263

Румен

преди 4 месеца

Одобрението на Сената е едно голямо нищо. Конгресът е важен. Той никога няма да одобри помощ за Украйна. Да се запомни. И още нещо. 90% от тези пари си остават в САЩ. Харчат се в САЩ, което си е добре.

262

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя долар само гренясали хартийки . Копаят дъното . Печатари ...

261

Българин

преди 4 месеца

За сметка на долари за ООН и НАТО. Даже по-евтино ще им излезе. Да не говорим, че по-правилно.

260

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците да се предават на руснаците , за да се спасят от Е-ленски и смъртта !

259

Анонимен

преди 4 месеца

Е-ленски да ги очаква с маАлко закъснение , през 2050г. .

258

Аврам

преди 4 месеца

Конгрес и сенат в САЩ са две различни понятия за сведение на упражняващите се в писане тук журналисти. Сенат на конгреса е ноунаенс или просто фейкнюз.

257

Зе

преди 4 месеца

До До невежата по-долу Първо това не е помощ , а е заем . Потвърждавам. Току що излезе клип с обръщение на Зеленски към Америуканския Сенат в което казва че ако не могат да дадат парите като помощ могат да ги отпуснат като ЗАЕМ на Украйна . И след войната украинците ще ги връщат. Нито дума за репарации от Русия . Звучеше много отчаяно.

256

До невежата по-долу

преди 4 месеца

Първо това не е помощ , а е заем. Краварите нощо не дават даром. Второ заема е одобрен он Сената, което беше ясно че ще стане, както е и ясно че няма да бъде одобрен от Камарата на представителите. Невежеството, наглостта и чуждопоклоничеството винаги са ходили ръка за ръка,но във твоя случай е дори и по лошо, защото кресливостта взима надмощие. Добре е че все пак в България кресливите са малцинство

255

Анонимен

преди 4 месеца

Всички копейки говориха че няма да одобрят помощта. Май им пресъхна слюнката и сега не са толкова разговорливи.

254

Анонимен

преди 4 месеца

Дано и повече да им дадат та Путин най накрая да миряса!Аман вече-нямало такава държава,обаче Ленин и Сталин кой знае защо според Путин я признали!Даже когато създавали СССР всички републики влизали доброволно,но и можели да излязат доброволно.И вяиж ти при Путин не можело! Трябвало каквото той каже! Е,да ама хората в Украйна не искат и ще се бият! Затова трябва светът да ги подкрепи.

253

до 248

преди 4 месеца

По това време всички бяхме комсомолци.Никой не те пита искаш или не! Виж като следвах бе друго-от 225 българи само 3-*** бяха БКП-ци!Останалите бяхме и си останахме безпартийни! Никога не съм членувал в нито една партия.Защото се убедих,че ако днес живеем по ралично от хората в пещерите го дължим на инженерите ,а не на политиците!Още тогава се убедих.Инженерите са измислили електрификацията,а политиците режима на тока!

252

Анонимен

преди 4 месеца

Кеми, пак преписвате невярно! Трябва да учите "четене с разбиране".Сената в САЩ верифицира, Долната камара на Конгреса приема законите. А Долната камара е републиканците и даже няма да гледат законопроекта, защо председателя и, отказва въобще да го внесе.Поняли товаришч Скитник?

251

Анонимен

преди 4 месеца

Украинките пенсионери,ще вземат ли пенсия или няма, това е въпросът.

250

Компютри...Компоти..

преди 4 месеца

Няма одобрение, а само законопроект. Дали ще бъде одобрен.... Божа работа.

249

Жоро

преди 4 месеца

Ками, сенатът не е одобрил 61 млрд, наркоманът си ги плещи тия. Айде стига с тая *** пропаганда на ***..

248

одобри ама не одобри

преди 4 месеца

тия нашите жълтурковци дали знаят какво преписват?

247

Ром"с

преди 4 месеца

В конгреса председателя Марк Джонсн е ПРИЯТЕЛ на Тръм ,който е противник на "помоща" за Украйна от САЩ и съотношението на демократите срещу републиканците е 220 към 210 Има 3 вариантаа)Марк Джонсън сам " да реши" че няма да има париб)През гласуване -нев)с ласуване -да,отпускане на милиарди за УкрайнаВерятноста 15-65-20 ,но ако е мине с да,то значи президента на САЩ е кукла на конци където някои му дръпат конците..

246

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците от Зенит и Авдеевка да се предават, обкръжени са, няма и път за излаз от там, ако не се предават докато е време, няма да оживеят, предавайте се, за да живеете!

245

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 249 3 ЩБр. май е била в Селидово днес... По-добре да изтърват повторен позор като в "Азовсталь".

244

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 248 "Копейки, не ви остават много..." Ся, Украйна беше част от СССР., малък си и затова не знаеш. А животът на бившите комсомолци беше изключително труден заради криминалният преход, ама и това не знаеш. Плащат данъци, които са те издържали в училище, ама малък си и затова не знаеш.