147

Куку

преди 2 месеца

Света знае името на този съсирек-Путин!!

146

Анонимен

преди 2 месеца

Изкарали един изтощен човек на "разходка" при минус 30 градуса студ, кой знае как е бил облечен! И здрав човек при такава температура на въздуха може внезапно да хвърли топа! Естествено, че са го убили!

145

минавам само(цитат)

преди 2 месеца

А някаква версия за убийството на Хотариуса???? Ако родната действителност бъде разказана в сериал, той непременно ще е криминален. "Ако такъв сериал се направи без чувство за хумор, много хора ще вдигнат пистолета и ще се застрелят. Героите на тези сериали не са гении, а обикновени, алчни прости хора, със семпли интереси. Няма значение какви постове и титли носят. Малко по малко са пропускани пробойни и сега се е скъсал бентът и ни залива тази мръсотия"

144

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 142 За Путин беше по - добре Навални да е жив , така вие бля , бля , блянковци нямаше да има с какво да лаете по Путин !

143

Да

преди 2 месеца

ядете муя на Путин, докато навални храни червеите.

142

навални

преди 2 месеца

е платен от цру! не се пънете толкова!

141

Българин

преди 2 месеца

Може и в затвора да му е станало нещо. Като цяло затворите не са хубаво място с перфектна здравна грижа за затворниците. Ама каквото било, било. Лека му пръст на човека. Ако е предал родината си - там Данте за ада и предателите какво казваше ...

140

Анонимен

преди 2 месеца

Нека тази песен на Великите QUEEN , звучи за НАВАЛНИ ЧОВЕКА ГЕРОЯ ! https://youtube/watch?v=f4Mc-NYPHaQ

139

Анонимен

преди 2 месеца

НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН ! СВЕТЪТ Е НАВАЛНИ !

138

Анонимен

преди 2 месеца

Пушката Навални вися известно време закачена на сцената, сега й беше време да гръмне.

137

kon

преди 2 месеца

embolia. mnogo politika . da mu napraviat mavsolei . vsichko se politizira. lochoto e che Evropa strada nai mnogoot krisata i vmesto da nameri dialog, slucha AMERIKA i ni tlaska kam bednotia i voina . Ruskia botuch plachi vcichki. stom i Makron treperi ot strax i zeluva MAFIOTA ZELENSKI. skoro ste vidim koi prav .

136

Анонимен

преди 2 месеца

Като всеки руснак и Навални бе великоруски империалист. През 2014 г. той възторжено прие заграбването на Крим. После запя друга песен за да се хареса на Запада!

135

1-3

преди 2 месеца

А не е ли възможно студът да е причината!Колко пъти лекари ни предупреждават да не излизаме,когато паднат температурите,защото студът влияе смъртоносно на сърце и кръвоносни съдове!!!!

134

Павлов

преди 2 месеца

Ала-бала ! Приказки за наивници,каквито има много,за съжаление :))) За Русия отново се въхрнаха страшните времена от времето на Сталиновата диктатура,когато много хора без съд и присъда са икзчезвали и никой нищо не е разбрал,а други умишлено са били унощо жавани по различни способи, за да има " мир и спокойстгвие "...

133

Анонимен

преди 2 месеца

Много ръководни непослушни ръководни кадри умряха от подхлъзване от прозорци , стъпала маси . И тоя и той явно умря от "естествена" смърт . Всички до един са неудобни на жужето от кремъл....

132

Британска пропаганда

преди 2 месеца

МИ 6 уби рожбата си. Вече е ненужен жив, но е полезен мъртъв.Прозрачно е. Ако беше ценен щяха да го задържат в Германия след като английските служби го построиха. А "приятелите му" го върнаха в Русия за да натресат отговорността за натрошения наркоман на Путин.

131

Бустер Морталис

преди 2 месеца

Бустерите не прощават. Адвокатите да кажат, с какво се е ваксинирал. За справка, АстраЗенека защо я спряха.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха гледах една статия отпреди 3 г. и вижте този коментар:"Боец-революционерпреди 3 години Герой! Истински либерал! Декабрист! Горд троцкист! Сега първо трябва да се ваксинира три пъти срещу уханския прилеп и после още два пъти за по сигурно. А после да поведе Русия по нов път към елциновия бардак!"Е,явно Навални го е послушал и след 5-тата ваксина е получил това.Често става като страничен ефект.

129

нн

преди 2 месеца

Голяма работа са руснаците, затворник с адвокат и адвокатка, говорителка, дано на всеки затворник по света е така. Колкото до Навални, американска разработка. При пияницата Елцин, американците почти бяха "демократизирали" Русия, но при Путин номера им не минава и няма как да мине. Демократизираха Украйна и подпалиха Европа, стана сложно и объркано.

128

На 113

преди 2 месеца

До Анонимен 113: В момента разглобяват чипа, инплантиран в тромба, за да го откраднат. Да-а. Така е.