150

Анонимен

преди 2 месеца

Интересите клатят фесовете и в навалицата се опитват да си оправят фесовете да са видими над другите за видимост сред множеството фесаджии с интереси.

149

евроскептицизъм

преди 2 месеца

Когато най-гнусният *** изплува на повърхността, той има лице. Лицето прилича на задни части и смърди като тях, но всъшност има облика на денков, петков, василев и компания. Но тези няма да са такива без хората, които ги подкрепят, а те са Борисов, Доган и Пеевски с приятното съдеиствие на Христо Иванов и Генерал Гном...

148

Позорна

преди 2 месеца

уйдурма! обратното на горен сглобкаджия! Реципрочното на чистник ! Срам и достойнство нямаш ли бе???

147

Анонимен

преди 2 месеца

A защо Гаргамел иска да е на две длъжности??

146

Някой си

преди 2 месеца

Какво " свършихте", за държавата другарю Денков.от както Ти като " служебен министър", и после като действащ " премиер"???? Освен да оплюваш Президента,който ти даде " хляб", та българина да " чуе" за теб? Радев,не напразно говореше,че е Нужна Реформа в съдебната ни система! Ето доказателство с убитият " нотариус", който изобщо не е бил,част от съдебната ни власт! И излязоха интересни данни,за " работата" на Съдебната ни система в държавата ни! Фкупом оставки от достойни съдии и прокурори!-:(

145

Анонимен

преди 2 месеца

До Въпрос? A защо жената на Румен Радев е на две длъжности?!?? Не е ли поради същата причина?

144

Въпрос?

преди 2 месеца

Ей, мишок, защо жената на Даниел Лорер е едновременно на две длъжности в правителството ти - и зам министър в министерството на икономиката и съветник на Асен Василев е министерството на финансите.Колко е заплатата на тази жена на фона на далаверите на мъжа й с къщата на ул Чаталджа?!

143

Тия са отличници

преди 2 месеца

Поливна вода от 7 ст. на кубик ни я продават за 6 лв. като се води на фактура питейна, а за пиене не става мъкнем и пластмасови туби за пиене и от там по 3 лв за 10л, търмъчат -добри са в маркетинга не може да им се отрече!

142

Кауза пердута

преди 2 месеца

Тия квото барнат анархия , един читав закон нямат само наливат пари в бъчви без дъно. Освен че имаме ужасно много университети в които се влиза по-лесно от в детска градина ще им даваме и по 150 милион на година да бълват още безработни и неграмотни социално слаби вишисти . Като пример ще посоча, че един глаен готвач с основно взема 7000 лв на месец , а колко вишисти вземат толкова ?

141

мак

преди 2 месеца

До Анонимен147. За какво да му завиждаме? Че слугува на чужди интереси? Той е дотолкова важен в ес, доколко изпълнява нареждания и не укр. политик, а български. Уж.

140

Хюго Бос до 142

преди 2 месеца

Борба с дезинформацията било и всичките критики към правителството, бяло и добро, идвали били от Мацква. Пълен потрес!

139

Анонимен

преди 2 месеца

"България се отлепи от корупционното дъно" -- от сащ са отпуснати 900 хил. долара за медиите за да представят изкривена картина пред обществото за войната в украйна -- това е корупция на правителствено ниво и отговорно е безгръбначното същество на снимката, което ни представят като "премиер."

138

Хюго Бос

преди 2 месеца

Този на *** ли се прави или си е просто такъв?

137

Анонимен

преди 2 месеца

борисов, денков, петков и др. около тях са измамници, които подменят българските нац. интереси с чужди интереси, след като бъдат свалени от власт трябва да бъдат съдени. Защото слугинажът се изразява в кражби от бюджета в полза на чужди държави, а те се явяват инструмента за тези деяния.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Атакуват ви,защото не защитавате националните интереси. подписахте анекси в Австрия, което застрашава националната ни сигурност. Вече пристигат самолетите натоварени с мигранти афганистанци . Вместо да си подадат оставка, Денков и Габриел водят пазарлъци кой да бъде външен министър. Това си е национално предателство.

135

Анонимен

преди 2 месеца

Сапуна удари Баце в земята по самохвалство :)

134

Анонимен

преди 2 месеца

Мачкай Денка! М*ната им на завистниците!

133

Анонимен

преди 2 месеца

Изпирането от Денков завърши успешно , сега ГАБРИЕЛА ще прибира ПРАНЕТО , и всичко е точно !

132

дотук нищо

преди 2 месеца

Нерде свинари , нерде зърнари , не разбрах как точно с Пловдивския панаир , пък и другите от К. Андреево и пътищарите изкара трактористите . За инхаусите въобще да не говорим , защото се носят някакви слухове за " смяна на караула "

131

Анонимен

преди 2 месеца

Няма смелост да назове имена този смел министър ,защо така бе Ники? Пак говорим "алангро ".Да каже имена ,групи ,за кой иде реч!