14

Георги

преди 2 месеца

Добре сега в края на краищата Кой/Кои са Главите на имотната мафия?Егати глупостите и пародиите...То не бяха Еврота,Нотариуси,сега някъв друг *** (сигурно и той с голямо влияние в институциите )...Това ли измислихте да видят "теленцата"колко сте работливи.Забелязвам ,че постоянно трябват гръмки новини-значи нещо друго,нещо Голямо става ,което разбира се е в Ущърб на народа !Какво е ще стане ясно скоро!Няма край тази помия!

13

Истината от Бургас

преди 2 месеца

В нашия град също има "джуджета". Те са семейство. Съпругата е нотариус, а съпругът окръжен прокурор. Издържан софийски ноухау, Перфектната комбинация да откраднете недвижим имот. Макар че работят скъпо, вършат работа.

12

Спонсор

преди 2 месеца

Като ЦВЪКО ЦВЕТАНОВ; От "даре ния" и наследства? Да бе, ша са разплача! И там ВОДОПРОВОДЧ ИК някакъв като мистър КОФПО МПА?

11

Спонсор

преди 2 месеца

Тръгнали да ми разследват маги страти? Вижте ги в кви палати живеят и при бай Ставри! Ко ми разследвате? До оня ден ДЕСА ДУЛОВСКАТА къде живееше? Аре стига другари зрители и слушате ли на СТАРИТЕ новини!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Кой разполага с базата данни?

9

Мафия в Бобов дол

преди 2 месеца

Евгения Шопова и мъжа Иван искат ни вземат жилището в Град Бобов дол, искат да изкарат майка ми луда и да прехвърлят имота на Заложна къща с помощта на корумпирани полицаи!

8

Тотална мафия

преди 2 месеца

В Дупница и Бобов дол е страшно с имотни измами - полицаи, роми, съдии в едно! Страшно е!

7

Кире

преди 2 месеца

Ха ха ха, прах в очите за публиката, а. Само и само да забравим за Нотариуса и да не питам кои са му любимите прокурори, адвокати и политица.

6

баба мара

преди 2 месеца

връщаите веднага имотите на хората не губете ценно време бумащината я оставетевсичко да върви по електр път на всички замесени адвокати нотариуси съдии да сеотнемат правата за вечни времена

5

Аз

преди 2 месеца

Вече няма нотариус да ги пази. Клубът затвори!

4

:)

преди 2 месеца

До Анонимен 3 Затова не можем - още сме Задунайская.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Но и ние ще се изкажем за Навални! Макар че собствената си кочинка не можем да си почистим.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Нотариуси 2. Ха ха

1

:)

преди 2 месеца

Това наричам аз милиционерско чувство за хумор.