29

Анонимен

преди 2 месеца

До ЯМБОЛИЯ Казармите трябва да са по-близо до целта -Русия и до местоположението на управляващите органи на БГ: НС и МС. Столицата, в краен случай Враца са по-близо до Русия и до НС, управлявано от депутати на ПП, ГЕРБ, ДПС. Ракетни войски няма, но в столицата са танковите части, наблизо е Карлово, Пловдив. За какъв дявол да започват от нула,като имат готово под ръка. Брезник също им е под носа.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Само това им липсва на тракийци - едва се отърваха от III българска армия и сега по-голям кол - военна база на съюзниците от НАТО. Като толкова я искат, да я поставят в Суходол, казарми празни и всичко подсигурено, включително и чести срещи с депутатите от НС, в краен случай и врачанските казарми са на разположение. Ямболците имат по-мирни професии, а и районът си има земеделие. Плюс това София и Враца са по-близо до Румъния и Украйна.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Евала на този кмет!!! Така и Трябва! За влизането на България в Американският Военен блок на НАТО. " Референдум" Нямаше! Шитнаха ни " ТАМ", "Бат Петьо" "президента"и послушника му Стефан Софиянски",като Служебен премиер! Написаха хей така една "молба",на " майтап" до " НАТО",и тя взе Че " Хвана Декиш"! Без решение на НСъбрание и Обичайните " процедури",към такава "сериозна стъпка",на Българското общество! Та и днес се Питаме! Законно ли беше,това тяхно "дело" на "крак молба"???Браво на Кмета!!

26

Дани Сторията

преди 2 месеца

По времето на Тато някой питаше ли хората ? Сега много чувствителни станаха...а после джендърята им виновни !

25

Анонимен

преди 2 месеца

До ***--ата ВиАбе аре стига ни занимава с тоя нахални.Вървете и се биите с Русия и се разкарайте от България като само Русия ви е в главите. Досадници долни.

24

Майната Ви

преди 2 месеца

НОВИНА! НОВИНА! Президентът Радев е изпратил поздравителна телеграма до Путин и Митрофанова по случай смъртта на Навални! Истински българин и патриот!

23

ЯМБОЛИЯ

преди 2 месеца

От кога гражданите станаха спец по военни въпроси? Преди 10 ноември 1989 година армията на Варшавския договор,командвана изцяло от СССР вземаше решения по места,без да се съобразява с хората. В тогавашният Ямболски окръг беше пълно с казарми и ги строяха без да дават обяснение какви са те. В нашият окръг бяха и 5-те атомни бомби на СССР в България. Малко хора знаеха за това. И сега трябва да се действа без да се дават обяснения на невежите цивилни. Истината е,че да си въоръжен добре.

22

Удариха дъното

преди 2 месеца

Министърът на правосъдието на Украйна Малюска обяви, че всички украински затворници ще бъдат принудително изпратени на фронта.Никой не планира да ги пита. Поне това е нашата позиция. Дълг на всеки гражданин е да защитава родината си, каза министърът

21

ида на гости

преди 2 месеца

Тези пак за баламни ни правят. Много точно и ясно казаха преди една година и Тагарев го каза за 2000 американски войници : Ще ли да спят с оръжието си просто ей така. Няма ли да са на мисия ще ли да са на лагер.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Може , ако армията е руска или турска. Ако е българска не може да има военна база до Ямбол. За смях станахме.

19

Fena

преди 2 месеца

Предполагам какво ще кажат хората в Ямбол, ама после Тагаренко, Мони и другите ли.зачи не знам как ще се оправдават пред началниците.

18

Влади

преди 2 месеца

"И пияни от Кока Кола американски войници ще разбиват мазетата на бабите и ще крадат буркани с лютеница и компоти..." - комунистическа (руска) опорка от 90-те. Същите *** или Вг.ъзраждани биха приели обаче пияни от водка руски солдати, изнасилвачи и обирджии, дето в Украйна крадоха дори перални.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Да ходят в Аляска с тези казарми..

16

след дъжд - качулка

преди 2 месеца

Те вече решили, дейностите започнали, а уж щели да правят референдум!?

15

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

Военните искат " леки " девойки и " девойки " , които са си разтворили широко краката и са българки от български произход .

14

Анонимен

преди 2 месеца

Евала на кмета! Само има опасност да му изстине мястото. Дано удържи фронта.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Българите стават много добри войници. За никой не им дреме и живота им не струва нищо.

12

Бю джетъ

преди 2 месеца

Спиране на евросубсидиите и програмите финансирани от ЕС и НАТО за Ямбол до провеждане на допитването

11

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро и Асенка Василева да минат 2 години казарма :)))

10

Анонимен

преди 2 месеца

Морското бутало не е ли вече за пенсия... отговор - и на пенсия и на на заплата едновременно