47

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 30 "Е всичко тръгна от газ-та." Е, всичко тръгна от юмручкото с добре платения му измислен преврат - и инфлация, и хаос, и стачки, съсипани институции и скандали и по медиите, и в НС, докато оня се изпокара с цял свят, никъде не го щат и то като изоглавено теле дори не се сеща, че е по-добре да си прави коремни превъртания, отколкото да се преструва на "умен".

46

Анонимен

преди 3 месеца

Дали пък няма голяма спекула , защото капки за очи Визин , в България са 14 лева , а в Румъния са 4 лева , уж ЕС туй -онуй

45

Анонимен

преди 3 месеца

Да му мислят краварофилите - те са на минималната заплата, една част у нас, а друга е на помощи в мечтания от тях запад. Нормалните българи се справяме с инфлацията, макар че и на нас ни е трудно

44

Анонимен

преди 3 месеца

Цените на газ-та, горивата - всички енергоносители и вноса на ел.енергия от чужбина/борсите/, определят цените на всичко. Веригите свалят цените, удрят и всички малки Бг търговци, но до кога....))

43

Анонимен

преди 3 месеца

Тази СГЛОБКА е за затвора, защото няма смъртни наказания!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Вие ненормални сте бе - храните били скочили само с 1%!!!!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Абсолютни стъкмистики,абсолютни откровени манипулации спрямо хората.Когато влезеш в магазин,аптека или да отидеш на пазара ти става ясно ,че цените на стоките се вдигат всекидневно.Инфлацията е над 30%.

40

Анонимен

преди 3 месеца

НСИ стъкмяват инфлацията, за да ни пуснат в Еврозоната.

39

безподобни лъжци!!!

преди 3 месеца

Вземам напосоки от "статистиката" - лекарствените продукти увеличени за година с 0.6% - че ние да не сме слепи, бе?! Билков сироп за кашлица преди 2 седмици беше 9.20, вчера го купих в същата аптека за 10.80. През януари 2023 беше към 7 лева. Явно бързат да освободят територията за някого, международните полети били поевтинели....

38

do 36

преди 3 месеца

Бягай, бе истеричен русофил.

37

до 34

преди 3 месеца

Тоест инфлацията се измерва с това дали плащаш 30 или 33лв. за телефон на месец? Или се измерва в цената на плюскането? Ми, ако тебе те вълнува дали плащаш 30 или 130лв. за телефон и даваш за храна повече от 5% от дохода си, просто се развий, замисли се, че явно правиш нещо тотално грешно. Жал ми е за ниските заплати на лекари и учители, макар че и те намират начин и работят на 2-3 места. Вече бачкаторите как им били малко 3-4-5к месечно не ме интересуват.

36

АНОНИМЕН

преди 3 месеца

До до 33 Не ме цитирай, вече удобен на теб или самият ти ме изтри/неизвестно защо/. Това няма да помогне на такива като теб нито на скапания сайт. ***, богати и платени, ама само в нета!! Или просто слуги на чужди интереси. Този сайт - никога повече!!!!!!!

35

КуКлус

преди 3 месеца

Не знам но по принцип за българина хляба трябва да е поне 10 лв олиото 20-30 лв ! Заплатата максимум 200 лв на месец и да работи под къмшик !

34

Анонимен

преди 3 месеца

Yattel вдига цените с 10 процента, на тях ли да вярвам или на измислената инфлация на НСИ?

33

до 33

преди 3 месеца

Всъщност, функционално неграмотният си ти. Който не разбира смисъла на израса, който употребява. Няма нужда от пълен член, русофиле беден. Плащат ми клиентите, за които работя- те са моите шефове. А неграмотните русофили не ме греете. У нас мизерстват само текезесарите из селата (русофили на 101%) и русофилите в бедния прованс и крайните квартали на София. Не ме греете. Айде МАРШ!

32

НЯМАМ ЖИЛИЩЕ

преди 3 месеца

ЗАРАДИ БАЛОНА НА ЦЕНИТЕ. ХРАНАТА ПОСКЪПНА В ПЪТИ

31

ЦЯЛА СЕРИЯ

преди 3 месеца

НЕКАДЪРНИ И КРАДЛИВИ ПРАВИТЕЛСТВА

30

Анонимен

преди 3 месеца

Е всичко тръгна от газ-та.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Да му мислят русофилите- те са на минималка една част у нас, а друга- на помощи в прогнилия запад. Нормалните евроатлантици от години работим за в пъти над максималния праг и не ни грее инфлацията.

28

Кокорчо

преди 3 месеца

Нали има банани, кво ревете за банички по 3 лв