87

Ангелина

преди 2 месеца

Всички разбрахме ,че в Прокуратурата сте все от "някакви кръгове" с нерегламентирани цели - не ,че и преди това сме имали някакви съмнения. Единственият начин е да се махнат всички ръководни фактори в системата и на тяхно място да се назначат външни за системата хора с високи нравствено- етични личностни характеристики постепенно те ще "прочистят" цялата система с техни себеподобни независими професионалисти.

86

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Искам си парите от данъците, чиято част е за издръжка на службите и институциите (ВАП, ВАС, ВКС, ДАНС, КС, НС, НСС, ...). Призовавам и други да си ги поискат.

85

Кире

преди 3 месеца

И кво се случва, сменя калинките на Гешо със свои. Найс,а. И това е човека заместник на Гешо, които в синхрон ни играят представление, че са различни, ама нищо че от години заедно въртят схемите като главатар и заместник :)

84

Анонимен

преди 3 месеца

УВОЛНЕНА и без право на държавна работа

83

Анонимен

преди 3 месеца

Защо никой не споменава ,че за нотариуса седи Пеевски и новия главен Сарафов

82

Анонимен

преди 3 месеца

Нещата май че се изясняват,но от неприятната страна: районните прокурори са избрали за свой шеф най-неопитната, наскоро завършила прокурорка, та да могат да правят каквото си поискат. И.д. гл.прокурор ще се наложи да въведе разследващ екип от втората по ред голяма прокуратура, която да се захване с г-жа Зартова и с нейна помощ да разплетат кълбото. Екип от САпП или от ВКП може да се окаже противопоказен.

81

питам

преди 3 месеца

кога ще започнат арести на пловдивски корумпирани прокурори ,съдии и следователи?

80

Стига бе !!!

преди 3 месеца

"Нотариуса е имал особено влияние върху прокуратурата" ... Ама верно ли бе???? Не е възможно!!!!! Нашите прокурори и съдии са чисти като сълзица. Даже за Конституционния съд съм вече спокоен след присъединяването към нея на Деса Общата и онова недоразумение Белазелката !!!

79

Истината

преди 3 месеца

Гадни СРС-та са събрали но закона е спазен, а нотариуса е излъгал още първия път разследването!!!!! Защо са му поовярвали е въпроса като всички институции държавни са представили факти за виновно поведение. Защо??? Каква е идеята да караш хората, че са невидими когато прекрачват закона?

78

Анонимен

преди 3 месеца

Прокурорите няма как да ги осъдиш, защото ще се оплачат в ЕСПЧ. А там познай, кой е. Да, точно така, Йонко Грозев, назначен от Лозан Панов, седи там в конфликт на интереси в нпо "център за либерални стратегии" а по-рано и в Отворено общество. Да споменавам ли че Томислав Дончев и Гроздан Караджов са били директори в Отворено общество?

77

Анонимен

преди 3 месеца

Време е да има вече ОСЪДЕНИ прокурори

76

Бай Иван 2

преди 3 месеца

Всеки народ си заслужава съдбата т.е уптавлението.Токова години търпим да ни управляват едни крадци и лицемери и то големи !Това наето никадде го няма!

75

ИМА ПОЖАР!

преди 3 месеца

Толкова активно разместване на пластовете в прокуратурата едва ли е нещо планирано. Някой утре пак ще гледа разтревожено и ще гаси пожарите с обвинения срещу Кирчо и Кокорчо.

74

ВАЖНО! ПРОЧЕТИ!

преди 3 месеца

Стайков от АКФ предложи на ВКС за комисията по разглеждане на аферите около "Нотариуса" да бъдат отзовани лицата от ВКС, които са посещавали заведението на "Нотариуса", както и такива, които са участвали в дела, свързани с него. ИНТЕРЕСЕН ФАКТ, който няма да прочетете в никоя медия, разбира се.

73

Филмар

преди 3 месеца

Според мен Пепи Еврото е жив, защото ако не беше, мисля че двамата с Нотариуса са под една шапка, т.е. имат един и същи бос и ако Еврото беше убит, щяха да искат да направят пример от него за пред Нотариуса. Така че мисля, че Еврото е жив и скоро ще пропее като сладкопойна чучулига? Как мислите?

72

Соня

преди 3 месеца

Зартова,вашата институция- съдебната система е най- корумпираната.Всички беди на България идват от вас.Такова тресавище сте,че не знам има ли оправяне.Как не ви е срам,вие българи ли сте бе?!

71

Анонимен

преди 3 месеца

BГ3

70

не се наядохте

преди 3 месеца

досега защо мълчахте ти *** и твоя екип? за затвора сте ! ама да изгниите там ви е малко ! казвай всичко публично стига кри вече олигофренко

69

Рудолф Джулияни

преди 3 месеца

Тя италианската мафия в New York се разпадна, та ГЕРБ ли нема?

68

АНКЕТА

преди 3 месеца

Понеже всеки се преструва, че не знае кой е поръчал Нотариуса, пускам следната анонимна анкета: "ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ ПОРЪЧА НОТАРИУСА?" ДА (палец нагоре)