43

Ангелина

преди 4 месеца

"Външната политика е нещо много сложно" и за това председател комисията за външната политика в НС е неговия сподвижник - полиглот. Всички постоянно учим "уроци"- житейски ,но едва ли има някой ,който да ни излага,като държава повече от някои представители на първия ред в НС. Лакеите никога не са признати от никого.Такава е външната ни политика ,пък и вътрешната ,с оглед на това ,че в основа на "сглобката" са външни фактори . В Републиката има "спокойствие" осигурено с всекидневен "откат" .

42

Реалист

преди 4 месеца

А бе тлъст ***,някой да ти е искал мнението? Номер 35,благодаря ти приятелю,ти написа всичко,което мислят милиони истински българи.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Администрацията винаги е била населена с калинки. Просто едни ги сменят с други.

40

До 31

преди 4 месеца

До Да,бе,даЦялата администрация беше прочистена още по време на първото служебно правителство! За кои калинки говорите!? На Радев или на Петков /ПП-ДБ-БСП-ИТН/, Денков ПП-ДБ/

39

Прав е!

преди 4 месеца

Вчера всички видяхме неадекватната реакция на Денков при пресконференцията с Дейвид Камерън и Мария Габриел! Този, същият човек се натиска да става министър на външните работи! Би могло да бъде смешно, ако не беше трагично, особено при сложната международна обстановка!

38

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко приключва когато Тръмп стане президент ,и тогава ще видим кой е атлантик кой е европеец

37

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя раздава ум разум от като влезе в списъка магницки

36

Анонимен

преди 4 месеца

Ейййй, най-после и аз се съгласих с Пеевски! Мен, ако питат, и за министър на образованието не става Денко, ама.....не ме питат. За външен се видя вчера, като няма отговор на въпрос, веднагически го категоризира като неподходящ. Ама Марийка Габриел пък веднага отговори, така че няма неподходящи въпроси, има неподходящи отговори. Друг проблем е, че питащата имаше предвид КосТово, ама......Е, затова трябва читав министър на образованието, ама де го?

35

Денкоов Денков,

преди 4 месеца

Пази боже сляпо да прогледа.Сега не можете да му вземете лъжицата.Услади му се.

34

Грешния

преди 4 месеца

Ама за какво Доган ползва този човек, той отблъсква с всяка казана дума, а и визуално, какво става.

33

до 32

преди 4 месеца

Бойки не е министър председател от 3 години. Толкова ли не можахте да ги изчистте тия калинки? В момента само външното министерство е на Бойко къде спят другите министри?

32

Анонимен

преди 4 месеца

За последен път се убеждавам,че Пеевски командва в тая държава.Никой ли не си дава сметка,че и нашето търпение има граници?

31

Анонимен

преди 4 месеца

Абе той Денков и за министър на образованието не става, ама за външен хич

30

Да,бе,да

преди 4 месеца

То всички министерства са пълни с калинките на ГЕРБ.Както и Прокуратурата и Съд.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Феноменално просто същество! Защо журналистите разпространяват злото безнаказано?

28

Анонимен

преди 4 месеца

Този за какъв се има и няма ли да го включат като трофей в новия ловен сезон? Никой не ви е избирал да управлявате, а даже взехте сами да си променяте конституцията! Или нови избори, въпреки че ще крадете най-много по време на служебен кабинет, или гражданска война!

27

До 25

преди 4 месеца

Той не е ***, добре си е. Върти си делаверите и управлява дефакто страната. Ние сме нещастници че търпим нега,Доганя и ББ да ни управляват.

26

Зоо новини

преди 4 месеца

Свинчо се скарал на Плъхчо, Жирафка трябва да е външен министър, всяка жаба да си знай гьола !

25

Анонимен

преди 4 месеца

Министър-председателя в сянка се разпореди

24

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя не щастник включен и в британския списък за най корумпираните политици в България дава акъл на академик Денков, това само в България може да стане. Кирчо напускай сглобката и остави двете прас ета да се управят, стига си ги легитимирал! Корумпетата Пеевски и Бочко които са като сиамски близнаци да дават акъл. Срам.Бочко беше 11 години на власт имаше 11 години външен министър и какво постигна кръгла нула, нито Шенген, нито еврозоната, а доходите бяха 100 Евро на пенсионер и постни пици. Кир