22

Анонимен

преди 3 месеца

Арендаторите да си плащат акциза . Акцизни милионери в земя . Я колко стана цената на декар ? Колкото повече не си плащат акциза толкова повече се вдига цената на декар .

21

Зигмунд Ф

преди 3 месеца

Браво на българските земеделци , че осигуриха победа над зелената и диотия ! Повечето българи ги подкрепят в справедливите им искания. Истината винаги побеждава. Неизменно и вечно.

20

До 14

преди 3 месеца

Казваш СИРИЙСКИ ислямисти съдени за военни престъпления, ами тези сирийци ги прекараха през България българските сирийци занимаващи се трафик на ислямисти кланът "АЛГАФАРИ", който е защитен от българската прокуратура, Борисов и МВР ! Корупцията е навсякъде и САЩ ни показаха част от нея, но никой политик не иска да прояви отговорност, патриотизъм и честност !

19

Емигрант

преди 3 месеца

Срещи какво човешко не е против българинът, протестира срещу всичко ? Aааа сетих се НЕ Е ПРОТИВ БЕДНОТИЯТА СРЕЩУ НЕЯ НИКОГА НЕ Е СТАЧКУВАЛ ! След ресторантьори, хотелиери, зърнари, "зеленчуци" и т.н. на кого идва ред да излезе на мегдана преди на беднотията и мизерията да им дойде редът ? Не свършиха ли тези "бентлита" и "майбаси" ?

18

Емигрант

преди 3 месеца

"Страхотни" фермери показаха по телевизията които стачкуват в първите редици беззъби български "индийки" вероятно и не знаят за какво стачкуват !? Кой ще повярва, че тези протести не са политически ? А може би опростачената преобладаваща чалга общност ще повярва, знае ли човек какво мислят овцете в кошарата ?

17

Анонимен

преди 3 месеца

Зелената сделка е наложена от зелените партии и Н П О, които не са в крак с времето. Техните политики закриват икономика, селско стопанство и енергетика. ЕС ще се върне много назад във времето. Това трябва да се спре, докато не стане твърде късно и ЕС да загуби всичко, все пак те са само една партия и нпо-та, не са мнозинство.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Па не е ли убава зелената сделка бе, да спасиме планетата от климатичните промени такова!

15

Европа Вече

преди 3 месеца

Пълзяща Диктатутра, пример от днес: "Френският вътрешен министър няма да бъде обвинен в изнасилване. Жералд Дарманен, който е в най-близкото обкръжение на президента Макрон, не може да бъде подведен под отговорност, реши Касационният съд", т.е. вече няма Равенство пред Закона!!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Всички позеленяха от тази зелена сделка.Даже някои почерввеняха чак!!!!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Сред групата от около 300 бежанци докарани на летище София с чартър от Виена са и няколко доказани ислямисти от Сирия съдени за военни престъпления през 2013 г.Събираме не само утайката на света, а главорезите на Близкия Изток.В същия момент гоним младите от България като не им даваме работа, докато жената на Даниел Лорер е едновременно на две длъжности в правителството а Денков!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Край на зелента сделка.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро ще има комплекси за богати и там храната ще е истинска(то вече ги има де..).Другите ще се хранят с каквото има!После няма и да има каквото има!

10

Форекс

преди 3 месеца

До Анон 2026Говори ни плана за новото робство чрез храната. 85% от храната в България ,която е хранила Османската и Руските империи е вносна. Новите семена са хибриди и не дават семена за сеене всяка година трябва да си вземаш семе .Кило семе за млечна царевица е 120лв , а реколтата не да ва поколение трябва пак да се купува от чужбина разбира се...

9

Анон 2026

преди 3 месеца

Това, че няколко фирми държат монопола за семена,ГМО, пестициди и лекарства за хора говори ли ви нещо?

8

Голата истина

преди 3 месеца

ГМО щяло да се обозначава само когато е семе за сеене в продуктите за консумация няма да се пише в етикета. Българските девро депутати гласуваха за въздържал се за разрешение на масово ГМО в България и ЕС. Искат и и използване само на патентовани семена и сортове такива дето нищо не ги яде и стоят свежи с месеци и ти правят язва ако ги ядеш на гладно... Масово унищожение на старите български сортове има.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ко?Не!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Верно ли Камерън имал ферма у нас и дошъл да протестира?

5

Пак полицай

преди 3 месеца

Първо в БЛИЦ! Адът се стовари върху столичното ченге, тръгнало да корми хора в курорт

4

Анонимен

преди 3 месеца

Абе вие нормални ли сте? Какви промени, че и постепенни? Не виждате ли, че загиваме и то сега, не утре? Незабавно набиване на кол и разчекване на зелените престъпници, за по-страничните им помагачи бесене! Иначе Европа няма шанс!

3

Анонимен

преди 3 месеца

кратка справка за държавите от ЕС показва, че в структурата на брутния вътрешен продукт на тези които се имат за развити, делът на сектор Услуги е между 70 и 80 %. В най-промишената страна от тях, Германия, индустрията е около 20%, селско, горско и рибно стопансъво общо 1% (един !!!) Тези страни НЕ произвеждат, не произвебдат и храни за себсе си , в голяма стъепен, И ръковоителите на ЕС хабер си нямат в какъв измислен свят са.И колко са уязвими, че са абсолютно зависими за първичните нужди.