33

как живеем самотни

преди 2 месеца

не знам как живеете самотни, ние не сме. ние сме Българи, с главно Б. Вие, ако искате и изобщо не живейте, то и баз това живота ви няма смесъл, не само тези от сащ.

32

Тъй

преди 2 месеца

Сам и самотен са две големи разлики. Самотата е състояние на духа и човек може да е самотен сред пълна къща с челяд, а може да живееш сам и дори да не тие познато усещането за смота.

31

Имаме празник

преди 2 месеца

До НЯМАМЕ ПРАЗНИК !!!:"Не съм чувал да имаме някакъв празник на дата 14-ти февруари"==> Имаме си празник. Трифон Зарезан се казва. Даже при атеистичния социализъм се празнуваше, но се наричаше Ден на лозаря.

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен:"Как живеем в самотата ли? С Мара Шепата."----Гледай сега какви некултурни неща пишеш. Сам Шепърд се казва.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Да си самотен е равно да си мързелив. Да седнеш и да чакаш някой да дойде да те намери вкъщи... е като да чакаш някой да дойде и да ти предложи работа като изпълнителен директор без да си кандидатствал. Или да чакаш да спечелиш джакпота без да си пуснал фиш. Съжалявам, но този свят принадлежи на действащите. Не на мрънкащите!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Как живеем в самотата ли? С Мара Шепата. Това е горчивата истина. А самотата за младите хора е най-големия бич. Вече като си станал на 60 не ти прави впечатление изобщо че си сам и не ти тежи.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Светът се напълни със интровертни, самодоволни и самодостатъчни индивиди. Появи се някаква форма на много рафиниран и възвишен егоизъм, за която обществото е без значение.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Прекомерната алчност и жажда за пари уби всичко човешко!Дано да има тези дни ядрена война и да се сложи край на този цирк!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде, хайде, не е толкова лошо колкото го говорите.

24

Анонимен

преди 2 месеца

"До средата на статията нищо не разбрах. Спирам. Автори, стига преводи, напишете 3 изречения, но със собствената си глава." ______________ Трудно ще напишат нещо със собствената си глава, защото и те вече са от същото това "дигитално" поколение, все по-трудно им се отдава дори четенето с разбиране, какво остава за събиране и интерпретиране на информация. Копи-пейст, гугъл преводач и карай да върви...

23

Някой

преди 2 месеца

До Анонимен19. Ами като не може. Копирай и отчети статия а какво има в нея няма значение. Трафика си върви. За рекламите плащат.

22

Няма Бог бре

преди 2 месеца

Злоупотребата уби връзките, и това че я няма традиционната жена която встъпва в уговорен брак и е лишена от право на глас и на собственост. Мъжете са самотни защото все по-трудно могат да пречукат една жена с бебета и да я приковат за мивката да пере да мие и готви. А и последствията са жестоки към половин милион излиза на калпак да се отгледа и жената веднага може да се разведе и да го осъди да плати и издръжка. Така че разбираемо малко искат да се пробват вече, освен наистина невежите.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Въпрос на приоритети. Първо се ожених, после станах баща и едва в последните няколко години станах по-постоянен в нета. Продължавам обаче да проявявам нулев интерес към фейсбуци, инстаграми и тем подобни фабрики за кифли и бавноразвиващи.

20

Ланселот

преди 2 месеца

Споко, ние като се правим на много интересни и сложни обикновено кафевите , тъмните и жълти братя нямат такива проблеми. Те си се женят , раждат си по много и ще ни заменят след няколко десетилетия. А ние белите нека се правим на много модерни и еманципирани ;) . Айде живи и здрави.

19

Анонимен

преди 2 месеца

До средата на статията нищо не разбрах. Спирам. Автори, стига преводи, напишете 3 изречения, но със собствената си глава.

18

Балканджи Йово

преди 2 месеца

Абе ние не сме католици, а шефа ви, Блумбърг, е евреин, спрете да ни насаждате чуждото!

17

Нямаш проблем, пич

преди 2 месеца

До Анонимен 16 - Никой не ти пречи да живееш при мама и тате докато те са на този свят. Когато са ти нужни интимни ласки, търси ги край Околовръстното и прави там кърска любов срещу заплащане или разчитай на Десислава и Левислава у дома в банята. Решиш ли да създадеш семейство, доведи и жена си при твоите родители, създайте две деца и се радвайте на ситуацията, символично наричана "В дядовата ръкавичка".

16

Анонимен

преди 2 месеца

"в наше време повечето хора са вече достатъчно еманципирани, за да могат да се издържат сами и да се обособят в отделни жилища. Тъй като по цял ден работят или учат, вечер често контактуват чрез социалните мрежи" - Апартамент в София е 340 бон и нагоре. Защо искаш, да живееш сам като куче, си е товй проблем, свързан с мания за величие и известна доза мизантропщина. Ако по цял ден учиш и работиш, то защо ти е жилище. Една каравана, да спиш, даже палатка - чиста работа!

15

Думи, думи, думи

преди 2 месеца

Толкова голям текст за нещо, което може да се каже съвсем накратко - в наше време повечето хора са вече достатъчно еманципирани, за да могат да се издържат сами и да се обособят в отделни жилища. Тъй като по цял ден работят или учат, вечер често контактуват чрез социалните мрежи. Критериите за достоен партньор вече надделяха над предразсъдъка, че непременно човек трябва да се ожени и да направи това докато е съвсем млад.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Приятни сънища!