52

:)

преди 3 месеца

До Боби 54 Фасулчо, те са били "правилните" журналисти. Не е трудно да се сетиш. Но нямаш желание. Лесно се трoли, ама делото на Солженицин е свято. Описанието на килиите е дреболия. Психологическият натиск е важен там, униженията, нечовешките условия, студ, глад. Дано не ти се случва да изпиташ човечността на тези, които защитаваш. Не забравяй Трайчо Костов! Свой другар, но зверски изтезаван. Измислица, разбира се. Всичко първо е нечия измислица, докато не се превърне в брутална реалност.

51

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 53 Аз съм ОЗ от ХИМИЧЕСКИ ВОЙСКИ и като ми казаха че Навални е отровен с НОВИЧОК Смех ама Смех... Разберете хорица има 3 вида БОВ(Бойни отровни вещества) за Атака - от класа на Синилната Киселина 30мин след ползване се е саморазпаднала За Защита - Иприт при отрицателни температури може да заразява терена и въздуха над зоната до една седмица и Оръжия за масово порзяване VX газове - една капка убива всичко живо в един 3-4 стаен апартамент При зверска доза военни противогази не помагат!

50

Боби

преди 3 месеца

До :) 48 Солженицин... Знаеш ли взели едни журналисти трудовете на Солженицин и решили да проверят на място самите колонии дали е имало подобни неща. Оказва се че е имало ама на други места. Дори описанието на килиите е неточно а няма как да сгрешиш такива факти - измервал си ги всеки дан с собствените крачки и длани. В Автобиографичните произведения не може да има Измислици.

49

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби Значи според теб Путин е по-лош и от психопатите защото първия път не успя да отрови Навални, но на втория опит успя. И с какво руските политици откровенни убийци поддържащи убийствата на Путин в Украйна са по-добри от българските та руските не искаш да ги виждаш в затвора а искаш да видиш 3/4 от българските политици да отидат в руска колония за унищожаване на хора?

48

Боби

преди 3 месеца

До 123 Дефинирай Робски Труд - Да те осъдят на Колония означава че там има някакво производство където ти да работиш - ако е затвор тогава седиш и гниеш в кутийка 3-4м до края на живота си - толкова си опасен за обществото

47

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 45 Да всеки човек дори Навални, дори и психопати като нашите политици трябва да се направи всичко да им се спаси живота. Но дали ще бъдат в затвора наказани или на плажа в Ямайка вече е друга тема. Аз лично искам половината Парламент и 3/4 от останалите политици да ги осъдят и отидат в една такава колония да си изкупят греховете срещу обикновените хорица...

46

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия е ад! Очевидно там не е за хора.

45

123

преди 3 месеца

До Боби В нормалните страни робския труд е забранен.

44

:)

преди 3 месеца

До Боби 47 Фасулчо, прочети "Един ден на Иван Денисович"!

43

Боби

преди 3 месеца

До 37 Колония за изтезания? Сериозно поне веднъж в живота си бил ли си в обикновен карцер или поне изтрезвително? Въпросните колонии са изградени на места където има необходими но и нерентабилни производства(примерно да произвеждаш *** от кори, рендосан дървестен материал и смляни клонки като самите дърва за огрев са достатъчно евтини *** произвеждани от затворици са вече почти рентабилни) или да караш някой да работи е изтезание?

42

до 37

преди 3 месеца

Антипсихотиците не те правят щастлив, а безчувствен.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби Боби, един личен въпрос. Ако ти като виден путттлерист можеше да спасиш Навални, щеше ли да го направиш?

40

Анонимен

преди 3 месеца

Бригадата путинисти на Бърза помощ притекла се на Навални са много добри. Убиват за 7 минути.

39

:)

преди 3 месеца

До Боби 40 Защото, ако е чакала наблизо, следва още по-неудобен въпрос, нали.

38

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 19 Това че е зад полярния кръг няма никакво значение - Ако не си забелязал почти всички пътища в РФ на север(заради многото блата и разливи на реки) са изградени на насипи високи няколко метра с добра дренажна система. Веднага след валеж пътя трябва да се изчисти спор няма. 34 км за 7 минути - защо приемате че линейката е тръгнала от болницата/централата за да стигне до затвора?

37

Анонимен

преди 3 месеца

Вова върви уверено по пътя на Ади.

36

До 11

преди 3 месеца

"Бавно и мъчително са го убивали"____________________Със сигурност са го тровили с антипсихотици, както правят с непокорните пациенти в психиатриите ... Затова Навални е създавал илюзия, че изглежда щастлив. не може в нормално състояние човек да е щастлив в тази руска наказателна колония за изтезания!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Може би е щял да оживее, ама не са го "реанимирали".

34

Анонимен

преди 3 месеца

Бърза помощ е чакала на портала на затвора 7 минути колкото е нужно да подейства отровата и Навални да умре и тогава са влезли да го спасяват.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Гл пости! Половин час го били реанимирали..., ако държаха Навални да е жив, нямаше да го изпратят на края на света заедно с най- опасния криминален контингент. Диктатурата си е диктатура. П тин си постави за цел да го убие и го направи. Всичко друго, изречено от Кремъл е лъжа.