66

Анонимен

преди 2 месеца

До 67: Все се намира някой да трррррроллли колко изяждали и изпивали пенсионерите, пък и привилегии искат, наглеци. Проблемът не е в това, а в поредните управленски безсмислици и дивотии, все едно няма какво по-смислено да приемат. И като ме питат в полицията,като си вадя документи, дали съм си сменил адреса и с този ли ще си остана, що не ме питат искам ли ново ЕГН? Щото се оказа, че смяната била нещо едва ли не рутинно и хора, колкото град Пазарджик, са ги подменили.

65

Да допълня...

преди 2 месеца

До Извод 62 И да е златна карта.Знак че е източил успешно пенсионната система. Като онзи дето казал: Ама ги излъгах комунистите. Тридесет години им работих , четиридесет години пенсия вземам.

64

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 63 - Аз съм за лесна подмяна на имената. За ЕГН не толкова. Но за имената не точно .. Димитричка Бурдурува ... бляяя ...

63

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости, глупсоти, глупости само ... САМО ГЛУПОСТИ от тея! Карах с изтекла лична и кво .. светът ли пропадна? Само искате, да ви даваме парички и да ни разигравате и разкарвате. Да ни се месите във всикчо ... ГЛУПОСТИ ГЛУПСОТИ!!!ЕЙ!

62

Анонимен

преди 2 месеца

... а ние бяхме от първите с пластиките, все много изпълнителни. Отпечатъци почнаха кога-кога да събират, а накрая и муцуна. Чудя се обаче тия, привилигированите, с 15-те ЕГН-та, дали и техните отпечатъци и физиономии фигурират в базата данни? Или това пак само за офффффцете.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Някъде бяха казали наскоро, че първоначалната идея била и паспортите да бъдат за 10 г. После обаче тУпанарите решили да бъдат за 5 (реално 4,5) и че ние сме една от малкото страни с толкова кратък срок. Иначе се оказва, че ЕГН, имена и какво ли не подменяш както ти скимне, но си за обикновения човек си щял много да се промениш като одъртееш и биометрията трябва да върви на 10 г, докато умреш. В сума държави си караха доскоро с едни картончета за лични карти, включително в Турция...

60

Извод

преди 2 месеца

Нека поне да гласуват и едно допълнение. Който успее да навърши 100 г., новата му лична карта да му се дава безплатно.

59

Плешивия вожд

преди 2 месеца

Да изкарат пенсионерите с памперси и проходилки да ходят и висят за лични карти- -ПУмияри

58

Сашо

преди 2 месеца

И как пък тази директива не засяга гръцките лични карти ? На 15 се снимал, той вече на 35 ? Или гръцките лични карти писани на ръка миналия век ? Как само нас ни засяга ?

57

Гошо

преди 2 месеца

Седят си някакви в Парламента и мислят какви простотии да измислят та да не ги обвинят в бездействие. Така е още от времето на бай Тошо, с една дума няма промяна.

56

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Дупките в бюджета и на алчните депутати трябва да се кърпят!Каква е печалбата от една лична карта-1000%

55

Анонимен

преди 2 месеца

Тия вносители са много умни ,на 70 г.след това с 30 годишна давност ,или до 100 г.да че живеем по 100г.бря ))май го правят за пари или кой знае защо ?

54

Анонимен

преди 2 месеца

И кръщелните свидетелства за пет години. После да се преиздават . Нотариалните актове всяка година.

53

ДА

преди 2 месеца

Така,така!Дайте да ожилим малко и пенсионерите,които са с безсрочни карти.Да им везем едни пари,да си вадят нови!Изедници!Да влиза в сила тоя закон,за новите пенсионери,другите-заварено положение.Ще стгане като със смяната на номерата на колите-задължително за нашите послушковци,а пък то не било толкова задължително.

52

Емигрант

преди 2 месеца

Вие сте дойни крави и овце на управляващите ! През няколко години ви сменят личните карти с някакво оправдание, че премахват нещо или слагат нови белези срещу фалшификати, стотици милиони сега ще ви "остържат" от парите верно еднократно, но за колко време ? Милионите които ще раздадат на стачниците ще си ги върнат с този "трик" ! Не си избирате управляващи, а ПИЯВИЦИ !

51

Бай Чеп

преди 2 месеца

Тъжна картинка, спретната ни от ГЕРБ! Абе, тези господа как си представят 85 годишен човек да отиде до града, да се реди на гише в Паспортна служба, с недовиждащи очи и треперещи ръце да попълва документи и т н.. И ясно ли им е на господата как допълнително ще се натовари този стар човек? За да обяви новата си лична карта трябва да посети Пенсионен отдел, обслужващата го банка Социално подпомагане и още институции! Отново недомислици!

50

мдаа

преди 2 месеца

Поредното малоуууумие натрапено ни с Регламент на ЮС. Та какво каза Нюлант за ЕС?

49

до 47

преди 2 месеца

Както казваш -".. да го имат предвид при следващите избори". Да, нека не забравят, че е предложено то поредните безполезни "калинки" на ГЕРБ.

48

До пенсионерите

преди 2 месеца

ли опряхте. Безсрамници. Оставка!

47

Христо Христов

преди 2 месеца

До 39 "От гербавите милиционери нищо добро..." - поредният неграмотен про'с'так дет реве срещу това, за което е гласувал. Не мачкане, а мобилизация и на фронта за про'с'таците като ТЕБ!