22

Lud

преди 15 години

Комунистите пак ни го забиха!!!! Пак ще раздават парите ни на краварите :(

21

Тетко

преди 15 години

Сега, както и преди година беше времето да се обединят хората и да свалят правителството. Учителските стачки доведоха до 40% увеличение на депутатските заплати. Млекопроизводителите и те искат пари, навеждащо на мисълта, че нашите мили управници може пак да си вдигнат заплатките с около 20-тина %. В обединението е шанса хора..... Обединете се.... СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Когато сме единни мачкаме всичко наред. Вижте воините, когато сме се борили за национално обединение. Въпреки загубените воини българите са побеждавали във всички битки....Защо? Защото са имали цел! И защото....СА БИЛИ ЕДИННИ!

20

petrich

преди 15 години

bravo ma ne samo te trebva da se vdignat celiq narod trebva da se vdigne sre6tu mizernicite upravlqva6ti 6te pla6tame danaci za da se podarja darjavniq i 4inovni4eskiq sektor za6to ni e bezpolezna policiq sastavena samo ot konpleksari i 6u6unigi van polvinata 70 procenta ot 4inovni4eskiq i darjavniq sektor van i togava hem po malki danaci hem po dobre a za parlamenta opraviqta e e samo kala6nik vsi4ki na red da se po4nat

19

преди 15 години

Браво фермери! Вие останахте от малкото истински българи!

18

преди 15 години

За съжаление ми се струва че министърът е излъгал хората, гледат как да печелят време и да увъртат. Дано наистина преведат парите на хората. Всеки работи и чака да му се заплати за това.

17

Kate

преди 15 години

Странно ,но прочетох доста коментари в защита на работниците от Кремиковци ,чиито искания са на практика ние с нашите данъци да спосорираме комбината за да продължат те да имат работа и заплати, а на хората които гледат животни гледаме с насмешка. Някой от вас доил ли е крава? Знаете ли колко труд се иска ежедневно за да ги гледаш? Няма почивки и отпуски ,защото животните трябва да ядат. Тия хора продължават да се трудят в този бранш ,вместо да дойдат в София на мекото и лекото. Тях трябва да подкрепим! btw чиста софиянка съм ,но съм ходила на село и съм опитала от селския труд. От опит знам колко е тежък.

16

do 7

преди 15 години

Мирните протести в България до какво водят?!?! До НИЩО !!! На никой от в парламента не им пука за протестиращите хора ... А за полицаите,в този протест незнам какво са правили,но в много други си позволяват своеволия и бият мирни граждани.

15

Българин

преди 15 години

Що за правителство е това, което позволява на краварите да го изнудват и да изсмукват парите ни! АТАКАААААААААААААААААААААА

14

преди 15 години

Реалистче-ти можеш да си дмениш професията,но кравата не.Тя си иска като теб храната,за да не си млящиш милаамина.Икономически изучени икономистчета и съвременни бизнисмени вигиттирианци у главния с висши съ пръкнали у съвременното им си убразувание.

13

realist

преди 15 години

За какво правят демонстрации животновъдите данаци не плащат всеки да си прави сметката какво да прави и да работи.И аз не удобрявам правителството и съм да се намали ДДС данъка защото сега за всичко което купуваме държавата на всеки 1 лев ни взема по 0.20лв.нека ДДС да е 10% да се намалят и другите данъци защото аз работя и ми ги вземат.А на тях трябва да им дадат от тия пари.Парите не падат от небето.

12

kir

преди 15 години

Ами чета новините. сайта на в. Дневникь-има и снимки и е написано точно.

11

преди 15 години

къде видя, че полицията се е нахвърлила варху хората? Ако можеха и те щяха да застанат с хората все пак на много от полицаите семеиствата им стоят отсрещар нямаш си и представа какво е чувството затова непиши глупости. Сигурно си някой 16 г сополанко който не е ставал от компа си и незнае какво се случва наван

10

kir

преди 15 години

Това е поредното глупаво нещо. Полицията се нахвърля върху кротко-стачкуващи хорица. Ами да, така ще е. Турчинът управляващ министерството ще се нахвърли, я. Нали владее цялата управа, ето за това няма полиция и закони. Що някой не се нахвърли върху протестиращите кремиковски работници, а?

9

vaw

преди 15 години

явно си слабоумно недорасло идиотче щом ръсиш такива бисери.В къщи от компютъра ми се правиш на мъж ,хайде излез и му кажи на първия срещнат полицай в лицето ,че е ***!!!!Ако ти стиска де .

8

Жоро

преди 15 години

Полицаите винаги са били гадни мекерета,готови да пребият обикновения човек,само и само да угодят на началника си.Мръсницииии!!!!!!!!!!!!

7

do 6

преди 15 години

виж пич,обикновенните полицаи не са виновни те изпълняват заповеди,виновни са началниците им и др което ще ти цитарам нова теливизия " час и половина полицаите МОЛЕХА стачкуващите да освободят пътя" какво искаш още цял ден ли да ги молят.Писна ми от такива като теб да плюят всички ами как искаш да се оправи БГ,като никой не спазва закони.Даваш пример със Сърбия и Гърция хубаво ама там протестират всички и най вече мирно.Ако помниш поляците какво правеха и ли французите излизат оставят си колата посреда пятя и блокират цялата държава,защо е нужно да има насилие

6

преди 15 години

Браво на хората,но ако това беше станало в Сърбия или Гърция много повече хора щяха да се включат в протеста.Ние българите сме си свикнали да търпим да ни мачкат и си седим кротко.Хайде най-после да излезем всички на протест срещу правителството докато не подпалим парламента.Писна ми вече от всичко.Писнаха ми и смешните полицаи.НА БУНТ !!!

5

дедо поп

преди 15 години

Само така с тия крадливи и лъжливи ***!!!

4

преди 15 години

Минстерство на ДПС.

3

sahtia

преди 15 години

министър Валери Цветанов-dnes skluchi dogovor za noviasi xotel v sv.konstantin i elena