75

Борко

преди 3 месеца

А данъка кога ще им вдигнат? Поне като перат пари държавата да прибере повече от тях.

74

Абе кво се правите

преди 3 месеца

всички бе, къде в Гърция има наем на апартамент за 40 евро има ама другия път. Сега проверих в Букинг под 70 евра за вечер няма и този хотел е на майната си от плажа. Има закуска и тва е. Ама много ви е евтино в Гърция.

73

Ха ха ха

преди 3 месеца

Да вдигат колкото искат.Отдавна вече ходя с цялото семейство на почивка в Гърция. По-евтино, по-чисто,без такса сянка, без такса паркинг, без самозабравили се алчни плажни концесионери заграбили почти целите плажове, без сърдити сервитьори и най вече без чалга. Забравих да спомена - на всичкото отгоре и по близо. На мазохистите силно препоръчвам българското черноморие

72

Аноним

преди 3 месеца

Стига хвалете тази Гърция прекалявате

71

Бивш БГ турист

преди 3 месеца

Отдавна ми светят в главата тия 4-5 звездните по БГ курортите, скоро няма да ме върнат. Докато не изгорим приказките за хитър Петър няма да се оправим. Затова предпочитам да си харча парите по чужбина.

70

Анонимен

преди 3 месеца

До Тъпите страдат! 68 - Бръъъъ ... с тея харчове, трябва да си от тея, дето карат белото с чувалите, че да не обеднееш ...

69

кибик

преди 3 месеца

ами то е ясно 50% навън на почивка им аобслужване ,качество и цени да си ходят н амръсното море който иска

68

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 3 месеца

Тази Година ще има Бум на Частни Квартири , и Обществени Басейни . СПА Хотелите вдигнаха цените с 40% .

67

Тъпите страдат!

преди 3 месеца

За хотел в България повече от 2000 за нощувка не давам. И шезлонг с чадър още максимум 200, айде 250. И това е!

66

реалист

преди 3 месеца

всеки с мозък не стъпва вече на нашето черноморие и с причина... години подред бях спасител в несебър южен плаж и дори носталгията не е достатъчно силна да ме накара да се върна там / абсурдни цени спрямо качество, море, пълно с вода от канализация, плаващи екскременти, виреещи болести / но след 30-40 г. като съселяните ни от индия се увеличат те ще почнат да пълнят гушите на мутрягите ни , 1 затворен кръг се очертава

65

До 64

преди 3 месеца

Вече 10 години ходя в Гърция по два пъти всяко лято, на различни места и все още не мога да кажа, че съм видял Гърция!Видял си бетон в повече на магистралата! Ти си ходил веднъж на Керамоти и големи заключения!Българското мутроморие за една седмица си видял всичко от Албена до Резово и навсякъде са едни и същи мутренски изпълнения,навсякъде е грешка. Очарованието можеш да намериш и в лай ната, ако си *** или торен бръмбар!

64

Мда

преди 3 месеца

Да вдигат, в Гърция вече 80% от легловата база резервирана за юни, юли и август. Още януари едва намерих свободно място да резервирам, нищо, че и те са вдигнали цените. Ама хората пак там запазват. Плащаш си, ама знаеш за какво! В Мутринистан си плащаш, знаеш на кой, ама не знаеш за какво!

63

Анонимен

преди 3 месеца

"Обективен" в грешка си. И в Гърция съм летувал, и в Албания, и в Испания, правил съм си плаж и в Турция. Ами идвам си и в нашите курорти. Всяко място си има очарованието, а бетона е повечко навсякъде. Дори сега когато украинците *** всичко пак си заслужава.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Някой трябва да плати лайфа на украинците.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Държавата ще помогне, аз от украинците съм доволен. А пък за свободния хотел, данъци почти не се плащат, колкото дойдат, все файда

60

Г-жа Хазартова

преди 3 месеца

До Офф ,да се омитат Еми аз като взема менюто и поглеждайки вътре разбера, че ще ми струва обяда 130евро, просто ставам и си излизам!!! И не ме е срам!! Защото където живея ям предястие, основно и десерт за 25-40 евро в нормален ресторант. И това в един от най-скъпите градове за живеене в света !!

59

обективен

преди 3 месеца

Който поне веднъж е ходил на почивка в съседните ни страни ,никога повече не стъпва по нашето бетонирано кафяво море.У нас българи ще почиват само в събота ,които са близо до морето, и укропитеците от Окрайнината защото не плащат.

58

Офф ,да се омитат

преди 3 месеца

Да не ме чакат и тази година по нашето море.Вчера бях във Велинград.В това по.машко село обяд за двама без алкохолни напитки, ми излезе 260лв!Моментално забравих и за Велинград.Вече резервирах 2 почивки в Турция и една в Гърция.За общо 64 нощувки супер ол инклузив ,платих 6280лв!Паркинг ,плаж ,басейни ,шезлонги ,чадъри ,хавлии ,кортове и хранене до пръсване...Само депутати ,зърнари и мутри могат да плащат луди пари за да пълнят ненаситните гуши на кожодерите хотелиери.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Хотелите са на политици , коитопреди бяха мутри , могат да си вдигат цените колкото си искат .Въпроса е , ч ние не сме толкова загубени , че да ги правим още по -богати

56

мак

преди 3 месеца

*** ги разбери. Ту - сезонът бе силен, ту - предвижда се сезонът да е силен. После - увеличаване на цените или пък хленч, че са на загуба, дайте да дадем. ук.рите не ви ли спасяват?