33

Руснак

преди 3 месеца

ХА ха ха ха ха ха ха ха сега де била фашистка Германия била трета икономическа сила! Да ама друг път.......фашагите са вече *** и нищо повече без руските ресурси !!!

32

Анонимен

преди 3 месеца

М да, по зелени политики може и първи да са, но за икономика , малко трудно....:))

31

Инж+

преди 3 месеца

Според руските *** Германия и ЕС са в упадък. А РФ - в разцвет. Някой лъже....

30

Христо Христов

преди 3 месеца

Абе китайският завод за Тесла произвежда новите модели една година по-рано от немския. Това е факт. ПП. Както е тръгнало, до есента очаквам разликата да стане две години :).

29

Реалист

преди 3 месеца

Преди около 40 години Япония беше на път да стане първа икономическа сила в света измествайки САЩ. САЩ се възползваха от господстващото си положение в света и удариха силно икономически Япония, удар от който Япония още не може да се възстанови вече толкова години.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Е нали скоро бееше новина, че блатната изпревариала Германия.

27

Глупости!

преди 3 месеца

Фейк нюз

26

Анонимен

преди 3 месеца

Световните икономики са в следния ред: КНР, Пиндостан, Бхарат, Япония, Русия. - Германия не влиза в топ 5, а на европейския полуостров, първа икономика е руската.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Важното е да се приключи с Русия, по един или друг начин

24

Анонимен

преди 3 месеца

Индия ще изпревари Германия по развитие на икономиката, но Индия на 131 място по индекс на човешко развитие, а Германия на 6 място- а сега де!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Аз като един истински КОПЕЙКА не вярвам на тази новина...

22

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Кого лъжете?Шолю ги занули!Трети ама след Габон!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Коментиращите коментират само заглавието и никой не чете какво пише:"новата ѝ титла на трета световна икономическа сила, обещавана ѝ още от октомври миналата година от прогнозите на Международния валутен фонд (МВФ), се разглежда за ИЗМАМНА".Онзи където пише тук от две години насам за някакви "русофили" е хубаво да види главнокомандващия на укрите.Даже Подоляк има роднини в Москва...

20

Тц,тц

преди 3 месеца

Ама нали Германия щяла да се срине икономически? Как така е задминала някого?

19

До ПокупателнаСпособ

преди 3 месеца

Айде пак БВП по ППП ,почетете малко преди да пишете, този показател си има големи изкривявания не случайно не се използва широко ;по него страна като Пакистан е преди Нидерландия , Норвегия и Дания , но не си виждал нидерландци да емигрират в Пакистан нали така . Един елементарен пример, при ППП не се отчитат качеството на стоките сравнява се да речем колко винтоверта може да си купи един германец и един руснак , но за единия това означава да си купи Бош а за другия ИжМаш или кой знае какво

18

До 17

преди 3 месеца

Ти какво си представяш че е рецесията ,минимална рецесия за страна с БВП 4.5 трлн долара не е като рецесия за бедна страна където за половин година и страната фалира. По-добре помисли над факта как страна с население почти на половина от Русия и несъизмеримо по-малко ресурси и земя прави 3 пъти по-голям БВП

17

Интересно ми е

преди 3 месеца

Без такива статия, че другарите ще получат някой инфаркт. Както каза и Пудунг, Германия и цяла Европа страда тежко и трябва час по-скоро да търсят примирие с него. И разбира се, както статията загатва идват новите сили от брикс. Индия ще е новата американска мечта. Много интересно защо другарите продължават да пращат децата в пропадаща Германия, а не ги ориентират към новите индийски хоризонти. Да научат традициите на новите силни. Да похапнат с плъхове и пр. интересни преживявания.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Германия е няколко поредни месеца в рецесия. Какви са тези простотии????

15

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ще ги задмине всиките, само трябва да вдигне тройно цените на скапаната си военна продукция и ще застане на първо място в най-лошия случай на второ място.

14

има печатна грешка

преди 3 месеца

Не може да бъде, наште русофили денонощно говорят че Германия е в страшна криза защото вече не купува "евтини" горива от Рашистан?