95

Казума

преди 2 месеца

Не сте прави днес.бг предпоследни сме, може и последни, по средна заплата, това другото са последствия. Така както сте го написали все едно ядем като царе.

94

Не е вярна

преди 2 месеца

статистиката: Обяд в София - закуска, 2,50 лева, обяд на човек средно 10 лева на човек, обяд на дете - 4,50 от столовата, дневно пари за дете 2 лева които също изчезват за храна, за вечеря на семейство 20 лева. Средно за 4 членно семейство излиза че харчиш минимум 1665 лева за месец.

93

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Оффф!

92

Анонимен

преди 3 месеца

Супер, веригите са на 7-мото небе, даже цветята се купуват от там, цветарниците нямат клиенти дори за свети Валентин, малките магазинчета,/все едно за какво/ и те ........:))

91

Анонимен

преди 3 месеца

А сметки? А ипотека или наем ако има такива? А факта, че в много райони на България заплащането реално е под средното за страната?

90

Анонимен

преди 3 месеца

Само 18,9% от дохода може, ама при тези с по-високи доходи. Едно семейство с две деца със средна заплата, взима чисто около 2800 лева (2 по 1400). Според написаното от тези 2800 лева, 529,20 лева отивали за храна, което е по 17,40 лева на ден. Едно семейство пенсионери със средни пенсии има общо доход от 1800 лева (2 по 900 лева). За храна според написаното отивали 340,20 лева, което е по 11,18 лева на ден. Вярвам им, много им вярвам. Реалният процент е поне двойно по-висок.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Абе пруграмис какво стана? Чакаме да кажеш за жена си корицата от списание. Разбирайте буквално корица откъсната от списание 2008 Хъстлър. Ама ламинирана, за да може да се мие.

88

Анонимен

преди 3 месеца

До програмист 92. Аз мога да смятам наум.

87

Анонимен

преди 3 месеца

"Пруграмиста" продължава да се мята кат риба на сухо и да пелтечи едни и същи по смисъл глупости с различни "ник"-ове. Ааааааааааааа ха ха ха ха ха ха

86

Parata

преди 3 месеца

Само за туй стига.

85

Анонимен

преди 3 месеца

На програмиста само да кажа, че не познавам богат човек с апартаменти. Всичките са с къщи и то не само в България. Подчертавам, къщи в покрайнините на София.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Втори в Европа по разходи за храна, спрямо дохода. Това май не е добре за нас.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Смях АЙ ТИ ТА и келнерчета. Келнерчето изкарва по 1000 лв бакшиши на вечер. Колко маси са това? Хубаво е че ни забавлявате.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Преди 1989 харчехме над 60 %, да не умрем от глад!

81

До 81

преди 3 месеца

7 апартамента в Лондон имам, две яхти заковани в момента в Ница и два частни самолета. Не съм богат, а средна европейска класа. Но ти няма как да го разбереш.

80

Иван

преди 3 месеца

Истински богат човек?! Аз съм най-обикновен средна класа ИТ Дейта Архитект. Това, че имам 80 или 100 имота не ме прави богат, прави ме предприемчив. А къщата ми в Сан Франциско струва колкото 20 четиристайни панелки в София, прочее. Не знам кое ти е чудно?! Истински богатите хора печелят на ден, колкото аз на месец. Вече за твоите стандарти на подпечатан аутсайдер сигурно съм мулти милиардер, да. Въпрос на мислене. Затова ти ще си вечно беден, а аз- горно ниво на европейската средна класа.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Високи са цените на храните , но за сметка на това хранте са отровни . Превърнаха ни в сметището на Европа , от Австия мигранти , от Италия *** , от Германия стари коли . Толкова ви успаха , че дори не разбрахте какво се случи . Да си бяхме стояли в социализма , поне бяхме уважавана държава с индустрия , здравеопазване , инфраструктура и,АЕЦ и много други неща .Жалко за красивата ни Родина

78

Анонимен

преди 3 месеца

Пруграмис не ни оставяй. Не си казал още за апартаментите си в Лондон и за яхтите.

77

Анонимен

преди 3 месеца

До Програмист. Не се казва "чал" бе, а "чао" и идва от италиански. Да ви се невиди и неграмотицитедето сте се навъдили се от "пруграмис" нагоре.

76

Анонимен

преди 3 месеца

До до 77. Че смей се кой те е спрял ?