12

анонимен

преди 3 месеца

Пълен въздухар.

11

Една доста противна

преди 3 месеца

личност! Чудя се как все още му давате публична дума?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Какви са тия глупости, дето ги ръсите? Четири години по-късно, след като тръгнахте всичките заедно да срутвате "модела Борисов" се сетихте, че нямате алтернатива ли? И откъде произтича тоз изумителен извод? Може би се сетихте, че преди много години, някой подписвал някакви договори с ангажименти?

9

чакалнята

преди 3 месеца

До 11. Не се занимавайте с Б. Борисов . Не е вече от значение за никои . Мина му времето.

8

Анонимен

преди 3 месеца

С всеки нови избори БСП и ПП намаляват процентите ,и на възраждане растат ,вероятно при други избори ПП че идат на трето място сега разликата от ПП и възраждане са 3 %така че много вероятно да са на второ място ,а ПП в историята или герба и възраждане че ръководят държавата ))

7

Пазете се

преди 3 месеца

МВР са започнали акция за избиване на Българското население! Прокуратурата стои зад МВР!

6

Анонимен

преди 3 месеца

БСП трябвало да даде алтернатива на модела "ГЕРБ". Тези думи означават ли, че е готова да му стане патерица? Само "Възраждане" ли е опозиция?

5

Какво е общото

преди 3 месеца

Между свиленски Симов Таков И Гергов?!Ме са Червени *** де расти от Янкошумкарски фамилии

4

Лесно е

преди 3 месеца

Да печелиш конференции в зала с 1000 единомишленици. С 1000 гласа национални избори не се печелят. Идеята за обединение на "левите" сили за следващите избори е добра. Общия знаменател е Путин и Русия, а не леви политики. С паметници явно не става. Падне ли Альошата, БСП ще олекне с още една градска организация. А дано!

3

И ти си пе дал

преди 3 месеца

Но когато си прав си прав

2

Анонимен

преди 3 месеца

А от Кокорko и от Кирчо може да излезе цял sапунен сериал.

1

Сила

преди 3 месеца

Вижте какво правят жените в Германия - Сара Вагенкнехт и Алиса Вайдел!Атакуват секторните политиките на светофарното правителство,дават конкретни решения.А тези измислици и лъжи,че са крайно леви и крайно десни са приказки за наивници!И Германия е в европейската матрица...всеки,който е против Ampel-а е русофил,екстремист,нацист и т.н.