17

Анонимен

преди 3 месеца

Протестира и милионерът Зоров, натрупал милиони чрез производство на кашкавал, в който няма вложен и грам мляко!

16

МУТРОС

преди 3 месеца

Т.нар.земеделци са истински мутри.Само искат от д-вата,защото не могат да се конкурират с останалите.Много е лесно така-държавата да дава,за да богатеем още повече.Като не можеш да се справяш-фалираш.В цял свят е така.Но мутрите искат да цицат вечно от държавата,т.е.от всички нас.

15

Помнещ

преди 3 месеца

През 2013 г. когато заради сметките за ток народът беше по улиците и искаше оставката на дон Буци тоя индивид Бойко Синапов носеше плакат - Бойко Борисов, баща на свиневъдите! И от тогава досега България е най-голямата свинеферма на света!

14

Майната Ви

преди 3 месеца

Скоро гледах интервю побТВ с един производител на пилешко месо. Добре охранена мутра, която се оплака, че не му стигат субсидиите. После каза, че имали най-ниските цени в ЕС. Когато го попитаха дали изнася в чужбина категорично заяви, че не изнасят защото не са конкуретно- споосбни в цените! Абсолютен мошеник! После показаха цените на пилешкото в ЕС и се оказа, че цените в България са почти двойно по-високи!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Борчето Вътю му дреме само за тандемския салам ... За бога братя не купувайте Т !

12

Анонимен

преди 3 месеца

До 9Кои танкове? Тея дето са предадени на Украйна ли ?)) На Украйна танкове не сме давали, но виж на сръбско-руската колония РС Македония, подарихме, цели 100 парчета, които тя по късно продаде в Африка.

11

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 3 месеца

ТОЗИ ЗАЕДНО С ВЪРБАНОВ РЕСП. ББ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПРОВАЛЯТ СПРАВЕДЛИВО СУБСИДИРАНЕ.ПРОСТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВЗИМАТ НЕЗАСЛУЖЕНО.КАКТО ДО СЕГА.

10

Браво

преди 3 месеца

Фермерите в момента стачкуват в Германия, Холандия, Чехия, Унгария, Словакия, Румътия, Белгия, Франция итн!Зелената сделка, бюрокрацията и дъмпинга от Екрайна и Русия на европейския пазар ги довършва!!

9

До 6

преди 3 месеца

Кои танкове? Тея дето са предадени на Украйна ли ? ??

8

НЕ БОЙКО

преди 3 месеца

грешиш! Не Министърът не може да се справи, а ти не можеш без държавна хранилка. Удари ви конкуренцията и ревнахте. Във всеки бизнес остават кадърните - другите на борсата. Който може, го прави, който не може търси виновни, ама ние не искаме да ви плащат от нашите данъци.

7

Човек

преди 3 месеца

Не бяха ли точно Бойко Синапов и Митко Зоров дето бяха свикнали да решават проблемите си "на земеделието" чрез лични срещи с министрите?

6

Пешо Танкиста

преди 3 месеца

Положението със зърнарите ще се оправи когато срещу тракорите излязат танковете, да видим тогава кой кого.

5

Е,никой

преди 3 месеца

Не може да се справи.Тези 432 млн ,които искате не са малко.Да ги вземе от болните,бедните и децата?За да си карате Майбасите и S класите?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя гербаджийски мошеник от снимката свикна на държавна ясла и сега реве.

3

за изборите

преди 3 месеца

кебабчета и песни . Сега за всяко 3-4 нещо няма пари . Значи много се краде . Всеки земевладелец се пари и каша духа 2 пъти в годината , а уж всичко договорено , данъци платени, европрограмите сработили, напояване осигурено . Лъжи . Сам произвежда - семена, химическа тор, водоснабдява, сади, бере , продава . И на големи печалби . хахаха

2

Crusader

преди 3 месеца

Тези т.нар животновъди искат само едно- да получават субсидии и помощи без реално да работят....

1

ze nigmar

преди 3 месеца

Хот дог с горчица:)))