34

Христо

преди 4 месеца

На вас ви е важно парички да има.

33

Никола Стефанов

преди 4 месеца

Стиснал ви е банкянския за т-оп-кит-е (поне тези които имат) и здраво стиска. Ще му играете по свирката, иначе чао на сглобката и хайде на избори. А след предателството, което извъртяха Поредните Продажници на Кирчото само и само да остана на хранилката съмнявам се, че ще са останали чак толкова заблудени душици да гласуват за ПП-ДБ. Макар че Ицо Иванов може и да се разкачи от ПП-то - това ще повиши шансовете му, особено ако успее да баламоса охлоса, че е бил младши партньор.

32

Истината

преди 4 месеца

Истината мислех, че мен ще изнудитено из адих късмет с добър съсед.

31

Офф ,да се омитат

преди 4 месеца

Цялата "сглобка" е сглобена от Посолството.Не виждам нито един българин в тази банда от разбойници ,командвана от онази Галя!Тези менте-министри заслужават по 100 тояги на голо, и конфискация на всичко придобито в последните 1-2 години от тях ,семействата им и любовниците им/сметки ,яхти ,автомобили и имоти по цял Свят/.Че поне половината са в еднополови връзки.

30

...

преди 4 месеца

Нека приемем Русия в сърцата си и да и пожелаем, колкото си може по-скоро да се отърве от Тумора, обсебил Кремъл!

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Гражданин Я се разкарай гербаджийче продажно.. на вожда си ще викаш така..

28

Гражданин

преди 4 месеца

До 28. Глу.пак променлив. Дадоха празна папка, за да ви угодят на вас, нагло същество. Иначе те можеха и почти си бяха направили друго правителство.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Нека да приемем Русия в сърцата си!

26

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Шарлатаните управляват благодарение на ГЕРБ с 30 депутата власт няма за шарлатаните а след едни нови избори и толкова няма да имат

25

Странно,

преди 4 месеца

...как ПП- сите и ДБ-ите пеят в един хор с Копейките срещу ГЕРБ? Само да не си мислите ,че е случайно?

24

Анонимен

преди 4 месеца

До гражданин ГЕРБ дадоха празна папка. Те не сформираха правителство! И, вероятно, пак няма да могат.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко много добре знае, че още фашизъм от неговия на народа не му трябва. Да се спират с тези ротации и раздаване на папки! 4 годишен мандат за Денков. На Мара Габриел и вицепремиер с външен министър й е прекалено голям пост! Не мисля, че българските мъже искат да са под полата на една фашистка.

22

Анонимен

преди 4 месеца

По-важно е всички от Деебилната секта да си пиете хапчетата редовно!

21

гражданин

преди 4 месеца

Айде бе. Тъna променлива нагла ***. Големите компромиси ги направиха ГЕРБ. Да не би да се е объркала кой сега е на власт.

20

Абе що една колония

преди 4 месеца

Без собствена външна и вътрешна политика трябва да има Министър на Външните работи или изобщо правителство?!!Един Губернатор който да изпълнява заповедите на САЩ е достатъчно? И някаква местна администрация? Защо този цирк само да се пристреваме на северенна държава!!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Верно е, когато имаш инструкции от посолството, не е нужен не само външен, ами никакъв министър и парламент не е нужен и така.

18

Гьон сурат

преди 4 месеца

Назначили си министри на всички постове, областни управители, МВР-шефове,... и твърди , че кабинетът бил направен с големи "компромиси"! Супер наглост граничеща с дебелоочие! "Компромисът" е единствено от ГЕРБ! И интересно , как говорят за Мария Габриел, сякаш тя има повече общо с Денков, отколкото с ГЕРБ? Селски тарикатлъци...

17

Анонимен

преди 4 месеца

Bиe нa нac cъщo!

16

До 14

преди 4 месеца

Те знаят, че повече няма са управляват, затова са готови на всичко да останат на власт и да крадат максимално още 2 години!

15

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

ШАРЛАТАНИ ОСТАВКА АЛЧНИ БЕЗХАБЕРНИ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ ОСТАВКА И ОТВЪН ПАРЛАМЕНТА СТЕ БЕЗ МАШИНИТЕ БЕЗ АЛА БАЛА ПОЗОР СТЕ