15

Анонимен

преди 3 месеца

До 8 .Нито лекарите нито Бога не може да те спаси.Срамота на човешкия вид

14

Пеци

преди 3 месеца

От приложеното видео е видно, че доста са се надценявали. Станала е приказката за давещите се добри пливци, уви. Е, аз съм добър плувец, а и доста балкан и боулдъри съм изръшкал, но никога за лайкове или палци. Обичам по-лудите изживявания, но някои граници са чист common sense.

13

караибрахиме бесни

преди 3 месеца

може да съм кисел, но заради безразсъдството и псих. ми травми не са изпратили ПСС да се рови часове в снега за сметка на държавата, или потенциално - на друг, по-малко виновен, нали? и за няколко лайка в инстаграм повече не съм почернил 2 семейства. живей както ти харесва, само не и за сметка на другите - първо правило във всяка цивилизовано общество. *** сега сложи разплакано емотиконче на пост в негова памет.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Той си е поел риска и е живял така както му харесва, за разлика от ... киселите плювачи дето все някой друг ви е **** в гащите.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Ми ся да му качат у профила му снимката с лавината да събере много лайкове, поне да не е било напразно.

10

лошо

преди 3 месеца

С природата, шега не бива! Научили са го по трудния начин.

9

Анонимен

преди 3 месеца

"Мъжът е бил ски инструктор, планински катерач и запален любител на екстремните спортове."Тези първи си заминават. Много се възгордяват, затова.

8

Tенгри кан

преди 3 месеца

Момцис е погърченото наше Момчил;))) ВЪпросният е плод на брак меьду мазен и грозен грък с пари и нашенска златоръсачка, любителка на парите в портмонетата на мъжете и кредитните им карти;))) Но има и такива, гръкомани, които днес, женатя дъщерите си за гърци,з ащото гърците са по-висококултурни. Аз мислех, че в България, гръкомани няма вече, но съм грешал. Това беше мода през 90-сетте да се омъжиш за грък. После си домъкнаха мазните гръчоля ф Филибелата, да им гледаме грозните физиономии;)))

7

Анонимен123

преди 3 месеца

Аххх тези неграмотни журналисти, купили си дипломите... За днес, това е поредната статия.

6

Алекс

преди 3 месеца

Ски инструктор,катерач и любител на екстремните спортове.Очевидно е опитен,но е придобил самочувствието,че правилата в планината не важат за него.На картата на Боровец мястото е обозначено като лавиноопасна зона,освен това е бил предупреден от нашия скиор.

5

Правели ли

преди 3 месеца

си "групови СИМКИ" ? Навремето имаше автомобили СИМКА, но за групови СИМКИ не съм чувал да се произвеждат ? Много сте СММОТАНИ *** от ДНЕС ! Нямате статия без грешка или гаф !

4

Играчка-плачка

преди 3 месеца

Лошо! Нагледен пример за това, как собствената ти суета и безразсъдство могат да те убият за едното нищо! Язък за човека, но са постъпили много глупаво!

3

Въпрос

преди 3 месеца

След груповите снимки, щеше ли да има и групова забава в стаята? :)

2

Мис силикон

преди 3 месеца

Ми забранете груповите снимки в снега и готово. Правете си ги у вас .

1

Ze nigmar

преди 3 месеца

Апокалипсис сега:)))