18

Анонимен

преди 4 месеца

сараФчо от 8'те ДЖУДЖЕТА,(ДОКАЗАЛ СЕ МАФИОТ)КОЙТО ОФИЦИАЛНО СЕ ПРЕГРЪЩАШЕ С РАЗБОЙНИК -пепи/еврото.НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ ХОРА.ТОЙ Е НА ТЕЗИ ПОЗИЦИИ,ЗАМ.ГЛАВЕН - СЕГА И ГЛАВЕН ПРОКУРОР/ДА СИ ПРАВИ МИЛИАРДИ. А БЕДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД, НЯМА КОЙ ДА ГО ЗАЩИТИ.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ТОЙ ФАЛИРА И ПРИКЛЮЧИ ДЕЛАТА ЗА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ. БАРСЕЛОНА ГЕЙТ/ЗА МАГНИТСКИ пейчо/КОИТО ОГРАБИХА КТБ И БУЛГАРТАБАК. ОЩЕ ФАЛИРАЛИ ЮЖЕН ПОТОК, АЕЦ БЕЛЕНЕ. ИЗГРАДИХА ТУРСКИ ПОТОК С ПАРИТЕ НА БЕДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД.ПЪЛЕН УЖАС.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Тези ще се ипотрепат по между си, ще остане само боко и оня от дубай.

16

ХА ХА Ах

преди 4 месеца

Намерили кого да сезират - авера на покойния Нотариус и Еврото.Ама верно ли ???? Я по сериозно. Обърнете се кум Пеевски. Тойе добър човек и ще ви помогме ... ХА ХА ХА

15

Alex

преди 4 месеца

Аййй, *** Сарафа изчисти КОРУП ЦИЯТА, ВЕ! На кого ги разправяш тия вицове от ИМЕНИЯТА ВЕ? На ли почнахме еднакво? Как тъй стана изведнъж? *** много си са изпотил от РАБОТА ВЕ? И де си РАБОТИЛ, НА КОЗЯКА ЛИ?

14

ГжегошБженчешчикевич

преди 4 месеца

Един от плъховете на висока позиция! Тоя трябва да се брои за повече от едно джудже!

13

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 4 месеца

ТИЯ. КОРУМПЕТА МИСЛИТЕ ЛИ. ЧЕ. ЩЕ. ЗАПОЧНАТ. ДА СИВАДЯТ, ОЧИТЕ. ЕДНИ. НА. ДРУГИ, СЛЕД. НЯКОЙ. ДЕН САРАФОВ. ЩЕ. СЕ ПОКАЖЕ. ИС. ГОЛЯМАТА ПРОКУРОРСКА МИСТРИЯ. ЩЕ. ЗАМАЖЕЦЯЛАТА РАБОТА. ИИИИИИПИТО. ПЛАТЕНО, ЕЙ. ТОВА. Е ДЪРЖАВАТА. НИ, ПРОДЪНЕНА МИРИЗЛИВА. КАЦА ПЪЛНА С ЕДНА. ЕДИНСТВЕНАОТРОВА ** КОРУПЦИЯ**

12

Новинар

преди 4 месеца

Този на снимката , кой номер джудже е ? Нали има разследване за "Осемте джуджета" , защо няма информация докъде е стигнало ? Или замесените джуджета са все мастити плУтици , магУрстрати и стражари ?

11

Анонимен

преди 4 месеца

значи на тоя трябва да благодарим, че почти всички паркинги и междублокови зелени площи се превърнаха в жилищни сгради с по 100 апартамента

10

VladTepes

преди 4 месеца

Да подадат сигнал до протойерей Храч Мурадян.

9

Друго си беше

преди 4 месеца

При бай Тошо.Като ни взеха къщата ,за да строят блокове,даже нямаше къде да се оплачеш.

8

Бой по кратуната

преди 4 месеца

Дамо така, не че бизнесмените са безкоруптни!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Само да ви кажа, че не всяко нещо е престъпление. В Бг, всеки сееелянин търси прокуратурата. Това че някъде нещо ще се строи, а на друг не му изнася е от компетенцията на административния съд.

6

опа

преди 4 месеца

.......зад това стои корупция", твърди бизнесменът Иван Къндевбре, не думай.....такива честни и почтени хора ни ръководят.

5

Славчо Атанасов

преди 4 месеца

Пореден мандат на ГЕРБ? ;))) Не! Никога! Баста! Но, както са казали римляните: Чрез страданието към звездите!;)))

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ни Гешеф, ни Сарафоф ме защитиха и се наложи, да се защитавам сам. А сега се говори, че ще ме съдят, ако ме хвант, че съм се защитил ... АЙ СИКТИР!

3

Анонимен

преди 4 месеца

До 1:По голям и *** *** от теб няма...!

2

Баба Радка

преди 4 месеца

Населението в тези жилища са предимно високопланински жители с 5 букви.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Да ходят на село да бачкат фирмите :)))