22

Анонимен

преди 3 месеца

как ше платиш 30 лв бе, ти турист ли си? ужас. цената на виното е едноцифрена ама не трябва да си турист :))

21

Седни, ти ли си ?

преди 3 месеца

виждам че Седни аборигена пак спами, никой не го еня твоето мнение, лекувай си се тихичко и така.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Така е ! На СВЕТОВНО НИВО - 3-тия свят!

19

gg

преди 3 месеца

Не знам за какво ниво говори тоя, но българските вина под 15 лв бутилката са пълен ***. Не знам какво наливат, но не е вино. Австралийското е по-евтино и е вино.

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Отегчен, френски и новозеландски са моето лично предпочитание. За български химии пари не давам от много години! Такава гнус се продава... без значение от цената... буквално си плащаш със здравето за тези бъркочи.

17

Абсолютно невярно!

преди 3 месеца

Чаша българско вино причинява такова главоболие .... Прекалявате с сярата, добавен алкохол и захар. Спрях да купувам българско вино, защото буквално те убива. Плащаш 30 лв. за бутилка и повръщаш .... Купувам френско вино за 30лв. и ми няма нищо. Що така, бе световните? Не зная какви лай на блъскате вътре, но си пийте бъркочите! За нищо не стават!

16

Отегчен

преди 3 месеца

На световно ниво ама в някоя паралелна вселена. Който иска да си пие българските киселочи. Един път опитайте чилийско или австралийско вино и ще забравите за тукашните ***. Дори не говоря за френските или калифорнийски вина.

15

Еее

преди 3 месеца

Ама на данъкоплатеца се продават шитни, на дебели пари, затова купувам от световни производители. Като няма доверие

14

Кото ви е

преди 3 месеца

Високо качеството, произвеждайте, продавайте и печелете. Не врънкайте държавата за помощи. Правете си панагириците с блуткави рекламни сирияли, чешайте се по сърбежа и стойте по далече от бюджета.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Виното ни било на световно ниво ??? Да се смееш ли да плачеш ли ?! Само който не разбира от вино може да се върже на тея глупости

12

Анонимен

преди 3 месеца

Вярвайте си.

11

Ром"с

преди 3 месеца

Нашите вина действително са добри или поне не отстъпват по качество на испанските,аржентинските,чиийските,италианските..но имат едно голямо преимущество(преди 2 -3 години) и евтини по цена.Сега добро вино за обяд или вечеря от 13-14 лв нагоре трябва да се търси ,под таз цена типа 6-8 лв не става.9-15 н горе долу добре.За НГ пих шампанско за 55 ,струва си парите...в хладилника лежи едно 22 лв ..уж щязме да ги сравняваме ,но не се наложи да отваряме това за 22 лв.Имаме добре вина-да,така е.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ако не е евтино за какво ние качество. Ще го пият в чужбина а бг ще се трови с вноса от ЕС.

9

Гошо

преди 3 месеца

Незнам по конкурсите нашите винари с какви вина ходят ,ама това което предлагат по магазините, нещо хич на вино не го докарва

8

До Танас

преди 3 месеца

Танасе това са най лошите и евтини вина ,бе юнак!Явно не си винар!

7

Анонимен

преди 3 месеца

У Кауфланд само вино менте - 3L за 9 лева - от Сухиндол :)))

6

Анонимен

преди 3 месеца

У Кауфланд само вино менте - 3L за 9 лева :)))

5

Танас

преди 3 месеца

Прав е. А най-хубавите и истински вина са - Механджийско, Мерло София, ..., и Мускат от Карнобат.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ако искаш да си успешен в една сфера вече не е достатъчно да си на средно ниво и до над средно ниво. Трябва да си най добрия в света. Твоят продукт да е по добър от всички останали или да имаш убийствен маркетинг за да убедиш целият свят че точно твоят продукт е най добър. В световната конкуренция вече няма място за посредствени играчи. Най добрите стават монополисти и владеят пазара.

3

ВИНАР

преди 3 месеца

Я се вижте колко медали печелите на голямото изложение в Париж, и колко Румъния, Молдова и Гърция. коментари после. Вината не са лоши, но и на другите са добри, даже повече.