16

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 19 - Не знам, какво е аршин, но се досещам. Ходят да разпитват другите, но предварително тези хора се съгласяват. А има и друго - ти купуваш апартамен от брокер. С кредити и прочие. Оказва се, че брокетърът е някаква мафия. Съвсем възможно е, да ти отнемат апартмаента и да го върнат на този, от кгото е бил откраднат, без грам кмпенсация а е и възможно, мутрите да те утрепят някъде ... Така че, повечето хора са в някакъв страх.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не посочват кой притежава имотите, отнети чрез измама, кой се е облагодетелствал? На други заподозрени или обвиняеми посочват приятелите, съседите, съпруг/съпруга, че и любовница, ходят да разпитват даже класната им ръководителка от ученическите години. Нещо... двоен аршин се прилага. Абсолютна жестокост към простосмъртните и галене с перце към магистрати.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Рибата се вмирисва откъм главата, казал народът. Но в Бг главата не се пипа. Няма да има осъден нито един магистрат, обвързан с Нотариуса. В Бг се съдят само ко ко шка ри за жалки 10-20 лв. Същите тези, които съдят хора за смешни пари, в сговор въртят стотици хиляди левове незаконно.

13

Случаят Бажанов

преди 2 месеца

Случаят Божанов ясно показва, че липсата на правосъдие е продукт на съдебната система и то на всички звена в нея без изключения! От ДБ от години се стараеха да създават ореол на съдиите като "добрите", но истината се оказва друга! Дано прокурори и съдии, които са нарушили закона и етичния кодекс на поведение да бъдат осветени и да понесат съответното си наказание!

12

Баба Радка

преди 2 месеца

Нов епизод от "Кумиците" ще е.

11

А

преди 2 месеца

Атанасов ще ходи ли?

10

тома неверни

преди 2 месеца

То БГ правосъдието,като "шишарките" на комара-всички знаем,че трябва да ги има,но никой не ги е виждал......

9

баба мара

преди 2 месеца

всички съдии адвокати и нотариуси замесени в кражбите на века 200 имота да имсе отнемат правата незабавно връщаите веднага имотите на хората докато има ощеживи повечето са измрели от мъка позор в 21 век такава кражба и всички гледати мълчат

8

Анонимен

преди 2 месеца

Виждате ли това , което виждам и аз...Значи един филм гледаме....

7

Анонимен

преди 2 месеца

МАТРИЦАТА...

6

Анонимен

преди 2 месеца

Нека преследването на престъпниците започне....СЕГА!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Мисля си.Живеем в един опитен развъдник за мишки Посяга ,,господаря" от горе.По избор.Издърпва си едно мишле И го приключва.Осанаалите мишоци само виждат липсата му.И продължават да си чоплят семките.Щасливи и благодарни , че не са те До следващия път....

4

Второ МВР

преди 2 месеца

Каква е тази Сателитна полиция - убиват за 10 секунди Човек без следи, крайно агресивна и неадекватна полиция!?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Нека борбата с корупцията започне от там.

2

Анонимен

преди 2 месеца

И ние си мислим , че живеем в държава.Сега, разбирате ли в каква измислена държава сме живели.Това, кюлчета, пачки излиза. Че всичко е един паралелен свят.Ние сме в долното измерение ,,Те "(кой)са в горното измерение.

1

Ужас

преди 2 месеца

Пак крадеца ще вика дръжте крадеца....