10

Шаран БГ

преди 2 месеца

На полицай се показва ПОКАЗАЛЕЦ сочейки небето.........Нека мислят какво правят, защото има и Господ !!

9

Мис Силикобра:

преди 2 месеца

"За мен правилата не важат,когато профучавам с 265 и имам стикерче на предното стъкло,заслужено на задната седалка... Г-н депутата гледа девствено, естествено не шмърка нищо еФтино!"

8

Анонимен

преди 2 месеца

А какво каза за средния пръст оня дрогирания депутатин, дето го показа на цяла България..

7

Анонимен

преди 2 месеца

А за какво са го задържали?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Моля? 300 лева глоба? А мен, като ме напсува някое чааааве и му плясна два шамара,а после родата дойде и си мисли, че съм бай чапай, ами не сме 30 човека и нямам оръжие, ме водят с белезници, без глоби, без нищо ... КВО Е ТОВА?

5

Уроди с пагони

преди 2 месеца

Полицаите масово полудяват!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Аз и без да им показвам този пръст, те си знаят че не им соча нарушител ,с показалец. Корумпетата са много тъжни,че на никой не му пука от тях, даже предизвикват насмешка. А за кичек върху патрулката,все едно е линейка,има ли наказание?

3

Адвокат

преди 2 месеца

Къде е свободата на словото? Той има права по конституция да изразява мнение относно системата на МВР. Тея *** там са на работа за която получават пари от всички нас и нямат никакво основание да се обиждат. Когато станат честни и почтенни и спрът да взимат рушвети - тогава ще заслужат уважение. Как не съм бил в съда да ги размажа и те да платят обезщетение за полицейски произвол.

2

Ил дьо Франс

преди 2 месеца

От много гледане на американски филми в дълбоката провинция хората си мислят че е така наистина....докато не се изтряскат върху реалността.

1

Анонимен

преди 2 месеца

На какво основание куките ще проверяват въпросният индивид който в случая е пътник за употреба на алкохол?