11

Абсолвента

преди 2 месеца

Мълиииии, 50% отекоха по направление. Бях студент и живеех в Студентски град 1994-98 г. Страхотни времена. От 98-*** ми се събират едно напиване в 2001-ва, когато всичко си беше както през 98-***, и няколко минавания с колата. Сега, Студентски град в всичко друго, но не и името си. Тотален отврат!!!

10

бл.134 в Zап. парк

преди 2 месеца

Златен век! СЕГА ,като върнат и казармата ....

9

Анонимен

преди 2 месеца

Това вече не е Студентски град, това е поредния презастроен квартал. Грозно и ужасно.

8

Мдааа...

преди 2 месеца

Вече ще има зала във всяко общежитие, в която ще има сепарета с легла , за да се облекчи сексуалния живот на студентите. Не може един студент да чете за изпит , а до него съквартиранта му да "работи" легнал върху колежка , която гръмогласно пъшка и крещи от удоволствие . Така де !

7

Анонимен

преди 2 месеца

Осми блок на снимката, живял съм там 1998-1999 година, беше ужасна мизерия с ***, но поне съм ИТ което вече буквално няма нужда да работи, бачкайте балами!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Кой архитект позволи това презастрояване в. Студ. град, там е Ад сгради нагъчкани една върху друга, навсякъде кал до уши и пълна анархия. Не е нормално там да е бъдещето на България. Управляващите не са ли ходили в западни Студентски градчета да почерпят опит, а не да си изсипват селянията тук от позиция на постове и власт.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Моля , да има ПРОЗРАЧНОСТ ЗА РЕМОНТА И ''ОБЗАВЕЖДАНЕТО'' ИМ !

4

Анонимен

преди 2 месеца

Общинарите :Абе има едни пари за при-усвояване !Нищо няма да ремонтират , едно постно боядисване , и толкова , повечето са виждали какви са общежитията в Запада !

3

Анонимен

преди 2 месеца

Браво, нека. Те пак ще ги засерат, но едни 10 години ще устискат

2

Бай Тодор

преди 2 месеца

я посмалете малко - аз за 20 000 000 лева ги построих, вие за 200 000 000 лева ги ремонтирате?!

1

Дали?

преди 2 месеца

Пак ли ще ги ремонтират? Какво показаха разследванията за предишния ремонт? Имаше публикации по тази тема.