11

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 2 Този, който е написал първия коментар не е нерез. Личи му, че секс е виждал само на кино. Затова пише глynocтu тук. За друго не го бива. Не ми е ясно защо не го трият.

10

Хемус

преди 2 месеца

Може да я научи как да удуши и после да подпали чехала!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Не лоши съвети, ако се съчетаят ще върши работа. А особено важно - да се обича до степен да казва "не" на самата себе си. А не да се държи като овца - да следва инстинкти и " всички така правят". Особено по отношение на парите си. Уважението към другите жени - Ами според с каквито се е събрала. От къде мислите е тази вековна "обич" снаха свекърва. Ами от това че никой не познава жените по- добре от жените. И сега ТАЯ, върти същите номера на МОЕТО.

8

Тото

преди 2 месеца

Нема нужда от повече надъхване. Женичките ги поря като риби.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Всяко моме трябва да е научено да казва "Не!", особено на юнаците, които напират за секс още на първата среща.

6

Да обича себе си?

преди 2 месеца

Тона е разумен съвет. Само че ако някоя потенциална свекърва разбере, че майката учи на това евентуалната снаха, ще започне да внушава на сина си "Не я взимай тази!"

5

Зависи

преди 2 месеца

Спомняте ли си романа "Отнесени от вихъра"? Главната героиня Скарлет, макар че е млада и много красива дъщеря на богат плантатор, още когато е 16-годишна вижда съперници в лицето на всички други жени, с изключение на майка си. Тази нейна нагласа се запазва и в бъдеще през годините. В крайна сметка, Скарлет е успешна жена.

4

Да я научи

преди 2 месеца

Че, първите 5 брака са за пари а последният, 6 -ти по любов!

3

Трифон

преди 2 месеца

Да живее в друг град.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Пари ми дай акъл не ми давай :)))

1

Анонимен

преди 2 месеца

На нереза глупостите!