имат правото да коментират такива ,като Навални. В България няма нито един борбен демократичен свободен дух ,като Навални. Той с примера си показа ,какво значи в действителност борец за справедливост ,жертвайки себе си напълно съзнателно в името на защита на човешките права и свободи.Има ли втори като него - за друг не съм чувала. Жалко е ,че такива като него си отиват по този жесток начин.

423

аз до 274.

преди 4 месеца

В Арктика е изпратен,въпреки,че здравето му се е влошило. Какво очакваш, там да се подобри ли? Направи си справка каква е температурата там и като си размърдаш мозъка, ще разбереш има ли нужда от изследвания на причина за смъртта. *** там и ще умреш и ти от студ,ако някой не ти помогне да умреш. Като чета коментарите се чудя как един християнски народ се отнася цинично към смъртта на християнин - млад човек,оставил две деца сираци. Толкова ли ни поквари атеизма на социализма?

422

Мен

преди 4 месеца

Всеки народ ражда своя Левски. Вазов е казал за мръсните тирани:измислиха всички по една секира да уморят всичко,дето не умира- за Прометей скалата, кръста за Исус....За Левски- бесилото, за Ботев-куршума,за Петлешков- кладата, за Навални- Арктика...Но е казал и друго: Тирани,всуе(напразно) се морите , не се гаси туй що не гасне, лучата,що я днес гасите,тя на вулкан ще да порасне.

421

Анонимен

преди 4 месеца

Генетичните увреждания в България рефлектират в необяснима ***-любов.

420

Анонимен

преди 4 месеца

Всякаква политика в Путоландия приключи с убийството на Борис Немцов. Навални беше много дребна фигура. Но Вовата, като всеки шизофреник реши да разчисти всичко.

419

Другари,

преди 4 месеца

кажете нещо,защо мълчите.Нали сте най-големи борци за правда.

418

Зельонски

преди 4 месеца

Възкръснал е!!!

417

Хохол

преди 4 месеца

Обявете война на Русия,най-накрая. Да почна да меся погачата.

416

Анонимен

преди 4 месеца

Има връзка с авдеевка . Лоши новини . Проснулся .Инфаркт.

415

Анонимен

преди 4 месеца

Тони Иванов,Много "умен" човек си. Сега проумявам, че лошите кравари са проникнали в охраняваната колония затвор и са убили Навални.

414

Toni Ivanov

преди 4 месеца

При анализа на всяко събитие като убийството на Навални, трябва да си зададем въпроса кой има интерес от това събитие? Очеведно Путин няма интерес еден месец преди изборите,той да си разваля имиджа,но тези които правеха "Арабските пролети",Майдана в Украйна и всички такива метежи имят интерес да махнат Путин и да сложат на негово място една послушна кукла като нашия Денков. Всички западни "демократи" бяха втресени ог интервюто на Тъкър Карлсон с Путин като му повиши имиджа. След като не можаха да свалят интервюто от Интернет,решиха да спретнат на Путин това убийство,с което да унищожат имиджа

413

Анонимен

преди 4 месеца

Никой ли не се запита, дали не се е самоотровил? Два дни преди това е бил пред съда, колко му е да му бутнат нещо в ръцете

412

Анонимен

преди 4 месеца

Пушката Навални вися известно време закачена на сцената, сега й беше време да гръмне.

411

Анонимен

преди 4 месеца

Протестът срещу смъртта на Навални в България беше голям: протестираха от ПБ, от МС проф.Денков и Мария Габриел, та дори и военният министър, професорът по роботика Тагарев протестира, политологът Ог.Дойнов. Доста несдържано се изказа Ал.Йорданов, но с годините човек или помъдрява, или се разбеснява. ББ и Пеевски да бъдат отявлени демократи вече става много. Освен ББ да смята, че в БГ е 100%-ва идеална демокрация. Аз поне не зная демокрация да се гради с некоалиции и сглобки...

410

Едно и Също

преди 4 месеца

Такива неща се случват и в Америка: Джефри Епстийн- "самоубил" се в затвора точно когато охранителните камери спряли да работят. Човекът притежавал файлове на висши политици и магнати педофили. Украйна- неотдавна американски журналист беше убит в техен затвор, защото не отразявал информацията "както трябва". Никакво съдействие или интерес от американското правителство по въпроса за убит техен гражданин.

409

Майната Ви

преди 4 месеца

НОВИНА! НОВИНА! Генерал Румен Радев в качеството си на Президент е изпратил поздравителна телеграма до Путин и Митрофанова послучай смъртта на Навални!