11

Анонимен

преди 2 месеца

В този мизерен ченгесарокомунизогерберастки кимизаpнuk на където и да погледнеш едно и също. Бързи кредити,казина,автомивки тип левче,кал, мизерия, гнусотия и бенвета тройка дизел, окичени със разни стикери.

10

Ще

преди 2 месеца

Оставят мутри и пандизчии като частни лица да изкупуват дългове. И ще пишат бабата на мутрата като събирач с лиценз. Ба.х.ти територията, ба.х.ти банките. И коя милееща за народа партия го внесе тоя законопроект.

9

Анонимен

преди 2 месеца

В ЕС този сектор се очертава като най-переспективен. Употребата на сила също трябва да се разреши. Ще стане, няма проблем.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тези фирми за събиране на кредити създават несигурност в обществото и банковата система. Отговорността е на банката от даването да събирането Си. на дълга . В Закона по Задълженията и Договорите ясни и точни е написано , че договора бе трябва да е подвеждащ или манипулиран . Риска е за сметка на договарящи те страни. И Договора създаден с измама е недействителен. НАДЗОРА НА Българската Народна Банка да си Действа , а бе да Бездейства.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Що за Банка е , когато сключва договор за клиент , а не носи отговорност . А го прехвърля на друга фирма . Увеличава тежестта на кредита с допълнително Кухо Обслужване на чиновници от колекторска та фирма на заплата .

6

Анонимен

преди 2 месеца

Тази врата в икономиката за събиране на кредити трябва да се затвори за винаги. Тези колекторски фирми са чиста форма на Рекет . И работа им в сивия сектор на Държавата не дава нищо полезно на обществото . Укриват си доходите , манипулират длъжници с лихвите . Създават несигурност към банките.

5

Вятър работа

преди 2 месеца

Еее ми те мутрите от ЧСИ са с лиценз от 30години а спри ги де

4

Анонимен

преди 2 месеца

Тези фирми за събиране на кредити са чиста форма Пране на Пари. Не трябва да се дава никакъв лиценз, а да отпаднат. Само създават деформация в икономиката на обществото . Отговорността трябва да си остане на Банките. Те трябва най подробно да събират информация за клиентите си при отпускане на кредитите и договорите да си поемат риска от двете страни . Да се предоставят всички видове кредити , като за образование , за потребление , за инвестиция , за земеделие и т. нататък

3

А давачите

преди 2 месеца

на дългове? Тия фирмички за бързи кредити без предварително одобряване, имат ли лицензи? Щото и те самите имат "събирачи на дългове".

2

Анонимен

преди 2 месеца

Не става само с лиценз - трябва и бухалка :)))

1

Дзъ

преди 2 месеца

Т.е. вместо да ги забраните - окончателно легализирате разни групировки от биячи и криминален контингент! Кредити - бързи, бавни и т.н. трябва да се дават само от банки! нооо в тоя разграден двор наречен България овластяваме криминално проявени, за които никоя институция никога нищо не знае. Нема да се оправиме и след 100 години