90

ПорЦелан

преди 3 месеца

"Азов" се оказаха най-плашливи, малко да ги натиснат и веднага ротация.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Кока за офицерите, трева за войниците.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Напушените украинци се бият с пияните руснаци.

87

Христо Христов

преди 3 месеца

Къде е този "майор"? В Киев, Лвов или Рамщайн?! Или в Маями?

86

Анонимен

преди 4 месеца

Зелето пак да отиде да се снима в Авдеевка... А Азов какво чакат, да ходят те там, пак ще ги извозват в чували...

85

Ей така за шоуто

преди 4 месеца

Здраво копейки тук бре ... хахахаха ... и един друг се надъхват. *** нещо май и те не си вярват, но няма лошо де постче копейка все за хлебеца ще се изкара.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Нацистите от Азов ... ясна работата

83

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Точно на това място вече се вее Руския флаг-но ние говорим за Навални. Украйна иска пари защото Путин ""уби"" Навални. Запада още повече мрази Русия защото Кремъл "уби: Навални. Укрите не успяха да убият Макрон и да обвинят РУсия но Азовските съкелийници на Навални свършиха доста добра работа !!

82

Колю зетя

преди 4 месеца

Азов може да са надъхани,напомпани и зли но не блестят с особен ум. Известни са че преди 2г. като Гюро Михайлов бранеха Мариупол докато не ги избиха и плениха.Та и тоя пишман майор вероятна без военно образование сипе акъл на генералите и му се пивиждат флангове.Няма флангове пич. Намирате се в чувал.Избиват ви кат пилци в курник.Когато трябваше да избягате от Авдос,както искаше Залужни не стана. Е сега упражнението от Мариопол го знаете.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Глупости , много добре се бият даже фашагите. Въпроса е защо Путин ги бави толкова време,на който никой не може да ми отговори!

80

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът на западните пропагандатори и нашите лъжци е, че фронтът на ВСУ се разпада на всички направления. Чакайте в скоро време бързо пребоядисване на нашите доморасли натовци.

79

ПИЯНИЦИ ОТ АВДЕЕВКА

преди 4 месеца

МИ КАТО КВО ДА СЕ БИЕМ???????????

78

Аматьорщини

преди 4 месеца

До L. "На практика пътят към Киев е открит." Мдааа, същите глу пости като при щурма на Бахмут. И там "пътя към Одеса" беше "открит"..

77

Анонимен

преди 4 месеца

Що не му отговорят - ела ти да удряш по руските флангове, *** такъв?

76

L.

преди 4 месеца

С превземането на Авдеевка Русия решава един куп логистични проблеми. На практика пътят към Киев е открит. А подписаният днес документ между шмъркалчо и Шолц им развързва ръцете за удари навсякъде в Западна Европа.

75

Хари

преди 4 месеца

Какви флангове, те руснаците Ви чакат навсякъде.А си надигнеш главата и си долу.Вдигайте и двете ръце горе и развявайте бялата кърпа докато имате сили да го направите.Иначе от гробове догодина, няма да има къде да садите царевицата.

74

Пияница Мистик

преди 4 месеца

Защо "като"?! Ние сме си такива! При такиво тежки условия на фронта и мисълта че всеки час може да ни е последен, човек може ли да не пие?!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Никога не е било, а отново се случва! Отново "Азов" са в мазето на завод, този път авдеевския "Коксохим". Отново "Азов" са в котел(обкръжение), този път в Авдеевка. Ако съм на мястото на руснаците ще построя огромен завод с огромно мазе. Може и от дъски и стари палети, че по евтинкоВсе отнякъде ще допълзят xoxли и ще се наврат в мазето. После - по стандартната процедура Муахахахахахаахах!!! В учебниците тази тактика ще се нарича "Капан за xoxли"!

72

Анонимен

преди 4 месеца

"...трябва да ударите по фланговете" - Да, но има малък проблем - точно там и точно сега руската армия НЯМА ФЛАНГОВЕ! ТОЧНО ТАМ И ТОЧНО СЕГА РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ ВИ ИЗТРЕПЕ КАТО ПИЛЦИ И ПЛЕННИЦИ НЯМА ДА ИМА! Точно сега, точно на тези железарии зад Зеления се вее знамя Победьl.

71

Анонимен

преди 4 месеца

Тук се сещам за прочутото "Всеки има план, докато не получи удар в лицето." на Майк Тайсън. Та и тоя майон така, хубаво има планове ама е трудно да се приложат на практика, като те тряснат здраво в лицето.