8

Анонимен

преди 2 месеца

Яяя, Киселова взе, че се събуди. Преди няколко месеца обясняваше колко кадърни са тия от ПП-ДБ и сглобката, как нямало значение, че доста послъгвали, нямало значение за двойното гражданство и т.н. Но като и врътнаха кранчето, взе са мисли

7

Анонимен

преди 2 месеца

Тия КонсКапути всичко им е по две: Две гражданстя, две дипломи, две мильончета, дведупки за разхуйване и по два средни пръста и ПП имат и 2 очи и 2 уши и две ръце, А! Те тия двете ръце да се ашладисат на 10 броя та недай Боже да се зафанат да краднат кат митничари тия р'ъце сами че дас изпонакълчат

6

Ангелина

преди 2 месеца

Сред правното съсловие има толкова умни хора,а позволяват подобно узаконяване на незаконни действия.Защо?!Само граждански натиск от страна на професионалистите и будната гражданска съвест може да промени това безумие ,което ни се налага от "шепа хора" за лични ,а не за обществени цели.

5

Дуловската Деса :

преди 2 месеца

"Стига беееееееееееееееееееееееееее! Ни съм уфцЪ,бееееееееее!"

4

Анонимен

преди 2 месеца

Киро,Борисов,Пеевски,Атанас и Хр. Иванов,скроиха конституция по свой тертип,за да ограничат президенските правомощия.Не щете ли,с това рейтинга на Р.Радев,стигна до облаците,а те се хапят дето не се стигат."Нотариуса",понеже вече не е на този свят,ще бъде виновен за всичко."Органите",осигуриха комфорт за заличаване,влизайки в митичния клуб SS,една седмица след покушението на неговия хазаин.Кълбото със свинските черва,ще си остане цяло,целеничко.Бог да пази България!

3

Посолството каза

преди 2 месеца

ПОСОЛСТВОТО каквото им каже това правят

2

дрън

преди 2 месеца

Щото досега с този модел много ни вървеше..направо ни става Кисело ва.

1

Анонимен

преди 2 месеца

От колемите "компетенции и експертизи" на депутатите ще да е. Поне български език да бяха научили да говорят правилно. Не на всички е във възможностите, но се надявам на повечето да е. А закони да правят.....това определено не им е по силите.