154

Анонимен

преди 2 месеца

Еднополовите бракове никога не могат да са равнопоставени на класическият брак, просто ще имат една хартийка. Функцията и способността на разнополовия брак не могат да я постигнат, тя е божие творение, могат да ползват само някои присвоени блага. На пример осиновяване на дете, което господ не им е отредил да имат, защото са еднополови индивиди.:))

153

Анонимен

преди 2 месеца

...предпочитам Рождество (празникът на семейството) да бъде преди Нова година (светският празник) и постите дотогава да са свършили. Плюс това у нас този стил беше въведен отдавна и тепърва отново да го връщаме след десетилетия е глупаво, объркващо и това ли е най-важната работа на църковниците.

152

Анонимен

преди 2 месеца

Ох, аман с това божие наказание! Ето с такива приказки църквата нищо не печели. Само отблъсква. Повечето свещеници една проповед не могат да изнесат, без да я наводнят с цитати от канона. Като отида в храма, не искам да слушам какво казал еди-кой си преди десет века, искам свещеникът да говори просто и ясно като човек с човек. Да ми обясни на нормален език защо да бъда добър, например. И после се чудят защо младите не се интересуват от църквата. И не, не подкрепям връщането на стария стил...

151

Българин

преди 2 месеца

Плодовете на масонството в Гърция, търпенето на безбройните грехове на нашите, щото са гърци, приемането на разколниците от украйна, насаждането на фалшивия нов стил-календар !Вартоломей погазва вмного Канони, а го търпят, щото си е нашо момче-грък. За това ги чака Божие наказание, най-вероятно обещаната война !

150

Българин

преди 2 месеца

Въобще не е изненадващо, изнедадващо е само за хора далечни от духовността и информирани за мирски работи.Вселенския патриархат(гърци) вече 100 години предават Православието, оттам тръгна лъжливия какендар нов стил, насаден и у нас, гърците приеха повечето разколниците от уксрайна, греховете на Всел.патриаршия вече са несъвместими с Православието, а гърците ги търпят защото са гърци. Никога ли не чували за "византийското лукавство".Сега сами ще станат негова жертва !

149

Bg

преди 2 месеца

Бог ще накаже Гърция за това, ще съжаляват !

148

Анонимен

преди 2 месеца

/Тя/Гърция/, е първата страна в Югоизточна Европа, в която се въвежда равенство между браковете.Поддръжниците на Църквата проведоха митинги на площад Синтагма в Атина в четвъртък. Мнозина издигнаха знамена, държаха кръстове, четоха молитви и пееха откъси от Библията./:)) Е това е, люлката на православието се предаде,:)) останалите какво, ще се предадат или ще държат на каноните на православието. Е вече и Православната религия не може да се опълчи на новата религия.:))

147

Striker

преди 2 месеца

Не виждам нищо лошо. В крайна сметка всичко е любов. Само по нашите земи се вдига такъв шум.

146

ккк

преди 2 месеца

Никой не те пита искаш или не... винаги се е решавало така през вековете... това се доказа последните векове

145

рязана бургия

преди 2 месеца

то си беше ясно- гърчулята са си negepacu!

144

Анонимен

преди 2 месеца

Според мен трабва да могат да осиновяват само деца, създадени биологично от единия партньор. Геййовете да си намират сурогатни майки, лесбийкитте да родят по едно дете...а не да осиновяват изоставени деца като кученца от приют, заради един каприз да си поиграят на истинско семейство.

143

Анонимен

преди 2 месеца

Не бързайте да злорадствате,утре се обаждат от Брюксел и в България става същото.

142

Аз

преди 2 месеца

Да им е честито на гърците

141

Анонимен

преди 2 месеца

Целта на световните демони е такава, чрез войни, епидемии и еднополови бракове, да са намали човечеството, за да могат те богоизбраните да живеят спокойно и нашироко.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Те гърците от древноста са си джендъре.Сашко Великия е бил гей.Остров Лесбос е кръстника на лес бийките.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Нас кво ни интересува?

138

Чукоранов

преди 2 месеца

До аз: При русофилите кашата е толкова голяма че няма смисъл. Те ту харесват бившия комунистически строй, ту са най-верните християни, ту подкрепят мюсюлманите като се борят срещу евреите и Запада, ту ненавиждат и обиждат бежанците от близкия изток като *** и терористи. Ту уж искат всички хора по света да имат равни права и богатства, ту не искат хомосексуалните да имат каквито и да е права. И още много такива противоречия. Просто нещата са и причините са няколко.

137

Тигър

преди 2 месеца

Какво падение на човешкия род. Иска ми се да кажа, Господи прости не знаят какво правят, но те знаят, че е мерзост и въпреки това го правят. Човечеството тръгна на променя Божиите закони и това няма да свърши добре.Дано поне да опазим децата от тази чума

136

Янис

преди 2 месеца

А уж гърците бяха пазители на православието и традиционните ценности. Да допуснат така лесно тая гадория е изненадващо.

135

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

преди 2 месеца

Заради това Гърция ще страда и ще бъде наказана от Бог ! Гърците повече признаха украинските разколници, не осъждат Ватоломей и неговите антиканонични беззакония, от гърците произлезе фалшивия нов стил - затова и не можаха да устоят ! Гърците ги чакат бедствия и наказания !!! Бог ще ги накаже !