247

ИВАН

преди 2 месеца

ТЕЗИ ДЕ БИЛИ ГРАМ НЕ ГИ СЛУШАМ, АКО НЕ СА ТЕ, ЩЕ СА ДРУГИ. ТЕРИТОРИЯТА НЯМА СОБСТВЕНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА, А ПРАВИ КАКВОТО СЕ КАЖЕ ОТ КОЗЯК! САМИЯ ФАКТ!

246

Санкциите

преди 2 месеца

България спира износа на петрол газ ток въглища уран дърва пшеница злато титан редко земни метали ракети космически кораби самолети танкове боеприпаси кабърчета пирони и други високо технологични изделия. Сега вече на Русия и остава по малко от месец живот.

245

Коментар

преди 2 месеца

ПП са едно случайно събитие в Българската история което скоро ще бъде забравено.Поразиите които направиха ще костват десетки години да се възстановят реланостите .Реалностите са всеки държавник да не се меси в чужди проблеми и да си гледа държавичката и народа си за са добре.Всякакви санкции у нас са плод на сляпо подчинение на ПП пред янките и самозалъгване ,че са вечни.България и минала през много предателства в историята си и ще дойде време да се изправи след грешната политика на ПП .

244

тото

преди 2 месеца

ПростоПедерасите оправиха всичко останало и сега се заеха с Русия. В резултат Путин ще си го премести от левия в десния крачол НЕЩАСТНИЦИ

243

Факти

преди 2 месеца

ПП водят България към пълно самоунищожение без да се интересуват какво мисли бълг народ .Трябва да бъдат забранени и ескорнирани от България ако искат за дащитят Украйна да ходят на бойното поле нали са мъжкари...

242

Анонимен

преди 2 месеца

А защо някой трябва да ходи да живее в Русия, та тя ви създаде държава, освободи ви, трябва да се живее в България.

241

Анонимен

преди 2 месеца

Страхливото настъпление на руснаците, не може да попречи на храброто контраотстъпление на украинците. Ангелина Пискова.

240

До ТЕЗИ на снимката

преди 2 месеца

А бензина скача нагоре. Продължаваме Провала

239

Dean

преди 2 месеца

Всички имоти на рски граждани,които са офицери от армията или чиновници,олигарси и приближени до властта трябва да бъдат конфискувани и продадени на търг.А с парите да бъде закупено оръжие за Украйна.Спиране издаването на визи на руски граждани.

238

Анонимен

преди 2 месеца

Тия голтаци какви санкции ще налагат ?

237

Анонимен

преди 2 месеца

До Сата НАТО САЩ -империята на Сатаната! И на С о.д..оМ.итите !!

236

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо, Лена и мустаците да си обръсне и на 111 козметични операции да се подложи, пак не може да стъпи на малкия пръст на любовницата на Путин.

235

Татул

преди 2 месеца

Тази статия е още една причина да вярвам, че американците са затрили Навални. Нали разбирате избори идват в Русия.

234

Много бързат!?

преди 2 месеца

Това няма да ги спаси! Всички са на ясно, че с лека ръка, за комисионни, дадоха на Путиновия режим 3 милиарда долара! Американците са наясно! Чакам да излязат 2 имена от ПП-ДБ в списъка Магнитски!

233

Анонимен

преди 2 месеца

За какво им е на руснаците да убиват Навални , след като той беше затворен в затвора? ... И Хоп!, видя се причината, изведнъж изпълзяха от дупките си всякакви провокатори срещу Русия, използвайки смъртта на Навални! Елементарно!

232

Правилно

преди 2 месеца

правите.Вие все пак сте няколко милионна сила.Гласът ви се чува(сега сДенков и по света)Защо се правите за смях.

231

Тролчета мили

преди 2 месеца

Кога поне едно от вас отиде да живее в любимата Русия, управлявана от великият вожд Путин първи отровителят. Защо сте недоволни от нас,нормалните хора ,а не желаете да бъдете при рашистка Русия. А,за пари казвате... А моралът ви къде отиде...

230

Ахахахаха.....

преди 2 месеца

....ПП и осемте джуджета ще пишат законопроект -> мега грозен фиц наистина, тва вече и ирония не е Кирчо!

229

Анонимен

преди 2 месеца

Ако може и един законопроект за цялостни санкции срещу ПП и ДБ.

228

Анонимен

преди 2 месеца

Кирето който се прегърна с братята боко и дебелян тръгнал да оправя света!