50

Разбира се

преди 4 месеца

Това е така,обаче,кой е отговорен за бомбения тероризъм от 2 септември 2020!!!Това го споменавам,тъй като съм минал през нещо друго лошо и лечение след това няма.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Правилно- затова те натириха от Талин- Деса беше болна от КОВИД- но ти каза че те такова няма и като се върна рече- ГЕРБ са виновни.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Каза го човека, който трябва да бъде съден за държавна измяна :)

47

Гост

преди 4 месеца

Първо се огледай и ослушай в твоята кухня. Какви вършат съветниците ти, че тогава говори.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Този мyхляp когато и да го уволнят ще е късно.

45

Анонимен

преди 4 месеца

И каква е била "кофти ролята" за Захари Стоянов? Че е бил откровен русофоб ли? И е бил против превръщането на България в задунайская губерния? Това не е кофти роля!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Мистър КЕШ ли точно говори за нарушаване на Конституцията? Че той е жив нарушител на тази Конституция!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Предател.

42

OMG_Lucker

преди 4 месеца

Към Анонимен 30: пич, вземи прочети малко повечко за Захари Стоянов. То написването на "Записки по българските възстания" е нещо значимо и важно, но виж прочети малко повечко скорошни разкрития (примерно Иван Тренев) относно кофти ролята му в други моменти. Така че да се хващаш точно за неговия портрет не е добра идея.

41

хихихи

преди 4 месеца

"Да си на власт не означава да газиш правилата",ами ти точно това правиш толкова годни,все в чуждото канче гледаш и все някой друг ти е виновен.

40

OMG_Lucker

преди 4 месеца

Принципно харесвам позициите на Президента. Само че си спомням, как 1во - той лансира баш сглобкаджиите отначало и 2ро: как някои от назначените от него на високи постове в последното служебно правителство дерибействаха ЯКО. Същите включително понастоящем пак са на високи постове. Това ми говори, че или всички са яко навързани и омешани като свински черва, или Радев няма подходящи хора и се доверява излишно на пробитаци. А дир яко блокира ИП адреси, ако не споделяш възгледите им.

39

Софиянец

преди 4 месеца

Хубаво сам го каза бе Радев. Ми не ги гази правилата бе господин Радев. Нали не искаш България да се превърне в президентска авторитарна диктатура по руски тертип? Мм. Не искаш нали ве Радев?

38

Ганди

преди 4 месеца

A стига плакал бе, ти беше първия който наруши конституцията с Канадското гражданство на Киро , орязаха ти пълномощията и само плюеш на ляво и дясно,като си толкова ербап напусни президенството, направи си партия и се збори с другите, ама не ти стиска, ти искаш да си и президент и да имаш партия, та затова впрегна Лечева с 3 март.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Я защо тогава ги газиш, Радев??

36

Ами да

преди 4 месеца

означава да ги създаваш и променяш!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Ооо, я *** в НЕК да видиш какво означава.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Румбата започна да се вмирисва...откъм устата.

33

баба мара

преди 4 месеца

натискаи правосъдните органи да връщат незабавно откраднатите над 200 имота оттози които го убиха бумащината след това ако има останали живи собственицибчрокрацията е в епогея си преснимат се лични карти нот актове пълномощниличните данни течат като вода от наи малките гишета до наи високото място

32

Митев

преди 4 месеца

"че си на власт и имаш мнозинство, не означава, че можеш да правиш каквото си поискаш, да погазваш демонстративно всякакви правила, дори самата Конституция." И това го казва Радев?! То бива безочие, но чак толкова.......

31

За промяната в

преди 4 месеца

конституция е пределно ясно с каква цел се прави, а след това показно набутване на две лица с партийна принадлежност в КС би следвало да е ясно на всяко улично куче, че конституционните реформи имат за цел да закотвят във властта едни и същи хора, както и да осигурят възможност на всякакви парашути от чужбина да управляват от името на Вашингтон.