325

Анонимен

преди 3 месеца

С нахлуването в Украйна Путин наруши брутално международното право. Всяка суверенна страна, призната в ООН, има право да води самостоятелна вътрешна и външна политика.

324

глупави тъпани,

преди 3 месеца

корена на злото е военноиндустриалния комплекс на щатите! Путин ви е виновен, ама друг път! Антихристите са в дълбоката държава на щатите! Путин ли ходи на сатанински купони в Бохемиян Гроув?! Много лаете иначе, а грам книга не сте прочели!!!

323

плешивотоЛАЙНО

преди 3 месеца

пукяса в бункера си през 2022

322

Анонимен

преди 3 месеца

Диктаторът Путин иска да унищожи демокрацията и да наложи на света своята примитивна диктатура.

321

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е много по-зле от Сталин, патологичен лъжец и страхливец, който убива, за да лекува комплексите си. Сталин убиваше и си мълчеше, този късокрак психопат, който заплашва света с ядрено оръжие, непрекъснато ръси лъжи и пламенни речи, на които никой вече не вярва.

320

Учете история

преди 3 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

319

Учете история

преди 3 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

318

Путин

преди 3 месеца

Е Антихриста!

317

Анонимен

преди 3 месеца

До РАШИЗМЪТ УБИВАПропагандата ти не ти отива. Рашизъм не е българска дума чуждопоклоннико жалък.

316

Анонимен

преди 3 месеца

Коментарите на западните форуми не са никак лоши за представянето в интервюто. А и защо позволиха и тиражираха сега това интервю явно идва време за мирни преговори.

315

Анонимен

преди 3 месеца

путин не е като сталин по нисък е с 5 сантиметра гей е и не е ром по баща ФАКТИ

314

РАШИЗМЪТ УБИВА

преди 3 месеца

РАШИСТИТЕ СА ЖЕСТОКИ УБИЙЦИ- ТЕ УБИВАТ И РУШАТ!

313

гордън

преди 3 месеца

Сталин е бетон, за разлика от желето в Кремъл.

312

До 349 до Джордж ...

преди 3 месеца

А вашата неспособност да установите логическата връзка между заглавието на коментара и коментара също е потресаваща.

311

ВСЕ ПАК . . . .

преди 3 месеца

Все пак хората ще кажат какъв е Путин ! Не закона , както е напрмер при съдиите !!!!!!!!!!

310

Анонимен

преди 3 месеца

В киевският лагер започна сблъсък: утре ще търсят виновника... Междувременно в киевският лагер има явен разпад в комуникацията на командването със структорите по места, които подозират, че са ги вкарали в капан за мишки и ще бъдат убити там. За тези, които не разбраха - началникът на щаба на 3-та бригада на НГУ (която Сирски постави в чувала Авдеевка) подозирайки, че въпросът мирише на керосин за неговата бригада, публично порицава своя Генерален щаб, обяснявайки как е трябвали да се бие правилно... Явно Авдеевка е в агония...

309

Анонимен

преди 3 месеца

Авдеевка: Тръмп е виновен за всичко... Между другото, американските "демократи" вече намериха виновните за това, че "руснаците ще превземат Авдеевка в най-скоро време". Това са републиканците, които "не дават на Киев пари за снаряди"... Ясно е, че "Тръмпистите", кой друг... не руските войници...

308

Анонимен

преди 3 месеца

Да но Сталин изби повече руснаци, не само украинци и други народи, а Путинчо - избива само украинци. Да си върне империята. Много наци мляко е пил Путинчо в Германия явно и мозъка му отдавна не е наред. А нарича други нацисти, а той е бил там в Германия и разбиранията не са му чужди.

307

2

преди 3 месеца

Авдеевка - пробив на ВСУ: ранени... Очевидно утре или вдругиден в Авдеевка ще бъдат пленени много ранени войници от ВСУ. Тоест тези, които не можаха да бъдат евакуирани от града през последните дни. И тази вечер е малко вероятно някой да ги вземе със себе си (те биха искали да избягат здрави). Както и значителна част от техниката. P.S. Между другото, според украински канали, точно същото, но в миниатюра, се е случило снощи в района на бившата база ПВО ("Зенит", южна Авдиевка). Не всички успяха да излязат и там. ВСУ оставиха ранените.

306

1

преди 3 месеца

Авдеевка: гарнизонът на ВСУ направи пробив... Съдейки по постъпващата информация, остатъците от гарнизона на ВСУ под прикритието на тъмнината и прикритието на части от 3-та бригада НГУ ("Азов") са се опитали на групи да излязат от обкръжението. Освен това, като се има предвид текущата ситуация по това време (пътят към Ласточино е по същество отрязан), те се опитват да излязат през Северное. Руснаците очакваха такова развитие на събитията. Мощно работят артилеристи и щурмовици-пехотинци. Засега Не е известно какво ще се случи там до сутринта, но изглежда, че тогава вече ще има... нова реалност.