154

Най- вредният

преди 3 месеца

човек за България- необразован, алчен, крадлив, нарцистичен, агресивен, подъл, интригант, не културен и т.н. това е Борисов. Ревнува , защото осъзнава, че правителството се справя отлично. Време му е да се откаже от политиката, защото спира развитието на България. Тогава и Герб ще се разпадне.

153

Прав си Бацее...

преди 3 месеца

Разтурайте СГЛОБКАТА и НОВИ ИЗБОРИ !!!!

152

Нали Радев Ви пречел

преди 3 месеца

Променихте Конституцията и сега Вие в Народното събрание ще определяте Служебното Правителство!Причината да я ИМА СГЛОБКАТА ОТПАДА като ОПОРКА!След като Народното събрание ще работи И при Служебно Правителство СЛЕД като НС определя Служебното Правителство ЗАЩО ОЩЕ Я ИМА СГЛОБКАТА?Значи НЕ РАДЕВ Е БИЛ ПРИЧИНАТА!Кажете КАК СИ ДЕЛКАТЕ ПАРИТЕ кой обира парсата Бойко ли след като всеки ден ви плаши! НЯМА да е без пари да ви държи на ВЛАСТ с 30 ДЕПУТАТИ!Комунистите БОЙКИКЕВ и бай ТАНАС направиха ГУШИ!

151

Гоце

преди 3 месеца

Естествено, че няма да има. Този *** винаги е бягал от държавна отговорност. Когато и да тръгнат нещата на зле, той подава оставка. След което полуграмотните българи го връщат на бял кон, все едно без него държавата ще потъне. А всъщност толупа е котвата, която ни влече към дъното от 20 години.

150

комедиант

преди 3 месеца

Толупа и той се прави че скърби.

149

Анонимен

преди 3 месеца

За Шенген направиха каквото можаха т.е. почти нищо. Новините от Еврозоната за членството ни най-вероятно ще са лоши. Войната отива към края си. Каква е причината тази сглобка да продължава?

148

Анонимен

преди 3 месеца

АЙ СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТОЯ

147

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Да, може и да мине доста време преди да Коалицията за Устойчиво Развитие на Републиката, aka ГЕРБ+ПП+ДБ се разберат за блажните постове.

146

егати тулупите

преди 3 месеца

Аби пичове и пииии.....ки за вас общество нямали бе , отчетност пред него нямали , ротации , мутации , оговорки , доковорки , в името на това , в името на онова , били сте докопали властта , Са си връткате по между си дявол ви знае какво , имаше обявени някакви срокове , отпадат , оставки падат и да ви нема .

145

Нане

преди 3 месеца

Заради точно тоя кютук има това антибългарско управление... ===)))

144

паф

преди 3 месеца

ОРТАШКОТО ИМАНЕ И ГАРГИТЕ НЕ ГО КЪЛВАТ!.....опропастихте и държава и народ!

143

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 104 - И какво ще е проени на нови избори? Най-мнго възраждане да дръпне с 2% и до там.

142

Ангелина

преди 3 месеца

Борисов ,не иска "ротации" ,за да си въвлича негативи .Този модел в момента му най- допада- "уж" не управлява ,но институциите за "превзети" със зависими от тяхната компания хора .Те "уж" не управляват ГЕРБ/ДПС ,правят се на "опозиционери" в "сглобката" ,за да критикуват ,но всъщност нищо не се случва без тяхното пряко и дейно ръководство. Иначе негативите обират само ППДБ. Какво "по - прекрасно" време от това да се "раздвижат" всички ОПГ и крими контингента формиран от тях за всякакви цели.

141

от Посолството

преди 3 месеца

До 6 март има време. Още три седмици дон Буци ще се прави на голям мъж, а после ще клекне!

140

Анонимен

преди 3 месеца

избори и ги изритваш ПП завинаги.

139

анонимен

преди 3 месеца

Малките заплати при Бойко стигаха за всичко, а сега големите не стигат за нищо. Който предизвиква инфлация ограбва народа и трябва да се измита колкото се може по-бързо.Нови избори е решението.

138

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

Бибитко, може да не си за Оскар, но пък за един Икар ставаш. Лично Мутафчиев ще ти го връчи!

137

АЗ

преди 3 месеца

Чекмеджане, ротацията ще я има, ти нито си фактор да го промениш, нито пък имаш последната дума!

136

Хах

преди 3 месеца

Аз обаче съм оптимист, защото днес Боко може да е далеч от ротацията, но утре току виж каже, че е на сантиметри от ротирането. Не му е за първи път, няма да е и за последен!

135

Ром'с

преди 3 месеца

Бойко играее с тях Като Котката с мишоците отПП