39

До 39

преди 2 месеца

Напълно сте прав за масонските ложи. Когато става въпрос за власт и влияние непременно са намесени.

38

Анонимен

преди 2 месеца

До 38 - за съжаление няма кой да ги трепе. Защото тези "такива" както и убития бандит "нотариус" са охраняват един път от частни мутри, втори път от държавни структури. Нали ви стана ясно, че е бил агент на ДАНС, ползвал е синя лампа по пътищата и зад него са били съдии, нап, мвр - цялата държавна машина на тази бандитска система.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Всички писания за този бандит пропускат едно. Членството му в масонските ложи. Защото именно там е голямото "ала-бала" и оплетката като свински черва. Тия "клубове" са просто придатъци към истинските клубове - масонските ложи покрити в охраняеми имения извън града, където отдават почит на чудовището Бафомет

36

Анонимен

преди 2 месеца

До 34 - Няма по полеекааа! Трябвя такива да ги трепеме берзаборно! Да настане едно пуцане клане и бесенееее!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Получил си е злуженото тоя ностадариус

34

Некъф

преди 2 месеца

Сега да изнудва в гробищата нещастника кирлив!

33

До 28

преди 2 месеца

Как ще дойде нормален инвеститор при положение, че финансов министър е човек, който е измамил 2 пъти съдружниците си от нормални чуждестранни фирми!?

32

До 26

преди 2 месеца

Я по-полека! Няма страна в която да няма престъпни групи и корупция, единствената разлика е в реакцията на обществото и съдебните органи към установената с факти престъпност и корупция! Защото не е едно и също нещо да говориш с факти или да разпространяваш твърдения на отделни лица и да го приемаш за чиста истина! Използват се престъпните действия на един измамник и неговият адвокат за омаскаряване на цялата система

31

Anonymus

преди 2 месеца

30 години мутренски преход.

30

Широко затворени очи

преди 2 месеца

Изведнъж всички истории на Георги Стоев ( лека му пръст) излизат истински. Ужасна корупция и вплетена престъпност, прокуратура , изпълнителна и законодателна власт.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Е и ?! Най големите мутри управляват държавата?! Нищо няма да излезне от цялата случка. Но доста убийства станаха и някой трябва да каже кой е извършителят?

28

Анонимен

преди 2 месеца

И сега какво редови прокуратури ги правят не ви ли е срам тия продажници всичко което са взели с лихви да го платят в тоя живот колко човешки съдби са зачеркнали.Не ги ли е страх от възмездие че всичко се връща в тоя живот. Ей това са не хора .

27

Анонимен

преди 2 месеца

Кой нормален инвеститор, а не перач, ще дойде в България да развива каквото и да е? Никой. Всеки от съседите си има кусури, ама нашето явно е извън пътя. И африканските държави, станали нарицателно за изоставането си, вече са по-добре от нас. Трагедия и невероятно падение!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Този Божанов е бил изнаглял до глупост. Да изнудваш милиардер и да смяташ, че ще ти се получи...

25

позор

преди 2 месеца

никой не е изненадан, защо не искаха да ни приемат в ЕС, защо сега ни спират за шенген, ето го отговора, корупция , корупция и пак корупция по всички етажи на властта, необходимо е за 1 год. да назначат чужди прокурори и полиция и да видите как ще се оправим

24

кк

преди 2 месеца

Няма читави в цялата работа. Тиня , в която бандитски групи се въргалят за надмощие. Тая Цариградска само я вижте от къде иде.

23

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Искам си парите от данъците, чиято част е за издръжка на службите и институциите (ВАП, ВАС, ВКС, ДАНС, КС, НС, НСС, ...). Призовавам и други да си ги поискат.

22

Гошо

преди 2 месеца

Не знам защо се разглеждат само СРП и ситуацията само в София... Смятам че над 80% от прокурорите и шефовете в МВР са за проверка.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Всички се познават и сега се правят на улави.

20

За такива от статият

преди 2 месеца

трябва здраво въже и високи клони и дълго висене! Всичко друго е ала бала! Но това трябва да се изкорени от нацията, защото всеки търси <връзки> даже и при най-малките проблеми! Трябват брутални наказания при най-малките ДОКАЗАНИ нарушени БЕЗ ПРАВО на оправдание! Последното е много важно! При доказани нарушения КАКВИТО и да са правни, пътни, организационни, финансови и т.н. без право на оправдания, но нека си има защита, все пак има елементарни човешки права! Но без оправдание!