9

Улсула

преди 3 месеца

Вкусни бръмбари ще ядете!

8

вгз

преди 3 месеца

Има и още една заблуда: че има еко продукти в мегазините. И това не е вярно. "Еко продуктите" в България имат толко много пестициди и нитрати, че ум ще ви "зайде". Това е за лековерните слабоумни ***.Както програмите за климатчни промени: излизат костюмирани ***, да ви обясняват как да си намалите вредните емисии, докато техните заводи, кораби, самолети и каквото друго се сетите с едно запалване буквално правят повече замърсяване от вас.

7

вгз

преди 3 месеца

Има заблудата, че веганите ядат само растителни продукти.Това не е вярно. Една позната дебелана се държи агресивно - тя е веганка и целия свят трябва да знае за това. Един-единствен въпрос я повали на земята: как с растителни продукти стана толко дебела. От тогава не ми говори, но и спря да ходи на веганските прояви.За незапознатите има висши наситени и ненаситени мастни киселини. Човешкият организъм не може без двете (растителни и животински).

6

Анонимен

преди 3 месеца

яжте месо и не бъдете психо

5

До 4

преди 3 месеца

Вегетарианците консумират продукти с животински произход (млечни продукти), а веганите - само продукти с растителен произход.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Предлагам на всички вегани и вегетарианци да отидат на психиатър. Това са хората,които могат да им помогнат за техните псични отклонения наречени да не се консумират животински продукти.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Салам народен :)))

2

за момите неспокойни

преди 3 месеца

и каките игриви за настроение и гладка кожа протеинови добавки всеки ден от щедри господа от сърце

1

Анонимен

преди 3 месеца

Аман с тая веган гей пропаганда. Яжте чисто месо без тлъсто и няма да имате нужда от повече протеини.