16

еко талибан

преди 2 месеца

Как точно ще плучат чист въздух чрез унищожаване на предмет с историческа и културна стойност, само те си знаят. Добрата новина е е, че за разлика от гейропейските държави, в Америка така ще ги плющят че ще засвирят като на Радецки сирената.

15

Pin

преди 2 месеца

Платени циркаджии. Охрана се вижда, че е предварително подготвена за сценката. Сценаристите са по интересни, тези дето ще спечелят огромни суми от "борбата с промяна на климата"!

14

ПР ра ви е зле

преди 2 месеца

Тия псевдо еколози ги спонсорират тия дето замърсяват за да кажат ето тия еколози са профани и терористи. Ние правим песцициди и дълбаем шистов газ за вса за благото ние сме добрите...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Да се кастрират в знак на протест. Ама всичките. Тамън ще се икономиса от употреба и производство на презервативи. То не бе заливане на картини с бои, супи и тн. То не бе залепяне за асфалта. Предават 5-6 наведнъж и другите ще изчезнат заедно с асфалта и лепенките. Както някой по долу е казал-не протестират срещу бомбите с обеднен уран, или да отидат в Индия и Китай там замърсяват брутално въздуха. Ама в Европа по лесно евротолерастите не смеят да км теглят един здрав бой.

12

Анонимен

преди 2 месеца

"Всички ние заслужаваме чист въздух, вода, храна и климат, подходящ за живот." Туй ще да е вероятно някоя добра психиатрия, извън големия град. Пратете ги хората, те заслужават.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Тези екоактивисти защо не протестират срещу бомбите,които се използват при военни действия и най-много замърсяват?Къде бяха като даваха снаряди с обеднен уран?Или не им се плаща да протестират за това?Лицемери!Да си хващат парцалките и да ходят да протестират пред някой вулкан!Вулканите най-много замърсяват,а ще има и още след като заради такива лицемери загиват невинни,а те си затварят очите и даже искат още.Кръвожадни сектанти!!!

10

застреляйте ги

преди 2 месеца

да не се мъчат със замърсените въздух, вода, храна и климата, неподходящ за живот. слабите духом са винаги готови за разрушително физическо въздействие.

9

идиотите нямат свърш

преди 2 месеца

Тия просто плачат за Гулаг!Да бачкат на две смени по 12 часа,да ядат чорба от рибешки глави с две филии хляб от грах,и да ходят по голяма нужда веднъж в седмицата!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тия направо да ги екстрадират в русия, да живеят там.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Еко талибаните са плод на един мизантроп с едни нпо-та!

6

заключение

преди 2 месеца

значи тези дето пишат , драскат или мажат с червена боя по ссср паметниците в България са екоактивисти . а казват че у нас нямало будни хора .

5

Стария Джо

преди 2 месеца

Тук в САЩ подобна проява се счита за престъпление срещу нацията и може да отнесеш като нищо едни 20-30 години на чист въздух и био диета.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До кога ще се занимаваме с тези безумни терористи? Трябва всеки път да бъдат пребивани брутално и после моментално за 10г в затвора. Какъв е този неумен начин за протест д с опитваш да съсипваш картини и други произведения за д а покажеш колко те вълнуват климатичните промени. Тотални иииидио..Ти. Бой доноткат и ше престанат

3

G

преди 2 месеца

Малки цветарки. Жужат ли жужат.

2

Либерастията

преди 2 месеца

Е болест.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Оригиналът? Тия амеронеграта все по-глупави стават. Ще ти сложат оригинал там. Тия болни ли са, *** ли са? И ония още по-***.. сипали боя на стъкло някакво. То така се оставят документите да ги пипат с мазните си ръце който дойде, нали? Поне да напишат, че е бял бил. На ония цветните не им се отдава четенето. Може да го е сбуркал с тоалетна хартия.