177

Анонимен

преди 3 месеца

Може да се вземат активите, примерно в България 45 година комунистите също са иззели активите на българският народ, съответно се променя системата и се носят последните от новоизградената система.Въпроса е ЕС има ли нужда да променят съществуващата система с нова.

176

Анонимен

преди 3 месеца

До 177: Точно тоя жалък плъх ще те вкара в правия път. Ще сечеш дърва в Сибир, докато ти се изтрие свастиката от вратлето. Още малко ви остана.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Замразените руски активи били малко над 300 милиарда. Западните в Русия били около 750 милиарда. Ами да им е честито! Точка по въпроса за пропагандата.

174

Паню Баирски

преди 3 месеца

Вие, подръжниците на жалкия плъх Путин, ще хванете някого за дъртия х-й!

173

Копейкин

преди 3 месеца

Един милион евро! Хахахаха, това са много пари само за смешните грантаджии с центовите доходи. За нас подръжниците на Путин това са кинти за дневенхарчлък. Хахахаха.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Е къв твърд отговор ве колхозници? Вие вече 2 год не можете да се оправите с 25 пъти по-малка държава след нападението и от 3 страни и дори Херсон не са превзели който е на 100тина километра от Крим, та щели твърд отговор да дадат на целия запад. Да си гледат мизерията в която живеят и да си гледат нагласените избори на путинака.

171

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Твърд отговор ....на гжата нещо и липсва...Ще ги вземат , щом ги говорят, значи ще го вземат и дадат на Украйна.

170

Нане Вуте

преди 3 месеца

Нищо ново под слънцето! Че тай запада от векове живее от кражби! Един пример: Франция е на 4 място в света по златни запаси без да има нито една златна мина! Мали няма никакви златни запаси при положение че има 800 златни мини! Въпрос: кой до неотдавна управляваше в Мали????

169

Иванов

преди 3 месеца

Тая захаросана другарка и цялата московска клика ще получат един твърд.........незнам какво още се чака и не се действа с парите на агресорите,тв само от твърд военен отговор разбират и като им бръкнат мнооооого дълбоко в активите,да ги видим как ще си финансират фашистката война

168

хехе

преди 3 месеца

Че Русия първа започна да присвоява чуждестранни активи?А чужди бизнеси ,принудени за продажба от 1 рубла на руски собственици?Или Русия си е въобразила ,че това ще бъде простено ???

167

Българин

преди 3 месеца

Стотици пъти съм писал - когато западът усети и най-лекото финансово неразположение във връзка с войната в Украйна, ще изземе активите на Русия и ще ползва тях въоръжаването на Украйна. Това е повече от логично и правилно. Само руските активи без друга подкрепа ще осигурят всичко нужно на Украйна за няколко години. Наздраве на Ким Пу Тин!

166

неразбрал

преди 3 месеца

Как се нарича човек ,който иска да вземе нещо чуждо ,което не му принадлежи?Европеец?Евроатлантик?

165

Приятел

преди 3 месеца

Сигурен съм че Русия ще си опази активите от крадливите евроГейци.Както и че ще накаже крадците по руските закони.Гледайте интервюто на Путин през американски журналис, и преценете какво ни очаква.

164

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 месеца

Това е кражба: Когато обсебиш нещо, което не ти принадлежи.. Ааа сега се сетила, а вашето в ЧУЖДА държава какво е?! Комунизмът успява винаги в едно нещо - НИКОГА не успява, където и да се е появил!!!

163

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците ще ги дадат като репарации така или иначе

162

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 3 месеца

Вероятния отговор на Москва към запада е да изземат активите на Абрамович и други олигарсии които само за 2023 г. са изнесли над $ 200 милиарда от Русия на запад! ЛИЧНО АЗ СЕ СЪМНЯВАМ! КАТО ЗНАМ КАК ОЛИГАРХИЯТА ПОДОБНО НА ТУКШНАТА СЕ Е ОПЛЕЛА С ВЛАСТА. Поредния прах в очите на руския народ. Вече всеки разумен руснак си задава въпроса:Защо за 2 години СВО нито Русия нито Украйна не взривиха газопроводите от Русия за Европа през Украйна и защо все още по тези тръби тече газ и петрол?

161

Анонимен

преди 3 месеца

Целият свят разбра, че Украйна е труп на системи! Ако сте се надявали, че в Украйна НАТО ще убива руснаци, прегледайте се при психиатър! Дори в момента държава Украйна не съществува

160

Анонимен

преди 3 месеца

"Русия обяви по-рано, че ако бъде иззета нейна собственост, то тогава в отговор ще изземе активи, които са собственост на САЩ и на ЕС". Много ясно, няма да седят и да гледат я!

159

A

преди 3 месеца

То и Хитлер изземваше парите и ценностите на евреите

158

Дядо Йоцо

преди 3 месеца

"Това е кражба: Когато обсебиш нещо, което не ти принадлежи" - кой го казва? Лицемери отвсякъде. За "експроприациите" забравиха ...