51

И.Б.

преди 2 месеца

Цената на на газа може да е срината на европейския пазар, но за частния немски потребител цената се увеличи.

50

Друг

преди 2 месеца

Не вярвам да има разумен човек който не може да си отговори на тази въпрос!Само, че ние сме безсилни и безгласни пред гладната и мършавяла бъргарска управа! Но вярвайте ми все няной ден ще им се върне стократно!

49

Zz

преди 2 месеца

Защото ние купуваме руски газ чрез посредници. А другите карат на американски.

48

Защото сме вече в

преди 2 месеца

клуба на богатите! Честито момчета и момичета и също всички n-полови! Не ни занимавайте с дребни суми! Ние се занимаваме с числа от 6-цифри нагоре!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се ползва газ от Чирен, тя е на лукс цена, така че няма как да ви е евтино парното. ние пък немаме такваз екстра. Парно на ток, което излиза още по-солено.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Защото цялата схема на Кокорчо е да прибира ДДС, по всякакъв начин - помпане на инфлация, вдигане на цени на всичко, обир чрез мобилните оператори, банките и модерната търговия. Обаче едно нещо не осъзнава гейчито, аз като имам 5 лева колкото и да вдигат цени пак толкова ще изхарча!

45

бла,бла

преди 2 месеца

Спрял съм парното и сме с климатици, само тръбите им минават през нас(без аз да искам, но никой не ме пита). Баба ми се отоплява с парно, 1 радиатор, двама човека са, плати 131 лева днес. Моята сметка беше 123 лева, двама възрастни и дете, без да имаме радиатор. Значи освен топлата вода, която ползваме, ме дерат за тръбите сума ти пари. Жалко, че ще фалира ТЕЦ София и няма как да ги осъдим със задна дата. Ще се измъкнат, а толкова години яко ни окрадоха...

44

Анонимен

преди 2 месеца

Порното топли!

43

Хана

преди 2 месеца

По добро от ТЕЦ няма . В софия и пловдив са събрани от кол и въже всякакви и взаимно се прецакват по ***. Ако хората в етажната собственост са нормални българи , всичко е точно - кеф, топла вода и топло навсякъде за малко пари. Разни лузъри и гастари дращят безумия от злоба, но фактите са такива.

42

Анонимен

преди 2 месеца

абе навални ли ни е проблема -сега с него щени замъгляват

41

Радев

преди 2 месеца

За да има кинти за Путин, партийните протежета в Булгаргаз, Ердоган, че и за мен!

40

Распутин

преди 2 месеца

И тоя икономист не е в час.Нищо не се е сринало,по скъпо ще става.Нали трябва да финансираме хохлите,а тия мигранти кой ще ги издържа,а украинските бежанци,и те са на наш гръб.Кръвта която се лее на фронта ние също ще я плащаме.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Пожелавам на нашата мила родина,само Роми и Пенсионери да останат в нея.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Само си представете токът да е за цял блок и да се смята по някаква формула кой колко е похарчил.Е това е Топлофикация!

37

Анонимен

преди 2 месеца

В момента съм в Германия, не знам колко плащат за отопление, но цените в Lidl са по-ниски от софийските, а всички знаем какви са българските и какви са немските заплати и пенсии. Та сами си направете изводите как зверски ни лъжат.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Понеже сме готови за Шенген,затова парното е с двойна цена.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Нека голямото крадене започне СЕГА! Е, как няма да плащаме двойно като трябват пари за любовници, джакузита, екзотични почивки, луксозни коли и т.н. пък вие студувайте и мизерствайте за да плащате по 300 лв сметки.

34

Анонимен

преди 2 месеца

защото сме народ овци,страхливци,предатели, затова сме били и под турския буй и руския буй , немски и тн буй -сега нашите алчници ни буясват ,*** пак си траеме

33

Анонимен

преди 2 месеца

Топлофикация е социзобретение,ама когато никой не се отказва от нея може да работи.В пазарна икономика няма как!!!!!

32

Причини

преди 2 месеца

1. Въглищата. 2. Евтино парно за цяла София. 3.Некомпетентни и зависими от управляващата мафия регулатори... Това е достатъчно за да плащаме тройно.