91

Уй за САЩко!

преди 4 месеца

Аз ви честитя с любов празника,мили мои любими ми$$ирченца,а вие триете коментари на поразия! Що за незадоволени $ек$Yанналллни джурнаГлистки точно сте вие?!? Да ви тегля по една лелинска по-щастливи ще ви направи?!? Що сте толкоз злобни и омразни?!? Малко ви плащат или "малко коте $ек$ нЕма лЕ"?!?!?

90

Анонимен

преди 4 месеца

До българин Ама от извратеняци ,какви деца ,а ?

89

Лили Барута

преди 4 месеца

!4 февруари - ден на " влюбените" натрапен чужд на бедните и безащитни българи "празник" на който много хора дрънкат повече глупоссти и лъжи отколкото на първи Април

88

Ахахаха

преди 4 месеца

В днешно време любов?В България?И тинейджърите вече не вярват в такива приказки.Има някакви изключения,но не са правило.Що се отнася до самия празник,нямам против, но налагането му е изкуствено,като Хелоуин от западните държави.Свети Валентин е комерсиален продукт на първо място.Живи и здрави и будни.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Тази година Луковмарш ще бъде на 17 февруари, но Общината вече е успяла да го забрани. Някои младежи обаче не са съгласни със забраната.

86

До 77

преди 4 месеца

Годишнината от екзекуцията на ген. Луков беше вчера. Всяка година ни уведомяват какво се прави в София на този ден. Но тази година не ни уведомиха. ДС-кметчето ли не разрешава, що ли? В замяна на това пък още преди време съобщиха на коя дата ще е онзи прайд, та желаещите да участват в него да имат половин година време да се подготвят и да направят впечатление с многоцветни аксесоари и други мaймyнджyлъцu. Защо го няма днес генерала и легионерите му, да видим дали в София щеше да има такъв резил?

85

българин

преди 4 месеца

Празникът на любовта в България означава повече бракове, повече деца, повече българи. Какво по-хубаво от това? Защо има толкова негативни коментори? Питам се кой плаща за тях и кой мисли злото за страната ни?

84

Анонимен

преди 4 месеца

Любовта умря, много трудно става в днешно време. Алкохолиците пък са обикновени наркомани, ***! Алкохолът е наркотик, най опасният наркотик които е съсипал най много животи и семейства.

83

До 80

преди 4 месеца

Абсолютно точно! Любовта умря. Жените масово искат само пари, мъжете искат само секс. Алкохола също е творение на дявола. Не мога да понасям алкохолици. По голяма *** са и от наркоманите.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Обикновено, българските традиционни празници, дори и църковните, в повечето случаи са свързани с плодородието, а не с някакви жертви, стига с тези глупости с мъченически жертви!Свети Валентин , не е български празник, а на Трифон Зарезан, се зарязват лозята и се яде, пие и празнува и е много стар български празник! Кирил и Методий, са съставили славянската азбука Глаголица, а от там и училищата, просветата и въвеждането на църковни празници.Честито на всички празнуващи!

81

Анонимен

преди 4 месеца

С приятелакта, ще се напием, после ще се съберем с още познати, пак ще пием, ще си праснем енда мощна оргийка и ще ходим, да събаряме синкаво-жълтите флагчета пред СО.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Аз няма да празнувам св. валентин, защото и мъжете и жените вече сме много капризни, заради социалните мрежи и не се харесваме. И трифон няма да празнувам, защото останалите ми познати-ергени са алкохолици, наркомани и комарджии. Нищо няма да празнувам, лек ден.

79

Дидо

преди 4 месеца

Ех,че хубаво съчетание. Първо зарязваме,второ пийваме,ами третото еееех трето трето, пияна жена весел креват!!!

78

Анонимен

преди 4 месеца

ква либов бре тоя са го зарезали, нещо сте объркали празника. тва е празника на безнадежните мечтатели.

77

Анонимен

преди 4 месеца

Не само! И Луковмарш ще има :)

76

Анонимен

преди 4 месеца

Аз днес ще празнувам Трифон Зарезан защото гаджето ми скъса с мен и ще се напия

75

Бай Х.

преди 4 месеца

Пийте вино и правете с/екс с жените си, и хич да не ви дреме дали е празник или не и кой какво празнува!

74

джендър

преди 4 месеца

днес се чества св. възелин...

73

Shark

преди 4 месеца

Празникът на българите е Трифон Зарезан.

72

езичница

преди 4 месеца

До И не само, Сигурен ли сте :) Мислите ли, че случайно е въведено това правило? Кой изобщо го е въвел питате ли се? Откакто става официална религия, християнството скъсва с учението на Исус Христос. И няма какво да празнувате, освен, че сте излъгани.