359

ъъъхъ

преди 1 месец

Че това си е ли еквивалентно на прекратяване на членството, всъщност.

358

Анонимен

преди 2 месеца

предлагам САЩ и Русия да си се бият без да ни намесват останалия свят.

357

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ изсипва милиарди в Украйна, но 90% остават в странатаПрочети още на: https://dnes.bg/usa/2024/02/15/sasht-izsipva-miliardi-v-ukraina-no-90-ostavat-v-stranata.598456значи и демократи и републиканци гледат максимално да вземат парите на останалите си съюзници, ако не е руската заплаха ще измислят заплаха от сейшелските острови за да има пачки... обществата в западна европа проглеждат, въпреки цензурата и пропагандата за този факт.

356

Анонимен

преди 2 месеца

Мисля, че на това хамериканосите му викаха protection racket. Евро овцете ще разтворят кесиите, няма къде да ходят.

355

Реалист

преди 2 месеца

Няма да има никаква промяна в НАТО, защото Тръмп ще бъде в затвора.

354

Гледна точка

преди 2 месеца

Тези всичките около Тръмп се държат като 100 процента бизнесмени. Нямат и грам представа какво значи политика.

353

МЕНТАК

преди 2 месеца

ВСЕКИ ЧЛЕН НА НАТО САМ РЕШАВА КАКВО ЩЕ ПЛАЩА. АЙДЕ МАРШ

352

Зозо

преди 2 месеца

Нищо не е 2% от БВП. Едно време руснаците караха бай Тошо да плаща 12% от БВП за руски оръжия. И за това фалира България. Няколко пъти е ходил в Масква да се жалва бай Тошо, ама са му казали, че не може. Твърдо 12% от БВП за Мордор. Та така другари комунисти.

351

Анонимен

преди 2 месеца

Браво! Само така

350

ьаьааььа

преди 2 месеца

Путин ще разбие НАТО без да го атакува :)

349

Анонимен

преди 2 месеца

В този съюз от 31 членки - как се решава? Колективно ли се променя чл. 5 примерно, с какво мнозинство и т.н. Или САЩ са еднолични търговци, а останалите страни са им клиенти? Може ли останалия свят да ви изолира и вас като Русия и да седите двата велики полюса да си ги мерите. Сигурен съм че останалия свят ще справи отлично и без вас.

348

Анонимен

преди 2 месеца

И за какво слагате снимка на Юксел Кадриев?

347

шЪ давате

преди 2 месеца

И ще си мълчите! С този европейски Geйсбирток на "политици", няма друг начин. Краварите не "работят" за първи път. Спомнете си само онези "велики" коалиции които бяха спретнати за войните в Ирак и Афганистан. Кой плащаше тогава?...Пак европейците! Така ще бъде и сега.

346

Анонимен

преди 2 месеца

Ами къде е тая опасност от русията, така и не прочетох никъде. От години насам чета за опасност от русия. Никъде обаче не пише каква е тая опасност. Пише само "дайте пари" и туй то! Но да приемем, че русията по някаква причина ни нападне. Как ще ни защити НАТО? С какво? Със Страйкъри? Брадлита, Патриоти? А може би с Леопарди? Е ги в запорожските степи. Догарят си спокойно. Повечето от тях са унищожени със стари съветски още оръжия. Буклоци. Такаа, че спокойно можете да редактирате статията. Махн

345

Златка

преди 2 месеца

Яко фейк нюз

344

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя пък е много сигурен че откачалника Тръмп ще стане президент та вече приготвя и билетчетата за тримесечните такси за членство в НАТО и който не си купи билетче от Тръмп ще бъде предаден на рекетьора Путин за събиране на таксата. Ако Путин не може да се справи и бъде набит какъвто е случая с Украйна, тогава Тръмп ще насърчи другия бияч Китай да го нападне.

343

Знаем ги тези номера

преди 2 месеца

Нещо като застрахован си във ВИС, и ги плашиш със СИК. а шефовете от ДС

342

така е

преди 2 месеца

До да ама не, америка едиснтвена е активирала чл 5 за защита на нато колективна от нападатели, и не америка не плаща най много плоша и други държави дават над 5% от парите си америка дава около 3.4, така че стига стооя лай

341

да ама не

преди 2 месеца

стгласни сме че трябва да се плаща повече но не за да се защитаваме а понеже отчитаме опасноста от русия, НАТО не е мафиотнска организация която използва рекет за да защитава, нато е въпрос на прнцип и алианс на държави със сходни ценности и интереси. защитата остава ако няма пари с лоапти ще се провежда но неможе да е обвързана със заплащането, това е

340

###

преди 2 месеца

До Само Чеее _ А ве тавариш, американците си плащат базите навсякъде! Питай швабите от малките градчета дето американците махнаха базите колко загубиха и как се тръшкаха да не се махат! Това да не са ти алкашите които само грабят и крадът!