26

Мафията

преди 3 месеца

Го е пърачала за да не ги изтропа!!ЕСЕС КЛУБ МОЖЕ ДА ВИ ГОВОРИ САМО ЕДНО;ФАШИСТКИЯТ ЗАПАД Е НЕ ПО-МАЛКО ВИНОВЕН ЗА МАФИЯТА НИ НУК!!!

25

Алито от София

преди 3 месеца

Не мога да разбера защо си търкаме само езиците като нищо няма да излезе на бял свят, просто тук са навързани тези заради които ЕС ни казва най корумпираната държава, а те са от правосъдието, министри, парламент, горе е гърмяло от корупция и рекет, измами и кражби, а никой нищо не знае, даже никой не познава Мартин нотариуса, но страхът е голям да не се появи осветител, що чак тогава става страшно за нашата система

24

Аноним

преди 3 месеца

Добре че Бакалова е записала този нотариус как се е сетила а нотариуса нищо не разбрал уж бил голям играч 20 год а нашите разследващи разчитат на Ивайла на записите ти да видиш

23

М. Йовов

преди 3 месеца

Никакви имена няма да се публикуват.Всичко е мижи да те лъжем...А и какво ли ще им направят на недосегаемите.?

22

Анонимен

преди 3 месеца

Не е нужно да си експерт, за да стигнеш до извода, че в България правосъдната система не просто е свързана с мафията, а тя е самата мафия. Да се приеме закон, че всеки прокурор/съдия веднъж годишно трябва да минава на детектор на лъжата и да отговаря на един въпрос. Взимали ли сте подкуп свързан със служебната ви дейност? (Въпросът може да се доосъвършенства, защото вероятно понякога търгуват по друг начин.) Ако излъжат им забраняват за 10 години да практикуват и назначават млади юристи там.

21

Libre comme air

преди 3 месеца

Всички. От. Мвр. Данс...прокурори. да. Бъдат. Изритани. Немедлено...

20

Анонимен

преди 3 месеца

Огреният от слънцето генерал няма ли да разпространи списъка на членовете на елитния клуб?

19

aaaa

преди 3 месеца

Е нали Атанасов ги знаел и имал готов списъка на Атанасов! Или сега го дописват? Вчера нали полицията се похвали че го поискали да им го занесат за да го унищожат.Мафията направо е възхитена от врътките на Бг правосъдната ни система.Това направо си е за патент.

18

всичко показва власт

преди 3 месеца

удобство , кръгове с власт и връзки . Божанов е следен за ОПГ . 19г . Обаче има връзки и приятели . На жената на брадата предлага Оправдателна присъда . Един варянт . На друг може да влияе като директно го осъдят по-тежко . Днес Сарафов отрече да е вкарван съдя в СС . Само с прокурори е действано . 3 страни . Други 2 може по късно да са включени при необходимост . За толкова години без свидетели да си гадаят глуповато .

17

вече е трудно да се

преди 3 месеца

гадае . телефони има , оператори , данни . отпечатъци, следи , потенцялни заинтересовани или извършители . той има приятели от сигурността . ниво Петров е бил . Обаче неоткриха убииците .

16

Анонимен

преди 3 месеца

SS е нацистки клуб за организиране репресии срещу обикновени хора!

15

бг смешки 2

преди 3 месеца

имзислена "държава " с много про***ст народец ! жалко

14

Умник прави извод

преди 3 месеца

Не били ясни имената на членовете на SS-клуба. Щом като е SS-клуб, значи са есесовци!

13

tot

преди 3 месеца

Цяла София ги вижда всяка вечер ,а те още не ги наели...ТАКЪВ СМЯХ !!!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Полицаите си заработват на частно, то стикери, то охрана и кордон, то лампи всичко дават. Иначе Ибайла дето се жалва мъжа и е в затвора за лихварство, такива като него както и казината са съсипали стотици хиляди животи много повече от този Нотариус!

11

Майора

преди 3 месеца

Нещо доказа ли се от твърденията нс Бакалова , че да се опирате на нехноъе признания ! Явно възлюбеният и също не цвете за мирисане , за едни може , за сруги не!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Стайков не казва защо съпругата на убития се е обадила 50 минути след убийството. Стайков защо не я попита - как така?.... За толкова време доста улики са се изчистили..... Защо бе Стайков, защо не питаш..?

9

Heinrich Himmler

преди 3 месеца

Искам и аз в SS клуба.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Фашистчетата са го надушили че е българин.. ядосали се че се е присъединил към гей дружинката им.

7

АНОНИМЕН

преди 3 месеца

КАК ПЪК САМО С ОТРЕПКИТЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ НАПИШЕТЕ ЗА ДЕЦАТА НИ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ОЛИМПИАДИ ЗА ХОРА НАПРАВИЛИ ДОБРО ВТРЪСНАХТЕ С ПРОСТОТИИТЕ КОИТО ПИШЕТЕ