18

aaaa

преди 2 месеца

А Пеевски де изчезна и той имаше май интереси.Доста парички отмъкна от фалита на КТБ.Няколко дена не го показвате,да не ви се разсърди че лошо за вашта медия.Хахаха

17

Лукчо

преди 2 месеца

Ха,ха,ха!Един тарикат какъв ли не го изкараха на приказки.ЕГН си го бил сменил през 1991.тогава най-вероятно е завършил средно и какво ли би могъл да е сторил до тази възраст?След това нали си е със същото ЕГН и каквото и да е вършил го е правил с новото ЕГН."Посъветвал" съдийка чрез племенницата и,искал от Бакалова сто хиляди парадирайки с имена.Тя пък не му ги дала,защото не е шаран.Имал клуб с карти за ВИП посетители?Е и?По-добре да открият убиеца и ще се разпръсне мъглата.

16

тея дела независят

преди 2 месеца

прокурори и рекетьор . щом са му били цел , защо не ги е решил . действал е бавно . една версия за разстрела е лобис по дела . все пак забавените дела са били в спец съда . спец прокуратурата . там има много дела . две . интересно . кой го е информирал за врътки с ктб - ами василев от сръбска . За брендо - ами конкурентите . та да мърсат . затова осъдиха брендо . измъкна лара като мълча . ще видим .

15

БНР

преди 2 месеца

НАИВНИ ОБЯСНЕНИЯ - ВОДИТЕ НЕКОЛКО СВИДЕТЕЛИ, ЧЕ СТЕ РОДЕНИ НА КОЛЕДА,А НЕ НА ВЕЛИК ДЕН И СЪДЪТ ВИ СМЕНЯ ЕГН-ТО... И НЯМА АКТ ЗА РАЖДАНЕ, НЯМА ТОМ ТРЕТИ СТРАНИЦА 15-ТА ОТ ОБЩИНСКИЯ ЕСГРАОН!!!... АМАЧЕ СА КУХИ *** НАИВНИТЕ НАШИ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ НЕ-МАФИЯТА!!!...

14

Анонимен

преди 2 месеца

До 9 ти щом не си чувал случаят с Нексо и че спонсорите на депутатите ги търсят с Интерпол и избягаха в Дубай, за какви доказателства и критично мислене пишеш?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Друг е бил, друууг!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Разледване за имущестовто му ще има ли? Само не ми казвайте, че жена му ще си остане с къщта за 500-600 000 лева, колата за 200 000 лева и апартаментите в "Затворените комплекси"!!!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ще му препишат всичко черно. За една година, като почнеш Къро, Трактора, Марто и още други - всичките са все с грехове, ама сега ще отнесат греховете на всички.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Оть ке правим шефе?

9

Анонимен

преди 2 месеца

До Нексо - Ами виж сега Наско (Неско ... какво е това име е брат?) - Излагат се докаателства и се позлва критично мислене.

8

Анонимен

преди 2 месеца

До 1 (и 5 де) - Не е командвал той, а е бил посредник между всякакви. Причината, да изкара толкова дълго е била, че не е бил на "ръководна длъжност". Имаш пробем - Знаеш бат Марто. Ако е нещо дребно, ще е прави за 15-20 000 лева. Прави нещо за теб, дължиш му услуга. Друг има нужда от помощ, той продава услугата, която му дължиш на него. Ама си е има хора за него, дето са му казвали кое и как може и не може.

7

Лойко

преди 2 месеца

Бафф, па са намагнитех.

6

Нексо

преди 2 месеца

А Би Ти Ви къде има и интерес след като прокуратура данс и гдбоп и медиите са овладяни от ей такива "нотариуси" ? Как да знаем че разследващият журналист не е купен и не хвърля прах в очите на хората с разни други интереси?

5

Анонимен

преди 2 месеца

До 1Как така не разбра.... ? ! ? !Компромати..... Услуги....Заплахи..... Убийства....***

4

Тихомир

преди 2 месеца

Демек и тоя нотариус ли, юрисконсулт ли и той е бил кученце на Доган и Боко.

3

До 1

преди 2 месеца

Е как не си разбрал?Командвал ги е по поръчка на този,на когото Гешев викаше шефе!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Само че Бойко и Лили го изпревариха.Като се бута между шамарите,така му се пада.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Така е не разбрах ме как тоя човечец,е командвал и прокурори и съдии