10

Василев

преди 2 месеца

Егати и завоя! Все едно един алкохолик да направи обратен завой и да спре пиячката.Някой вярва ли в чудеса? А,дописникът?

9

Анонимен

преди 2 месеца

Ще яде як бой.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Руни беше здрав като терминатор, когато беше футболист. Носи на алкохол, би следвало да носи и на бой!

7

Кире

преди 2 месеца

Е колко да е "шокиращ". При нас долнопробнаа мутра стана професионален фурболист, начело на бистришките тигри. Мисля че има и големи постижения в тениса ако не ме лъже паметта. Рууни да си гледа работата, не е интересен.

6

Анонимен

преди 2 месеца

до 5 Аз имах един съсед досущ приличащ на Руни като телосложение. Ей един път влезе пиян у нас а бяхме компания и се направи на отворен а ние бяхме 5 човека. Скочихме отгоре му и кой където свари го удряше, не можем да го свалим..избяга по стълбите надолу и на другия ден вика: малко ме бихте. Тези мазните наистина много носят на бой.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Да ви кажа телета като Руни много носят на бой. Този ми напомня на Крис Ареола на Кюфтето дето би Джошуа...Анди Руис. Мазни *** които много носят на бой. Може и да има някакви успехи.

4

маалатъ

преди 2 месеца

Бокс се учи от детска възраст, с времето движенията и ударите стават инстинктивни, машинални и остават за цял живот, е има си и проблем, усвоиш ли техника на бой до инстинкт в детска възраст, не е лесно да преминеш на нова, умният треньор го знае и обединява, слива двете техники, но не винаги се получава... Варненска Социалистическа Бокс Школа!!! -))))

3

Баба Гошка

преди 2 месеца

Като "мъничък" може и да е тренирал, но след това е ритал и държал ръцете си отзад. Затуй, ако го пуснат срещу профи с корема, който е заформил и пиенето и пушенето, като чичак на 40+ години, няма и 1 минута да издаяни. Да'й жив и здрав. С тези скъпи навици да харчи по хазарт ще му трябват много спаринги и промоции да си поддържа стандарта и децата, жената и любимите му баби. Има списък с баби, чакащи да ги ощастливи. И аз съм се записала. Белким ме огрее младУ. С корем или с 6-пакк няма пропуск

2

Анонимен

преди 2 месеца

За пари всичко правят. Най-вече да се излагат

1

да

преди 2 месеца

да звъннат на Кобрата