27

Анонимен

преди 3 месеца

Демокрация е само за тия по върховете, демократично оглозгаха страната. Не случайно на избори отидоха само тези на които дадоха някой лев. Как може да се признава, че това е легитимно правителство при положение, че няма 50% гласувала, наглост.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Каква демокрация, тя е само за престъпниците и етноса не за нормалните. Политиците си назначават парашутисти, а не специалисти на възлови места. Вече си позволяват и възрастова дискриминация да правят. Не можеш една централа да я напълниш с току що завършили и да махнеш другите или в язовирен район. Не може хора от ЧЕЗ да управляват НЕК, разликата е голяма, това не са мрежи ама директора пък строител откъде да знае. Не случайно вече купуваме ток, всичко е от неспециалисти в управлението.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Демокрацията е сложно нещо. Не може всеки да се прави на демократ, още повече простолюдието. Тя е за богатите, умните и високоговорящите. При демокрацията най-важни са паричните потоци, а не някаква си идеология. Затова само определени кръгове от богопомазани имат достъп до паричките и правото да ги разпределят справедливо- на гореизброените повече, на простолюдието... Абе на тях не им трябват. Само богопомазаните за демократи знаят как и могат. Другите - да правят вятър!

24

Шопендар

преди 3 месеца

А ние още я чакаме тая пуста демокрация да дойде и при нас.така и не разбрах що е то демокрация и има ли почва у нас,но пък съм живял в светлото бъдеще

23

Гринго

преди 3 месеца

Демокрация има само при племената от Амазония, и по някой тихоокеански острови.

22

Обана

преди 3 месеца

Съвременна димкратия е изтъкана по шаблоните на пендоси глобалистите, няма нищо общо с истинското народовластие.

21

ьаьаьааь

преди 3 месеца

Всички политици са лицемерни крадци и трябва да бъдат разстреляни.Но това е мое менние, като гледам хората гласуват и си ги обичат. Само контрол и диктатура от ИИ ще ни оправи

20

Анонимен

преди 3 месеца

Демокрацията отслабва защото вече не е демокрация. Политиците не правят това което народа очаква и иска. България е чудесен пример. Ние искаме едно, а управляващите казват, че не може, защото от ЕС искали друго и забравят, че всички сме различни народи с различни разбирания, нужди, традиции, интереси и ценности - нещо, което така отчаяно се опитват да ни наложат насила. Европа е зоопарк под знамето на демокрацията зад което се крият продажните управляващи.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Вярваме в принципите, но все по-рядко ги виждаме наяве ((

18

Как ще им вярвам?

преди 3 месеца

Кльощавото на официална пресконференция с министъра на външните работи на Египет, кръстосало дръгливи крачета и върху коленцето, направило сърчице, кото момиченце от детска гадинка. И какво ще си помислят мюслитата? Елате хиляди изнасилвачи!

17

До 15

преди 3 месеца

Така е, но ни управляват...... и крадат!

16

А бе

преди 3 месеца

То и в СААЩ май е демокрация на олигархията - с извинение за словесното извращение ...

15

Както

преди 3 месеца

при демокрация, така и при диктатура управляват предварително нагласени клики. Разликата е само, че при първата се налагат със сила, а при втората с манипулация, лъжи и липса на алтернатива. Все пак по-приятно е да ни лъжат ...

14

ХА ХА ХА ХА!

преди 3 месеца

Как бе, вярват в другаря Вовкин, той не е ли ПОЛИТИК? Или е ЦАРь, БОЖЕСТВО, ЧДРЕНО ШИВА? БУДA?

13

Никола Стефанов

преди 3 месеца

До Маркс Карл: най-мръсната тайна на демокрацията е, че макар (на теория) да имаш правото на избор, никой не ти е обещавал, че ще имаш добри варианти от които да избираш.

12

Христо Христов

преди 3 месеца

До 9 "... не чувате ли, че от Подмяната всеки ден ви повтарят, че вече всичко е супер' - от Подмяната или от ЕС? Защото ЕС заяви официално, че: 1. Правителството е стабилно; 2. Няма проблеми с корупцията. 3. Няма проблеми с правосъдието. 4. Няма а проблеми с охраната на границите. Това са факти, ама про'с'таците гласувате за ЕС.

11

Христо Христов

преди 3 месеца

Та какво е това "демокрация"? Или искат да кажат, че комунизмът се е увеличил?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Вие нищо не разбирате. Сега Киро, Денков, Бойкикев, ще излезат и ще кажат, че да паднеш с 5 места в тази класация всъщност е добро, както е добро всеки ден да идват няколко самолета с афганистанци, които са бъдещето на страната. Всичките са образовани лекари, инженери, учени

9

срам

преди 3 месеца

Е как така, не чувате ли, че от Подмяната всеки ден ви повтарят, че вече всичко е супер. Нямало го Гешев да им пречи, назначават си техни хора навсякъде, заменят си калинките, съдебната им реформа е завършена, нищо че било пълно с хора с няколко егн-та, нищо, че може да си назначават техни конституционни съдии без обществена подкрепа. Сега и ще налагат цензура, че може да не им харесва какво се пише в нета за тях, че не им стига пропагандата дето ни залива от техните телевизии.

8

Маркс Карл

преди 3 месеца

Демокрацията, също като комунизма, е абсолютна утопия, създадена на лъже плeбсa, че взима някакви решения за каквото и да било. Дори е по-зле от диктатура, защото там поне нещата са ясни за всички.