117

Анонимен

преди 2 месеца

Тази малката какво очаква от фалшивата си красота освен и фалшиви чуства, сама си го е избрала ;)

116

Анонимен

преди 2 месеца

Мислех, че разследват връзките на Нотариуса.

115

ДядоСоки

преди 2 месеца

Емилия нИ си призна за детето Жоржина където иСмами Жорж Башур, че уж е от него, а то е от нЪркозависим клиент на заведенията в които пее, а вие чакате да признае, кой е бОтнал Денис, но няма да си признае, защото на тая всичко и е лАжи и иСмами!

114

Спрели племе

преди 2 месеца

Това сигурно се очаква да е забавно , след толкова много невинни жертви и толкова блъснати деца , дори сега лятото 15 годишното , *** пак му е смешно , прокуратурата я пуснали , сеир ...утре това нищожество ще убие някой , мерки не се вземат след толкова много престъпления , които дават по телевизията , все нямат доказателства , все престъпниците се оказват на свобода , ама забавни а ?

113

Анонимен

преди 2 месеца

Горкото куче, как закъса с тази празно гла ва стопанка!

112

Анонимен

преди 2 месеца

Хахаха, все едно да кажеш кой управлява държавата.

111

Ангелина

преди 2 месеца

А ,кой и е дал този държавен Мерцедес ,не е ли от значение ?!

110

Анонимен

преди 2 месеца

разликата е малка

109

Кръстю

преди 2 месеца

Прокуратурата не разследва в България, макар, че може. Ще се разследва в полицията прокурора само пише едно постановление са разследва и го засилва на полицията, ако е преписка на иснпектор, ако е досъдебно пр-во на разсл. полицай.

108

Какво стана

преди 2 месеца

с битката "борба с корупцията" ? Кой депутат даде на тази грозотия / грозотия защото без "мазила" е като орангутан в ужас / стикер на НС ? САЩ ни показаха имена ние - НИЩО, сега има шанс да се открият корумпирани депутати пак - НИЩО, уж имаме някакви "ПАТРИОТИ", но те патриоти ли са или ЯТАЦИ НА КОРУПЦИЯТА ?

107

Нане Вуте

преди 2 месеца

Е как кой кара , бе? Кучето естествено, то има повече интелект от кифлата!!

106

маркиз дьо саП

преди 2 месеца

По-рано бях заблуден от снимките и, които явно са доста обработени. Гледах я по една ТВ. Въпреки че се беше китосала по лицето с поне няколко мм. фон дьо тен, в лицето е като торта с орехи. Грозна като мисълта на Хитлер. А пък като започна да говори...Ужас! Изключително дразнещ диалектен говор, съчетан с голяма доза пр0ст0ват0ст!

105

Емигрант

преди 2 месеца

Много дори изключително проsто момиче е тази джукестата, от едно изречение което изрече пред камерата се разбра, не беше нужно да се напряга да мисли за повече думи - "в ареста не било както в петзвезден хотел" ? Какви са родителите и всеки без съмнение ще каже - ПРОСТИ ЧАЛГАДЖИИ ! Това е България на ОПРОСТАЧЕНИЯ СУВЕРЕН, а искате да жвеете добре, е няма как да стане, вие сте роби на търпението и собствената си проsтотия !

104

Анонимен

преди 2 месеца

Ейй ,заядахте с момичето от клип на камера .а питали ли са я дали може да я снимат?прекалявате с мацката,оставете я намира.ебааите са с некой Гай

103

До 93

преди 2 месеца

Как разбра, че автомобилът е на депутат ? Аз доколкото разбирам български автоможилът е на джуката, но стикерът е на НС и тук се състои неизяснената истина кой депутат "подари" стикерът ? Кой депутат е корумпиран, според мен всички до един са КОРУМПЕТА, но все от някъде ттябва да се започне и ако се изтърве и този момент казвайте СБОГОМ БЪЛГАРИЯ !

102

pich

преди 2 месеца

ДОбре бе, нали кръвната проба има доказан наркотик, да вземат колата и да се приключва.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Адвокатчето и каза,че кифличката е много бедничка и гаранцията е много скъпа. Минутка по-късно кифличката се качи в ново джипче Ауди. Само бедняци в тая държава. Кога ще ни разкрият кой е собственик на мерцедеса,че ми е много любопитно чия чурка лапка кифличаката

100

Дежурен психиатър

преди 2 месеца

девойката, станала известна като Мис Силикон - тая шафpaнтйя ако е девойка, тогава аз съм космонавт.

99

PISARO

преди 2 месеца

То ако беше кучето й щеше да е по-добре, отколкото тая п,атка загубена...

98

Чадър , батко...

преди 2 месеца

До Прокурор Силиконов 91....Няма да има наказано куче , защото от ,,Защита на животните" ще се намесят.Ще защитят животното, а на силиконката ще и пожелаят щастлив живот на свобода.Така е в Р. България.