16

1262

преди 2 месеца

ДО 33. Значи отишъл си доброволно на частен преглед, прегледан си, излекуван си и най-нагло ревеш, че си ограбен. Ти за касова бележка ли ходиш на лекар или за здраве. Като броиш на адвокати не 60-80лв, а 6000- 8000 дават ли ти касова бележка.

15

аз

преди 2 месеца

Ами защо ходиш на частно, ходи по каса.

14

33

преди 2 месеца

По-добре БЛС да заработи малко срещу алчността и беззаконието на своите членове лекари!Например д-р Диана Иванова ,дерматолог в Стара Загора ,взема на частно от 60 да 80 лв на преглед без да издава съответния документ,което е корупция!Такъв е и доц Недков ,тровматолог ...и др.Има ли контролни органи в този град,питат гражданите , че ни ограбват жестоко и най-големите "хуманисти"!?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Избирателите на Гепи и Пу пу казаха че на следващи избори ще ги пратят на карибите парламента ше го гмедаъ през кривио мскарон.

12

Анонимен

преди 2 месеца

За да има разнообразие в присвояването на здравните осигуровки се предлага нов начин ! Абе на Запад всичко е открито и работи безотказно, обслужването е на свръх човешко ниво, прегледи, лечение, оперативни намеси и каквото е нужно всичко е безплатно в държавни болници ! Какво пак откривате бе алчни хуманни престъпници ! Лекарства на пенсионери с ниски пенсии са безплатни, на другите са с 90 % намаление, защо само не копирате тези човещини, а копирате само цени ? Човекоядци см8тани !

11

Анонимен

преди 2 месеца

На г-жата да припомним, че има стотици хиляди хора, които си плащат, а нямат нито една операция. Може даже и да нямат пломби на зъбите. Тези трябва да ги компенсирате, а от онези да взимате до 10 000 лв. Не ви харесва така, нали? А дали операцията не струва 6 000 реално? Как вървят цените на такава операция на международните пазари? Будалкам ви, дано се сетите да млъкнете поне.

10

Анонимен

преди 2 месеца

... Ти си за неотложната помощ бе човече? Защо идваш тук? А в неотложната казват: Ако беше отишъл веднага в спешното, това нямаше да се случи. И т.н. Въпросът ми е: Хеликоптерите къде ще ходят по-напред? Накрая ще ви бият защото не сте дошли с хеликоптера. Супер е идейката на БЛС за харчене на пари.

9

Майната Ви

преди 2 месеца

БЛС да се чете Български ЛОВЕН съюз (на ловците на пачки в здравеопазването!)

8

Libre comme air

преди 2 месеца

До безименВ.Северна ирландия. Всичко е безплатно...Щом си здравноосигурен!!!

7

Libre comme air

преди 2 месеца

Неотложна помощ през първите 24 часа...Тази да си навре дипломата отзад...Първите един. До. Два часа са най важните...При. Инсулт и инфаркт. След. 24 часа. Човекът. Е вече. Умрял...

6

Анонимен

преди 2 месеца

Образованието безплатно - сега и Здравеопазването безплатно :)))

5

мак

преди 2 месеца

До Безимен. И не ти трябваха скъпоценните направления. Системата беше добра, спор няма. Особено в сравнение със сегашната.

4

Безимен.

преди 2 месеца

Сигурно заради това е фалирал социализма! Щото медицинската помощ беше безплатна и образуванието също. Сега дойде демокрацията всичко е платено а никакви услуги не получаваш ако не си доплатиш! Гледаш едно градче със 50 000 жители неколко доктора и медицински сестри и три четири частни клиники който усвояват средства от Здравната каса която има повече наети служители от Държавната болница!Нещо сбъркано има в този модел май.

3

район красно село

преди 2 месеца

да сложат 3 звена . И в ЕС е така . уж няма доктори . С 490 болници и 1980 санаториума , и 5400 звена ще се оправим . хахаха

2

Мъж

преди 2 месеца

Ако имаше как и аз щях да избера са съм неосигурен. Застраховам се и толкова. Сега плащам на мързеливите и като ми потрябва помощ НЯМА!

1

25-40%

преди 2 месеца

От записаните при личните лекари са неосигурени?Ами защо ги записвате?